Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cobts28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    renkdaş sana katılmıyorum stad konusunda biz taraftarlar üzerimize düşen görevi yapmalıyız..örnek olarak yıllar önce napoli seyircisi maradonayı transfer etmişti..bizde üzerimize düşen görevi yapmalıyız.
    söylediklerim birazda kızdığımdan ama epeydir de konuşuyoruz bir sonuç hala yok. kısacası ben birilerinin eline muhtac olduğumuzu düşünüyorum.
    YA SEV YA TERKET

Yorum

• siteyi yöneten arkadaş bi yürüyüş ayarlasa trabzon belediyesine ttrabzonsporun ne demek olduğunu anlasa şu belediye başkanı

Yorum

• İlk olarak ali+61+26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        faruk özak kocaelinde söyledi:
        Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı doğrultusunda vatandaşların daha modern stadlarda maç izlemeleri için yeni stadlar yapılmasını istediğini açıklayan Özak, bunun ilk öğreneğinin Kayseri'de yapıldığını hatırlatarak, ikinci olarak Bursa, Trabzon, Konya ve Antalya'da Kayseri modeli gibi stadlar yapılacağını söyledi.

kaynak:cihan
        bu açıklamalar ne zaman oldu ? her şehre aynı stad mı yapılacak ? ve NE ZAMAN YAPILACAK ?
        devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• İlk olarak Muhammed KOÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu açıklamalar ne zaman oldu ? her şehre aynı stad mı yapılacak ? ve NE ZAMAN YAPILACAK ?
          açıklamalar bugun olmuş diğer söylediklerini bnde bilmiyorum.. en azından stad yapılacak şehirleri sayarken artık trabzonunda adı geçiyor.
          En son ali+61+26 tarafından düzenlendi; 27.05.2009, 19:56. Sebep: .
          TRABZONSPORUM VARLIĞIN YETER

Yorum

• Orada Sivas yok ama vazmı geçtiler

Yorum

• Pazartesi NTV'nin "90 Dakika" programını seyrettim. Bir ara birbirlerine girdiler. Ne stadların kaçak olduğu kaldı, ne hediye edildiği, ne elde edilen rantlar... Bütün foyalar ortaya döküldü. Sonra 3 güzide kulübümüze devletin yardımı kadar doğal başka birşey olabilir mi diye geveleyerek sulhe vardılar. Doğrucu Davutların hallerini acıyarak izledim
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• bu konu 1000 ninci sayfaya kadar gelir anca olur belki stad

Yorum

• İlk olarak Tsemre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu konu 1000 ninci sayfaya kadar gelir anca olur belki stad
                  olmaz kardeş belki şimdikine bi ayar cekerler !!
                  u will need justice at the end..

Yorum

• Dergideki gibi modernize etsinler işte Avni Aker i daha ne bekliyoruz ki yapılmayacak başka stad.
                    Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Pazartesi NTV'nin "90 Dakika" programını seyrettim. Bir ara birbirlerine girdiler. Ne stadların kaçak olduğu kaldı, ne hediye edildiği, ne elde edilen rantlar... Bütün foyalar ortaya döküldü. Sonra 3 güzide kulübümüze devletin yardımı kadar doğal başka birşey olabilir mi diye geveleyerek sulhe vardılar. Doğrucu Davutların hallerini acıyarak izledim
                      fenere bide ataşehirden peşkeş çekilen arazi de vardı dediler mi bilmiyorum ama istanbulun en prestijli sitelerinin yapıldığı merkez bankası gelecek diye arsa fiyatlarının uçtuğu yeri verdiler adamlara bize vaat bile etmiyorlar artık

Yorum

• Evet Cumnartesi günü lig tatile giriyor..Önümüzde 67 günlük bir süre var.Bu süre içerisinde bakalım stadyumun üstü kapatılabilecek mi..Bu süre stadyumun üstünün kapatılması için yeterli midir..Bizim stadyum için ayrılan ödenek çıktı mı..Çıktıysa miktarı ne kadar..Bu çatı işi projelendirildi mi..Bekleyelim ve görelim...

Yorum

• Bu başlık aynı Fatih Tekke başlığı gibi .

Yazıyoruz yazıyoruz ama 'tık' yok .

Yorum

• Tribünler yenileniyor
                            Geçen sezon kale arkası tribünleri yenileyen yönetim, bu kez de stadın bütün tribünlerini uzay çatı sistemi ile kapatmak için düğmeye bastı. KTÜ ile ortaklaşa oluşturulan projeyi uygulayacak olan bordo-mavililerin, Fenerbahçe maçının hemen ardından çalışmalara başlayacağı bildirildi.

Bugünkü fotomaç

Yorum

• Baskan Sener: Yeni sezon öncesi stadımızın üzeride kapanıyor. Taraftarlarımız daha konforlu bir şekilde Avrupa Kupaları ve lig maçlarını izleyecekler” dedi.

trabzonspor resmi sitesi
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• tek katli stad 44000

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X