beyler stad bence bu haliyle kalmalı. yenilesinler. ben maç izlemeye şehir dışına çıkamam. ne o öyle olimpiyat stadı gibi giden kurtlarla göz göze geliyomuş akşam vakitleri. akyazıda öyle olmasın
"Benim gideceğim yer, geldiğim yerdir. Ben ne ünvan istiyorum, ne de makam istiyorum..." - ŞENOL GÜNEŞ
beyler stad bence bu haliyle kalmalı. yenilesinler. ben maç izlemeye şehir dışına çıkamam. ne o öyle olimpiyat stadı gibi giden kurtlarla göz göze geliyomuş akşam vakitleri. akyazıda öyle olmasın
ben şahsen Of'tayım. ben de Trabzonsporluyum ya bizler ne yapalım
Kimse muhattap kabul etmiyor ama inşallah Belediye Başkanı stat projesi için çalışıp sonuca ulaşır. Sadri Başkan da bu takdir edilesi şık tavrını yineleyip, bir teşekkür de stat için eder. Zaten Sadri Başkan'ı tüm Türkiye'de sevdiren şey, Trabzon'un çıkarlarını her koşulda korumasının yanı sıra, karşısındaki kim olursa olsun her şahsa ve kuruma eşit mesafede yaklaşması, faydası dokunanlara hakkını teslim etmesi, teşekkürü esirgememesidir.
Estádio do Dragão Stadı 50.00 kişilik 97 milyon euro mal olmuş ve portekizde.Burada bu stadı daha ucuza yapabilirsin.Yani yapılmayacak bişey değil ama laf değil icraat üreten birileri olması lazım.
Şunu da söyleyeyim bu stadının ses akustiği gerçekten olağanüstü.1000 kişi bağırdığında stad yıkılıyor zannedebilirsiniz.Yakışır Trabzonspor'uma böyle bir stad.
türkiyenin tek çökmeyen sektörü inşat sektörü ve ahmet ağoğlu gibi bi hemşerimiz var bi stad yaptıramıyoruz eyy hemşeriler şu memleketinize bi yararınız dokunmucakmı
97 mılyon verıp stad yaptırıp soorada onu tezahuratla yıkarsak hakıkaten canlı karadenız fıkrası oluruz ayrıca uzakta olmasına kımsew uzulmesın cunkı oyle buyuk bır yatırıma emın olun metro yaparlar cunkı akp lı beledıyelkerın hepsı boole yapıyor
Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
türkiyenin tek çökmeyen sektörü inşat sektörü ve ahmet ağoğlu gibi bi hemşerimiz var bi stad yaptıramıyoruz eyy hemşeriler şu memleketinize bi yararınız dokunmucakmı
97 mılyon auroluk bır yatrımı yapacak hemserı tanıyorsan ınsallah olur
Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
Yorum