Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sayin faruk ozaka da tskler---hemen imzaladi odenegi...((( makam mevki herkesi degistiriyo anlasilan
    tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• bunların trabzonspora olan hürmeti köprüden geçene kadar.
      Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• yeni stad icin sokaklara döküldüler

ve yeni stadlarinin yapimi basladi

(böyle görünecek)

video
        http://www.coface-arena.de/coface-ar...ktur/3d-video/

Yorum

• konuyla pek alakası yok ancak yazılması en uygun başlık burasıdır diye buraya yazıyorum

google earth tın son sürümlerinde 3 boyuntlu cisimler eklenebiliyor epey zamandır.

bu işten anlayan varsa bizim stadıda yakışır hale getirsin bi zahmet

3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

konuyla pek alakası yok ancak yazılması en uygun başlık burasıdır diye buraya yazıyorum

google earth tın son sürümlerinde 3 boyuntlu cisimler eklenebiliyor epey zamandır.

bu işten anlayan varsa bizim stadıda yakışır hale getirsin bi zahmet

birisi benim icin stada bikac ölcü alabilirse yapabilirim

Yorum

• Geçen sene de söyledim bu sene de söylüyorum: Avni Aker'in ışıkları yenilensin, güçlendirilsin! Artık romantik sahalarda maç izlemek istemiyorum. Maç özetlerinde izleyin sahası en az aydınlanan birkaç stattan birisi bizimkisi. Sahanın bazı bölümleri aydınlık bazı bölgeleri karanlık. Geçen sene bunu dile getirdiğimde, "Maratonun çatısı kalkınca aydınlanacak,şimdi oğa para harciyamayuk!" dediler ama öyle olmadığını gördük. Işık sistemi yeniden ele alınırsa hem tribünde hem de televizyon başında Trabzonpsor maçları izlemek daha keyifli olacak.

Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...

Yorum

• İlk olarak agasaro tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Geçen sene de söyledim bu sene de söylüyorum: Avni Aker'in ışıkları yenilensin, güçlendirilsin! Artık romantik sahalarda maç izlemek istemiyorum. Maç özetlerinde izleyin sahası en az aydınlanan birkaç stattan birisi bizimkisi. Sahanın bazı bölümleri aydınlık bazı bölgeleri karanlık. Geçen sene bunu dile getirdiğimde, "Maratonun çatısı kalkınca aydınlanacak,şimdi oğa para harciyamayuk!" dediler ama öyle olmadığını gördük. Işık sistemi yeniden ele alınırsa hem tribünde hem de televizyon başında Trabzonpsor maçları izlemek daha keyifli olacak.

Gerçekten de çok güzel ir noktaya değinmişsin.Tv'den maç izlerken bile çok karanlı geliyor insana.

Yorum

• ya diger stadlara bakinca bizimki gecekondu gibi duruyo vallahi)

Yorum

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ya diger stadlara bakinca bizimki gecekondu gibi duruyo vallahi)
                    Bence Ali Sami Yenide görmen gerek.
                    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• şu iş çokmu zor ya anlamadım
                      Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.
                      Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması ...

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        aynen öyle. ali samiyen rezalet bir stad. gs taraftarı her maç meşaleye para bayılıp stadı dumanla örtüyor. 1 sene önce galatasaray-Trabzonspor maçına gitmiştim. ordan biliyorum....

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ali samiyende cok maca gittim..trabzonsporumuzun maclarina ,orasida kotu evet haklisin ama bizim stadimizin su halinden bile iyi..ayrica tr nin en iyi stadinida onlar yapiyo suan..biz ise stadin ustunu bile kapatamiyoruz...acizligin belgesidir bu

Yorum

• TFF UEFA'ya 7 stad sözü verdi

Türkiye Futbol Federasyonu, UEFA temsilcileriyle yaptığı toplantıda 7 yeni stat yapımı için söz verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu, UEFA temsilcileriyle yaptığı toplantıda 7 yeni stat yapımı için söz verdi.

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Organizasyonu'na aday ülkeler içinde yer alan Türkiye'de 60 bin, 50 bin ve 40 bin seyirci kapasiteli 3 satat ile 30 bin seyirci kapasiteli 4 stat yapılacak.

Bu statların nerelerde yapalacağı konusunda önümüzdeki günlerde Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı, Gençlik Spor Genel Müdürlüğü ve Futbol Federasyonu Yönetimi biraraya gelecekler.

haber61
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• anlamadigim sey, fenerbahce o cok buyuk olmayan yere muhtesem bi stad yapti..bizim stadimizin yanindaki toprak saha ile beraber biz oraya nasil stad yapamayiz???

Yorum

• TFF UEFA'ya 7 stad sözü verdi
                                29 Haziran 2009 / 12:41

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Organizasyonu'na aday ülkeler içinde yer alan Türkiye'de 60 bin, 50 bin ve 40 bin seyirci kapasiteli 3 satat ile 30 bin seyirci kapasiteli 4 stat yapılacak.

Bu statların nerelerde yapalacağı konusunda önümüzdeki günlerde Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı, Gençlik Spor Genel Müdürlüğü ve Futbol Federasyonu Yönetimi biraraya gelecekler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X