İlk olarak Erdinç Barutçu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
bizde beklıyoruz devir için passolig i aradım kluple alakalı durum dedı
İlk olarak Erdinç Barutçu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKulübün açıklamasına göre Akyazı'dan kombine alanlar bu maçı izleyebilecek diye açıklama yaptılar ama bir türlü kombinemi tek maçlık transfer edemiyorum. Bize böyle bir açıklama gelmedi dedi passolig.... Bilgisi olan var mı arkadaşlar?....
Yorum
-
İlk olarak İskender Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynı şekilde sabahtan beri de ben bekliyorum.Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"
Yorum
-
İlk olarak Erdinç Barutçu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKulübü de aradım "mesai saatleri dışındaymış".... Kapıdaki güvenlik mi açıcak telefonu? Yahu birşey yapıorsunuz onu da düzgün yapın ....
Yorum
-
İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKombineyi değil yükledikleri bileti devredeceksiniz.ben baktığımda biletlerim kısmında gözüküyordu ve altında devir kısmı vardıSerhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"
Yorum
-
İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKombineyi değil yükledikleri bileti devredeceksiniz.ben baktığımda biletlerim kısmında gözüküyordu ve altında devir kısmı vardıSerhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"
Yorum
-
İlk olarak Erdinç Barutçu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleResmi sitede öyle yazmıyor. http://www.trabzonspor.org.tr/tr/hab...ecek-22-9-2016
Yorum
-
İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet bizde sabah gördük. Passo.com.trye girip biletlerim kısmına bakın. Davetiye gibi bişey yüklenmiş bizim adımıza. Mesela bana Maraton E Bloktan. İşte o bileti devredin gidecek olanaSerhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"
Yorum
-
İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet bizde sabah gördük. Passo.com.trye girip biletlerim kısmına bakın. Davetiye gibi bişey yüklenmiş bizim adımıza. Mesela bana Maraton E Bloktan. İşte o bileti devredin gidecek olana
Yorum
-
bence tam tersi. para verirse gelmek zorunda kalır. bedava olursa 2-3 maça gelir sonra sallamaz nasıl olsa bedava diye..
İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2010 senesinde 6 bin kombineyi valilik almisti.
Iliskilerimizi dogru kullanirsak 30 bin kombine satilir.
Taraftar parali oldugu icin gelmiyor.
Bedava bilete gelirler.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence tam tersi. para verirse gelmek zorunda kalır. bedava olursa 2-3 maça gelir sonra sallamaz nasıl olsa bedava diye..
Önceki yıllarda da bunu bizzat yaşadık..
Valikle alakası olan ama Trabzonsporlu bile olmayan tipler maçlara geldiler çekirdek yediler, hava az yağmurluysa gelmediler, bazen derbilerde bilet kalmadı ama staddan epey boşluklar görüldü...
Maça gidecek adam zaten parasını verir maça gider,
Bedava olunca maça gidip de normal de para verip maça gitmeyen adam stada gelmese de olur..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum