Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdinç Barutçu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kulübün açıklamasına göre Akyazı'dan kombine alanlar bu maçı izleyebilecek diye açıklama yaptılar ama bir türlü kombinemi tek maçlık transfer edemiyorum. Bize böyle bir açıklama gelmedi dedi passolig.... Bilgisi olan var mı arkadaşlar?
    aynı şekilde sabahtan beri de ben bekliyorum.

Yorum

• bizde beklıyoruz devir için passolig i aradım kluple alakalı durum dedı
      İlk olarak Erdinç Barutçu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kulübün açıklamasına göre Akyazı'dan kombine alanlar bu maçı izleyebilecek diye açıklama yaptılar ama bir türlü kombinemi tek maçlık transfer edemiyorum. Bize böyle bir açıklama gelmedi dedi passolig.... Bilgisi olan var mı arkadaşlar?
      ....

Yorum

• İlk olarak İskender Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        aynı şekilde sabahtan beri de ben bekliyorum.
        Kulübü de aradım "mesai saatleri dışındaymış".... Kapıdaki güvenlik mi açıcak telefonu? Yahu birşey yapıorsunuz onu da düzgün yapın ....
        Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

Kulübü de aradım "mesai saatleri dışındaymış".... Kapıdaki güvenlik mi açıcak telefonu? Yahu birşey yapıorsunuz onu da düzgün yapın ....
          Kombineyi değil yükledikleri bileti devredeceksiniz.ben baktığımda biletlerim kısmında gözüküyordu ve altında devir kısmı vardı

Yorum

• İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kombineyi değil yükledikleri bileti devredeceksiniz.ben baktığımda biletlerim kısmında gözüküyordu ve altında devir kısmı vardı
            Resmi sitede öyle yazmıyor. http://www.trabzonspor.org.tr/tr/hab...ecek-22-9-2016
            Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

Haklıymışsın kardeş. İfade yalnışları yada bildiğimiz "ifade eksikliği" yüzünden sıkıntılar olmuş...

Yorum

Evet bizde sabah gördük. Passo.com.trye girip biletlerim kısmına bakın. Davetiye gibi bişey yüklenmiş bizim adımıza. Mesela bana Maraton E Bloktan. İşte o bileti devredin gidecek olana

Yorum

Evet bizde sabah gördük. Passo.com.trye girip biletlerim kısmına bakın. Davetiye gibi bişey yüklenmiş bizim adımıza. Mesela bana Maraton E Bloktan. İşte o bileti devredin gidecek olana
                  Aynen... Teşekküler...Hallettim...

Yorum

Bileti de yüklememişler bana...

Yorum

• bence tam tersi. para verirse gelmek zorunda kalır. bedava olursa 2-3 maça gelir sonra sallamaz nasıl olsa bedava diye..

İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      2010 senesinde 6 bin kombineyi valilik almisti.
                      Iliskilerimizi dogru kullanirsak 30 bin kombine satilir.
                      Taraftar parali oldugu icin gelmiyor.
                      Bedava bilete gelirler.
                      YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bence tam tersi. para verirse gelmek zorunda kalır. bedava olursa 2-3 maça gelir sonra sallamaz nasıl olsa bedava diye..
                        Bravo tam tespit.! Para vermeyen gelmez...

Önceki yıllarda da bunu bizzat yaşadık..

Valikle alakası olan ama Trabzonsporlu bile olmayan tipler maçlara geldiler çekirdek yediler, hava az yağmurluysa gelmediler, bazen derbilerde bilet kalmadı ama staddan epey boşluklar görüldü...

Maça gidecek adam zaten parasını verir maça gider,

Bedava olunca maça gidip de normal de para verip maça gitmeyen adam stada gelmese de olur..

Yorum

• fenevbahçe maçından cezası olanlara bu maç için bilet yüklenmeme ihtimali olabilir mi acaba? ben fener maçına gitmiştim ve bu maç için de bana bilet yüklenmemiş.
                          bu aşk sonsuza kadar,bu efsane hiç bitmez.

Yorum

• Komhine aldim benide yazin +1
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Bu arada dikkatimi çekti.dün başkanın elindeki telefonda tribün görselinde çıkış basamakları sarı renk değildi.yoksa?
                              En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 24.09.2016, 15:22.

Yorum

• Gaziantep'inki gibi dış tarafa bordo ile gölgelendirme yapılsa bari.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X