Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Abi yalan valla hem de ne yalan kaç kere yazıcaz burada uyduruldu diye...

Dipnot: Cumhurbaşkanı'nın Dubai Kralı ile arası iyiyse bilemem.
    En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 30.03.2016, 23:21.
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Portekiz'de zaten Benfica'nın sponsoru değil miler? http://www.slbenfica.pt/noticias/det...ree-years.aspx
      doğrudur. bakmadım ona
      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu Emirates haberini verenler hep karedenizin sesi ni kaynak gostermis. Ama karedenizin sesinde Boyle bi haber yok.

Nasil kaynak gosteriyolar Ben anlamıyorum. Karadenizin sesi de bizim burdaki konuşmaları kaynak gosteriyo olabilir.
        Haber olsun diye haber yapiyolar sanki. İnternette bi kaynak bulamadım Emirates le ilgili.
        http://www.karadenizinsesi.com.tr/ak...yor-82348h.htm Karadenizin sesi de haberde iddia edildi diyor. Haberi okuduğumda benim de aklıma burdan aldıkları geldi. Hazır haber işte. Olursa "ilk biz duyurduk" olmazsa "iddia".

5 yıllık 50 m € olayı ise tribün derginin sallaması bence. Çünkü haberde rakam geçmiyor. Başka hiç bir yerde rakam yazan yok. Tribün dergi bir anda böyle bir şey ortaya attı.

İnsan bi umutlanıyor ama %90 yalandır.

Emirates ve futbol sponsorlukları :

Asya Futbol Konfederasyonu
        Arsenal
        Emirates Stadı
        Emirates Kupası
        Milan
        Benfica
        PSG
        Hamburg
        Real Madrid
        Olympiacos

Connecting with communities around the world through our sports and cultural events sponsorships.
        ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• * Kolpa olsada emirates yetkililerinin aklına karpuz kabuğu düşürüyoruz bir şekilde ulan neden tt olduk diye bir araştırsınlar bakalım hayırlısı
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• şayet statın isim hakkını emirates alacaksa vodafone arena ilk golü bizden yiyecektir.
            hayalimdir ;
            hele ki emiratesin benfica statına sponsor olduğu şu reklam filmini trabzonspor'a uygularsa ülkedeki tüm statlara ayrı ayrı gol atmış oluruz kolay kola çıkaramazlar .
            lütfen sonuna kadar izleyin...

sonra fikret orman vodafone arenayı istediği kadar övebilir
            En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 30.03.2016, 23:38.

Yorum

• Nevzat Aydın twitterda Emirates'in sahibi Şeyh el Maktum'u takip ediyor
              ÜNALKARAMANSPORLU..

"
              Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bakın arkadaşlar Emirates bildiğim kadarıyla her ülkede 1 futbol takımına sponsor..
                İngiltere. .arsenal
                ispanya real Madrid
                fransa..psg
                almanya..Hamburg
                yunanistan..olipiakos
                italya..milan..yani ikinci bir takım yk..ileri yıllarda hollanda portekiz türkiyeden de sponsor olmak istediği takımlar var...
                türkiyede ise diğerleri gibi sadece Ts olacak
                Güzel bakış açısı
                FIRTINA

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Nevzat Aydın twitterda Emirates'in sahibi Şeyh el Maktum'u takip ediyor

Obaaa şimdi Emirates'le bir bağlantı kurma peşine düştük hadi bakalım hayırlısı galatasaray'ın Zlatan'ı alması gibi oldu

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ferrero nedir ya baskan avrupada adi gecen, futbol kluplerine yakin diyor. Ferreronun nalakasi var bide buna inanin demis.
                    Ya baskan sallıyor ya bu arkadas salliyor.

Emirates olursa Suan sirkette amerikalıların ortasında ayaga kalkip alkışlarim o derece iyi olur.

Emirates Suan yunanistan liginden ya da belcika liginden birine sponsor olsa mesela ne alaka bu klup bu kadar iyi mi der bi bakarim. Turkcell thy falan Emirates yanında ufak kalir.
                    yahu markaya ne bakıyorsunuz, iyi para versinlerde isterse sanko gazoz olsun hem ferrero dünyaca ünlü bir firma

aslında peyman, tadım gibi şirketlerle anlaşmalıyız taraftarlara tüketim bakımından daha yakın

Yorum

• https://twitter.com/TrabzonsporTeam/...63957909561348 inanalımmı ? kaynakları Levent Ustabaşı'ymış galiba

Yorum

• Hesap kolpa mı bilmiyorum ama söylenen iddia Türkcell 300 m tl(10 yıl), Emirates 160 m tl(5 yıl)

Mustafa Yumlu.

Yorum

• Stad Samsung Forma Emirates olacak yüksek ihtimal

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Obaaa şimdi Emirates'le bir bağlantı kurma peşine düştük hadi bakalım hayırlısı
                            daha neler neler çıkar bu haberlerin üzerine.
                            Şaka bir yana twitterda herkes Emiratesin hesabına yazıyor.Adamların haberi yoksa ne oluyoruz lan diyorlardır
                            ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                            Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Beyler benim bir arkadaş Emirates'te hostes. Bana şöyle dedi: Şirkette sürekli sizin kulübün adı geçiyor...

Yorum

• Böyle bir şey varsa direk Emirates her türlü Biz alışkınız zaten büyük hava yolları ile çalışmaya

"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X