Koltuk renk dizaynı ve dizilişi üzerinde ısrarla durmalıyız..karışık kuruşuk veya dalgalı şekilde diziliş, stadyumun görünümü berbat ediyor..Kayseri ve son olarak Bursa stadı..rezaletten de öte..ya baştan aşağı Bordo ya da açık mavi olmalı.bunu o yetkililer kimse onların kafasına sokmalıyız.
Elbette özel bazı şartları vardır ama çim konusunda, yıllık hava koşullarını, yağmur oranını da dikkate alırsak, iyi şartlarımız var bence. Güneşli gün sayısı fazla olmasa dahi.
Yeter ki iyi bir altyapı olsun stadyumda, çimin altındaki kanallarda, sistemde.
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeşim ben buraya daha önce Stadyumdan Sorumlu Yöneticinin dediğini yazdım, millet hadi oradan öyle şey mi olur demişti. Kimin dediğinin bir önemi var mı sence Boşver. Yetişmiyor 2. yarıya da stad.
Bunu inşaatin ilerleyişinden falan da anlarsınız. Görünen köy zaten ortada.
Bu haftaki resimlerinde bir tane sürpriz yok Bekir bir kaç tane var
Turnikeler, Bağlantı yolunun birleşmesi, Yol tarafı tribün altının kırmızıya boyanması bu demektir ki deniz tarafındaki bordo olmayacak projede olduğu gibi kırmızı boyanacak.
Peyzaj çalışması da başlamış gibi, sahaların çevresi dönülüyor 2 haftaya onlarda ortaya çıkar. Hizmet binalarında izolasyon işlemleri başlamış.
Sadece dağdan gelen taşkın suyu denize ulaştıracak kısımda çalışma yok.
Resimler içinde ayrıca emeğine sağlık
Yorum