Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bazı arkadaşlarımız, Sağlık Bakanlığı Politikaları konusunda uzmanmış gibi konuşuyor.

Hastane yatırımı Trabzon'a gerekli mi değil mi, bunu bilmenizin imkanı yok.

Bu alanda çalışmayıp, "Şu kadar hastane var, ne gerek var!" tarzı yorumlar yapmak doğru değil.

Bilmiyoruz diyebilirsiniz, inanın bu kadar zor değil...

Akyazı'dan girip, sağlık bakanlığı politikalarını eleştirmek ilginç ve düşündürücü bir hal alıyor.

Konuşacaksak "Akyazı'ya bu hastanenin yapılması doğru mu, değil mi?" bunu konuşmalıyız.

Bence Akyazı'ya bu hastane yapılmamalı...

Burası çok değerli bir arazi! Özel projeleri hak ediyor.

Hastane pek ala başka yere yapılabilir.
    Sevgili Dostum....

Hastane sayılarını sık sık ben veriyorum. zannedersem bana söylüyorsun....

Kamu sağlık sektöründe 15 yıl 1 ay 5 gündür çalışıyorum.....

Hangi Hastane ne için yapıldı, kaç kapasitelidir , doluluk oranı nedir gibi bilgileri de takip eden birisiyim...

Ayrıca somut verilere dayanmadan genellikle konuşmam...

O itibarla birisi hakkında yorum yapar iken O kişi hakkında yeterli bilgi sahibi olmak lazımdır diye düşünüyorum....
    En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 17.03.2016, 09:33.
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Hastanesini, pastanesini bilmem...

Ama olması gereken en baştaki haliyle dolgu alanının tamamının Trabzonspor'un insiyatifinde değerlendirilmesidir.

Hastane olur, otel olur restoran olur, taverna olur...

Gerekirse Trabzonspor o alanı her türlü fonksiyonuyla (spor, eğitim, sağlık, turizm, sosyal hayat anlamında) bir Trabzonspor ilçesi yapmalıdır...

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Size ne desem boş ne anlatsam boş....

14 yıldır bu işlerin içindeyim ama siz daha iyi bilirsiniz....

Buyrun devam edin....
        cogu mesajlarınızı okuyorum hep bı cok bılmıslık ukala ukala konusmalar nedense bu adama hiç ısınamadım belkide gerçekte öyle bırı degıldır...
        ....

Yorum

Sevgili Dostum....

Hangi Hastane ne için yapıldı, kaç kapasitelidir , doluluk oranı nedir gibi bilgileri de takip eden birisiyim...

O itibarla birisi hakkında yorum yapar iken O kişi hakkında yeterli bilgi sahibi olmak lazımdır diye düşünüyorum....

Faik Bey,

Alıntıladığınız mesajım şahsınıza yönelik yazılmamıştı.

Genel olarak tüm foruma yazmıştım. Fakat dolaylı olarak sizi de kast etmiş oldum.

Biliyorsunuz, direkt sizi ilgilendirecek bir şeyler söyleyeceksem mesajlarınızı alıntılamak yolunu tercih ediyorum.

Ben, hastane yatırımının makro hedefler açısından zaruri olduğunu düşünüyorum.

Nitekim bu yatırımın Trabzon için atıl bir yatırım olmadığını da pek ala biliyorsunuz.

Hastane meselesini konuşacaksak belli verileri bilmeliyiz diye düşünüyorum.

Elinizde bu konu ile ilgili değerlendirilmesi gereken veriler varsa bizlerle paylaşmanızı rica ediyorum.

Avrupa, Türkiye ve Trabzon kıyaslamasını da içeren;

1. Özel ve kamu hastane sayıları,
          2. Hastane yatak kapasitesi,
          3. Kişi başına düşen hekim ve sağlık çalışanı sayıları,
          4. Hizmet verilen hasta sayısı
          5. Mevcut hastanelerin doluluk oranları ve kapasiteleri
          6. Gelecek 10, 20 ve 50 yıllık ihtiyaç verileri

gibi verilere ulaşabiliyorsanız paylaşmanızı isterim.

Fakat bu meselenin çok uzadığını da fark ediyorum.

Kusura bakmayın.
          En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 17.03.2016, 15:02.

Yorum

• İlk olarak Muhammet Yazici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            cogu mesajlarınızı okuyorum hep bı cok bılmıslık ukala ukala konusmalar nedense bu adama hiç ısınamadım belkide gerçekte öyle bırı degıldır...
            Çayı seven bir adamım...

Çayı seven adam kötü olmaz....

Sadece burada her şeyi yazamıyorum.....
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• [IMG][/IMG]

foto: Uğur Pehlivan

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben bir şey bilmiyorum ama dediğine göre senin bir bildiğin var.
                Yönetim Kurulu ne yaptıysa sana söylemiş olmalı.
                O zaman senden öğrenelim, ne yapıyorlar ?
                Bana kimse bir şey demedi, demesi de gerekmiyor ama bilmediğim şey için böyle konuşmamak gerek. Sonuçta başkanın gerek isim sponsorluğu için görüştüğünü gerekse stad işleri için cumhurbaşkanı ile görüştüğünü basında duyduk burda ne konuştuklarını bilmeden "yönetim daha neyi bekliyor" dememek lazım belki de görüşmeler yapılmıştır yapılmaya da devam ediyordur..

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Stadyumun içindeki direkler öylece bekliyor. Hala 100' ü aşkın parça var. Çatı çok iyi olacak ama bu gidişle yetişmeyecek gibi duruyor. 1 aydır o parçalarda eksilme farkedemedim ben.
                  Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Trabzonspor istwdigininalir diye düşünüyorum bu arazi konusunda hastane olsa bile yine etrafında kocaman bir alan kalıyor oraları degerlendirebiliriz
                    Trabzonspor

Yorum

• [IMG][/IMG]

Akyazı Bugün.. Uğur pehlivan sağolsun

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Trabzonspor yönetimi Akyazı'yı sahiplenmek için ne bekliyor ? O arazi üzerinde söz söyleyecek tek kurum Trabzonspor Kulübü olmalı.

Elin adamları elin hırsızları şikecileri İstanbul'da kendilerinin olmayanı bile yağmalayıp dururken her taraftan baskı kurarken bizdeki bu durağanlık neden ?
                        sizin seçilmeniz için açıktan destek verip oy isteyen bir bakanın "istemezükçülere rağmen hastaneyi buraya yapacağız." demesinin üzerinden 4 gün geçmesine rağmen sizden tek kelime çıkmıyorsa olay büyük olasılıkla bitmiş demektir. göbek bağı olması maalesef böyle durumlar ortaya çıkarıyor. ayrıca yönetimin de hastane fikrine çok da karşı olduğunu düşünmüyorum. ilerde zaten herşey açıklığa kavuşur. artık kafa yormamız gereken durum hastane dışında ne kadar alan kalıyor, bu alanlar için yine iktidar dayatmasına mı maruz kalacaz yoksa biz de birşeyler talep edebilecek miyiz? haa müze vardı değil mi?
                        There is no spoon...

Yorum

Sevgili Dostum....

Boşver abi, devlet büyüklerimizin vardır bir bildiği kafa yapısı, senin 15 yıl bu alanda çalışmış olmanı anlamaz..

Zannetmene de gerek yok, direk laf sanaydı ama lafı çevirme çalışmaları da birazdan gelecektir..

Forumun ne olduğunu bilmeyen, internet çağında uzman olmayanlar konuşmasın mantığı oldukça garip..

Bu arada muhasebeci olarak konuşayım bende, oraya hastane açanın aklına şaşayım..
                          Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Boşver abi, devlet büyüklerimizin vardır bir bildiği kafa yapısı, senin 15 yıl bu alanda çalışmış olmanı anlamaz..

Zannetmene de gerek yok, direk laf sanaydı ama lafı çevirme çalışmaları da birazdan gelecektir..

Forumun ne olduğunu bilmeyen, internet çağında uzman olmayanlar konuşmasın mantığı oldukça garip..

Bu arada muhasebeci olarak konuşayım bende, oraya hastane açanın aklına şaşayım..

Al benden de o kadar. her taraf oldu hastane. önceden cami ile kandırırlardı şimdi hastane ile kandırıyolar. ulan fabrika yapalım deseler bu kadar karşı çıkmazdım . hastane yapacaksan şehrin içine yap millet faydalansın
                            Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• İlk olarak samet_karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              [IMG][/IMG]

Akyazı Bugün.. Uğur pehlivan sağolsun
                              İnci gibi parlıyor mabed

Yorum

• inşallah açolışta orada olmak dileğiyle zaman daralıyor
                                Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X