Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Burada deneme amaçlı takıldığı söyleniyordu ama ikinci parça membran da takılmış, deneme filan değil takılıyor bildiğimiz .

(Alıntı: Wowturkey)

Eee ne demiştim bunları takicaklar deneme filan hikâye. Yine bildim

Yorum

• Böyle giderse sezon başı değil sezon ortasına ancak yetişecek. Daha membranlı çatının yapılması, ışık sistemi, yeni skorbord, çim, ince işçilikler... Umarım yetişir
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sayfamızda bir deha var...ne kadar şükretsek az

Yorum

Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Konyasporun stadi icin kullanilan Membran nasil bir malzemeydi? Bilen varmi?
            TRABZONSPOR

Yorum

• mersin stadının üstünü kapatan çadır gibi olacak mı ne..
              YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Simetrik şekilde kareli olacaksa bence çok problem değil. uzaktan zaten belli olmuyor. ama denildiği gibi bizde o boşluklarda membran bağlama noktaları olduğundan pürüzsüz olması imkansız.

Bence çok problem edecek bi durum yok. kafayı takmaya değmez.

Yorum

• En son Enisc tarafından düzenlendi; 08.03.2016, 13:32.
                  ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Bu zikzaklı dış cepheyi sevmeyen tek kişiyim belki.
                    Kötü görünüyor. Keşke böyle olmasaydı. Projeyi çizenin aklına olayım. İnşallah gerçek hali güzel görünür.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu zikzaklı dış cepheyi sevmeyen tek kişiyim belki.
                      Kötü görünüyor. Keşke böyle olmasaydı. Projeyi çizenin aklına olayım. İnşallah gerçek hali güzel görünür.
                      Mimarlar düz şeyleri sevmezler.

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mimarlar düz şeyleri sevmezler.
                        Düz olmasına gerek yoktu.
                        Çatıdaki eğim aşağı değil yukarı olsa daha güzel görünürdü bence. Genelde stadyumlar öyledir. Çok da görkemli görünür. Bu şekilde basık görünüyor.
                        Üstten bakınca düz bir çerçeveyi andırıyor.

Yorum

deneme illa sökülmeli mi sayın çok bilmiş?
                          inşaat sektörü hakkından bu kadar bilgiyi nerden öğrendin bana da anlat boşuna okumayalım bu kadar biz.
                          Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            deneme illa sökülmeli mi sayın çok bilmiş?
                            inşaat sektörü hakkından bu kadar bilgiyi nerden öğrendin bana da anlat boşuna okumayalım bu kadar biz.
                            Ya sevgili renkdasim ne kadar kincisin böyle. Bunu anlamak için inşaatçı olmaya gerek yok. Görüyorum yapılanları siz bana anlatır mısınız bizahmet stadın dışındaki kırmızı boya nedir. Bu kamera nerelerde.gecinkardesim yok çatı yapılıyor da ondankamera çalışmıyor hikâyelerini tüm stadlarda çatı yapılırken en kaliteli yayinla 24 saat canlı kamera çalıştı ama bize gelince çatı yapıyoruz.çatıda çatı olsa sacmasapan demir yığını ni dolandirdilar stad etrafında.

Yorum

• Dışarıdan gözükmeyecek sanırım ama kırmızı boya olayı sinir bozucu. Daha önce tartışılmıştır ya da açıklaması yapılmıştır kaçırmışımdır bilemiyorum; projede var diye kırmızı boyayıp çıktılar :-/
                              Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

Çalışıyor...
                              X