Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İyi stad güzel stad, sonuçta bizim stadımız olacak ama şu localar dimdik değilde legia nın ki gibi diğer tribünlere uyum sağlaması açısından yatık yapılamaz mıydı.

Yorum

• Aslinda tam ust uste degil localar alt katin localari daha onde koltuklar yerlestirildiginde daha iyi anlasilacaktir.
      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Yavaşladık, bu net.
        Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• İlk olarak H.Uzunismail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İyi stad güzel stad, sonuçta bizim stadımız olacak ama şu localar dimdik değilde legia nın ki gibi diğer tribünlere uyum sağlaması açısından yatık yapılamaz mıydı.

ayni acidan bakmiyorsun bizimikide bu stad gibi yanliz onlarin loca yan duvarlari dumduz assagi iniyor bizim yan duvarlar assagiya indikce aciliyor koltuklar yerlestimi cok fazla bi fark olmayacak

Yorum

• İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ayni acidan bakmiyorsun bizimikide bu stad gibi yanliz onlarin loca yan duvarlari dumduz assagi iniyor bizim yan duvarlar assagiya indikce aciliyor koltuklar yerlestimi cok fazla bi fark olmayacak
            aynen ikisi de aynı sadece bizimkinde o kadar çok koltuk koyacak yer yok.
            Bize Her Yer Trabzon

Yorum

İyi stad güzel stad, sonuçta bizim stadımız olacak ama şu localar dimdik değilde legia nın ki gibi diğer tribünlere uyum sağlaması açısından yatık yapılamaz mıydı.

böyle daha şık
              Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)

Yorum

• İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                aynen ikisi de aynı sadece bizimkinde o kadar çok koltuk koyacak yer yok.
                zorlanirsa ikiser sira koyulur koltuk

Yorum

• böyle olacaksa gercekten hicbi fark yok yani fazla göze batmaz..tek avantaj daha cok loca iste..bosuna okadar laf ettik bence
                  Onur Recep Kivrak

Yorum

• ben bu apartman localarin trabzonspor klubune gelir getiricegine inanmiyorum ona buna sponsorluk adi altinda peskes cekilecek muhtemelen akli selim bir yonetim geldigi zaman o apartmani sadri senerin avni akerde yaptigi gibi tribune cevirir. onemli olan suanki halini doldurabilecekmiyiz sorun bu eger dolarsa orda loca moca kalmaz lazin biri cikar der (aburda apartuman nedur ulaa yapun aburya bi turbun millet izlesun daa)

Yorum

• İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      böyle olacaksa gercekten hicbi fark yok yani fazla göze batmaz..tek avantaj daha cok loca iste..bosuna okadar laf ettik bence
                      boyle olucak cok buyuk fark yok ben normal tribun olsun diye zerzeniste bulunmustum ama bunada sukur. esas catiyi kimse begenmiyordu ben onu cok begeniyorum dogru isiklandirma ile karadenizin incisini herkez gorecek catiya laf soyleyenler daha cok pisman olacak

Yorum

• İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        zorlanirsa ikiser sira koyulur koltuk
                        Zorlamaya gerek yok zaten iki sıra koltuk konulacak .

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Zorlamaya gerek yok zaten iki sıra koltuk konulacak .
                          oyleyse sorun yok

Yorum

• Bu stad bizimkine bayağı benziyor harbiden Çatı hariç tabiiki bir de bizim alt katta çıkış tüneli yok başka bir fark var mı?

Yorum

• taraftar var bizde olmiyan

yani gercekten acikca belli oluyorki stadi güzel gösteren, stadi stad yapan, onu tiklim tiklim dolduran taraftar!
                              2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

bizim 2. kat cok dik oldugunda bukadar olmustur

legianin stadina bakarsaniz 2. katlarida bayaga yatay tribünler
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X