İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleA takımın da altyapınında şu anda sahaya falan ihtiyacı yok. İhalede de vardı bu suni çim sahalar.TEKKEBALL
Yorum
-
bmn yi canı gönülden tebrik ederim.umarım bu uygulamadan hiç vazgeçmezler.bmn ye girmek isteyen üye girişi yapıcak arkadaş.bütün konular için geçerli bu.
on numara mükemmel bir uygulama.kim düşündüyse tebrik ederim.
her zaman bu uygulama devam etmeli.
süper mükemmel çıkınca hiç bişey okuyamıyorsun aman bu sistemi sakın bozmayın.
ayrıca ekstradan sızabilecek ajanlar hainler düşmanlardan(şikebahçe kolpataş geyse) forum mükemmel korunmuş olur.
burda forumda mesela transfer başlığında futbolcuları konuşuyoruz hooooop bi bakıyorsun bjk şikebahçe almış .
burası özel olmalı sadece trabzosnporlular girebilmeli.
ayrıca böylece forumdan ayrılanlarda girememiş görememiş olur neler yazıldığını.En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 11.02.2016, 19:39.
Yorum
-
İlk olarak samet_karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[IMG][/IMG]
şuralara şimdiden membran takılmaya başlanmaz mı ?
nedeni basit
anlatmasi zor
her parca kendi boyutlarinda toleranslarlan üretiliyor, yine montaj ederken toleranslarin var
her yerde toleransda olsanda toplamda olamiyorsun, cünkü onlarca birbirine düzülmüs parca bir tarafa toleransda ciktigindan
ilk olarak yarim monte edersin, uc toleranslari cikartirsin ve diger taraf toleranslarina uygun sekilde yine takarsin
hepsini uydumu iskelet sikilir, statikde merkeziyse membran desteklerini, kedi yollarini ve membrani monte edersin
anlatabildigimi sanmiyorum, am denedim"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu suni çimde kim ne yapacak ???
Yorum
-
bişey dikkatimi çekti ama belkide yanılıyorumdur.bu beşiktaş adana bursa stadlarında prekast rengine bakıyorumda hem çok kaliteli gözüküyor hemde mermer gibi beyaz gözüküyor.acaba onların kullandığu beton farklımı bizimkine bakıyorum mat bi prekast beton inşaat betonu gibi ama kesinlikle gözlerim beni yanıltmıyorsa bjk bursa adanada kullanılan prekastlar bizden kaliteli.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolmaz
nedeni basit
anlatmasi zor
her parca kendi boyutlarinda toleranslarlan üretiliyor, yine montaj ederken toleranslarin var
her yerde toleransda olsanda toplamda olamiyorsun, cünkü onlarca birbirine düzülmüs parca bir tarafa toleransda ciktigindan
ilk olarak yarim monte edersin, uc toleranslari cikartirsin ve diger taraf toleranslarina uygun sekilde yine takarsin
hepsini uydumu iskelet sikilir, statikde merkeziyse membran desteklerini, kedi yollarini ve membrani monte edersin
anlatabildigimi sanmiyorum, am denedim
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu suni çimde kim ne yapacak ???
antrenman yapıcaklar.bunun kar ı yağmuru var .ama ben suni çimde antrenman yapılmasına karşıyım.çünkü adeleler toprağa göre şekilleniyor bilekler dizler.kas grupları.
umarım burda yani suni çimde yapılan antrenmanlarda bilek ve diz dönmeleri çok yaşamayız.
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebişey dikkatimi çekti ama belkide yanılıyorumdur.bu beşiktaş adana bursa stadlarında prekast rengine bakıyorumda hem çok kaliteli gözüküyor hemde mermer gibi beyaz gözüküyor.acaba onların kullandığu beton farklımı bizimkine bakıyorum mat bi prekast beton inşaat betonu gibi ama kesinlikle gözlerim beni yanıltmıyorsa bjk bursa adanada kullanılan prekastlar bizden kaliteli.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok doğru söylüyorsun, bence de kaliteli. Her şey bizden kalitelidir. Dünyanın herhangi bir yeirne bir çivi çakılsa o dahi bizimkinden kalitelidir. Biz kimiz ki zaten. 3. Sınıfınız biz.
Sent from my iPhone using Tapatalk
hayır yanılıyorsun biz 1.sınıf bir taraftar topluluyuz ve şehiriz.o yüzden bize 1.sınıf kalite olmalıydı.adana kimdir bursa kimdir müzelerinde kaç kupa var .
Yorum
-
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu adanaya yapılan stadın aynısı bize yapılsa gram itirazım olmazdı!!
Gesendet von meinem LG-D855 mit TapatalkMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum