Bursa stadinin disi ve cevresi ne alemde? Tamamen bitti mi yoksa Türk isi mi oldu yine yarim yamalak?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu verdiğiniz bilginin bir dayanağı yok.. ülkenin en iyi işleyen 2. havaalanı sabiha gökçende bir pist var.. nasıl oluyor da bizim havaalanına 2. pist yapacaklar.. olsa olsa pistin biraz genişletilip uzatılması olur ki onda da bizim tesislere dokunmazlar..
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCumartesi Günü özel olarak Stadyum çalışmasını izlemek Akyazı' ya kadar yürüdüm....Etrafı bolca inceledim...
-Öncelikle çalışmaların bayağı hızlandığını söyleyebilirim....Sadece çatıyı baz almayın...
Bir grup cam takıyordu.....
Bir grup merdivenlerde kaplama çalışması yapıyordu....
Bir grup tesisat işi yapıyordu...
Bir grup stadtumun etrafındaki yuvarlak yapılarda çalışıyordu....
Bir grup stayumun önünde çevre düzenlemesi yapıyordu...
Bir grup 4-5 iş makinası ile araç otoparkında çalışıyordu...
Bunun dışında etrafta ölçüm yapan insanlar da gördüm.....
Yani sadece çatıları baz alan bir çalışma yok her tarafta çalışma var.....
Atılan resimlerde çok fazla görünmüyor..cep telefonu ile bu kadar olur kusura bakmayın....
Bir de Stadyumla alakası olmayan bir çalışmaya rastladım. Trabzon'a doğru gelirken denize yeni ve büyük bir dolgu çalışması başlamış.... 30'dan fazla kamyon ve 3-4 büyük iş makinası sürekli çalışıyordu... zannedersem Gülcemal dedikleri projeyede başladılar....sakin olun...
Yorum
-
İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle5-6 yıldır yapılması planlanan bir yatırım, nasıl verilen bilginin kaynağı yok ki,bölgenin en yoğun hava trafiğine sahip havaalanı, üstelik bu konu ile Trabzon un önde gelen siyasetçileri çok yakından ilgileniyor.Google den Trabzon Havaalanına ikinci pist olarak sorgulatın kanaatinizi değiştireceğinizi sanıyorum.
http://www.haber53.com/trabzon-hava-...da_d97153.html
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu verdiğiniz bilginin bir dayanağı yok.. ülkenin en iyi işleyen 2. havaalanı sabiha gökçende bir pist var.. nasıl oluyor da bizim havaalanına 2. pist yapacaklar.. olsa olsa pistin biraz genişletilip uzatılması olur ki onda da bizim tesislere dokunmazlar..
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon havalimani, Dünya'daki tek pistli havalimanlari arasinda en islek 1. havalimaniydi bir ara, degisiklik oldu mu bilmem... böyle bir sey vardi seneler önce
or-gi ye ragmen %9 civari yolcu artimi oldu, 2017 de rize - artvin acilacak
buda artisi frenlesede durdurmayacak
2009da 450 bin tourist agirlayan trabzon bugün 3 milyon barajini gecti
sera gölü, gülcemal gibi projeler var
uzun göl kayak pisti yapilarak kis turizm ine acilim planlari su an mevcut
2.pistin en büyük destekcisi seref malkocdu
en büyük neden pistin 2,5 kilometre oldugundan büyük ucaklarin inmesini trabzona yasaklayan havayolu sirketleri
standart 3000 metre
ama 2 pistde paralel kullanmak icin aralarinda 1200 metre alan olmali uluslararasi norm lara göre
yani planlanan pist yapilsada kapasite pek artmayacakti
ayrica terminalin vs durumu malum
ondan su an 2. bir pist yerine yeni modern bir uluslararasi havalani trabzon icin projelendiriliyor
3bin metre pistli ucaklara modern muamele sistemli...
yakinda proje sunulur ve dogrusu neyse secilir
son duruma göre or-gi stili dolgu üzerinde insa edilecek
böylece insaat sürecinde kapasite kayibi ve kapasite kaydirmasi yasanmayacak
ek olarak eski pistin bi kismi hangar olarak kullanilir (trabzondaki özel ucak park sorunuda kalkmis olur) , ayrica trabzon erzincan demiryolu istasyonuna beles arsa devlete
yazdiklarimin bir kisminin oldugu bir haber
Trabzon Havalimanı kapatılacak mı?
Ordu-Giresun Havalimanı açıldıktan sonra Trabzon Havalimanı'nın bakıma alınacağı iddialarına Trabzon Valisi A. Celil Öz, açıklık getirdi. Vali Öz, Trabzon Havalimanı'nı kapatılarak bakıma alınmasının gündemde olmadığını ifade etti.
Son günlerde yaygın ve bölgesel medyada dillendirilen Trabzon Havalimanı'nın bakıma alınacağı iddialarına Trabzon Valisi A. Celil Öz, açıklık getirdi.
Trabzon Havalimanı'nın kapatılarak bakıma alınması gibi bir durumun gündemde olmadığını kaydeden Öz,“Uygunsuz hava şartları nedeniyle zaman zaman iniş sıkıntısı çekiyor. Onun dışında havaalanında sıkıtımız yok. Bazı ulusal ve yerel medyada Ordu-Giresun Havalimanı açıldıktan sonra Trabzon Havalimanı bakıma anılacağı, çalışma olacak şeklinde haberler oluyor. Böyle bir bilgi yok. Trabzon Havalimanı şu şartlarda hizmet veriyor ve devam edecek. Her geçen gün yolcu sayımız da yüzde 10-20’lere varan artışlar gerçekleşiyor.
İç uçuşlarda, yurt dışı uçuşlarda.. Geçen yıl Suudi Arabistan’dan, bu yıl Kuveyt’ten uçuşlar başladı. Bunun yanında seçim döneminde gündeme gelen, yeni bir havaalanı yapılması ile ilgili proje ve çalışmalar var. Onlar önümüzde ki günlerde değerlendirilecektir. Trabzon Havalimanın bakım, onarım gibi çalışmalarla geçici bir süre kapatılması gündemde yok” dedi.
sonuc
2 yil icinde may tesisleri tarih olacak"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Trabzondaki mevcut havaalanının her anlamda yetersiz olduğu çok bariz. Yeni yapılan iç hatlar terminali bile görünüşte büyük fakat kullananlar bilir, özellikle bekleme salonları hafif bir yoğunlukta bile otobüs terminalinden beter oluyor. Bagaj noktası vs. saçma sapan bi yapı. Salonu 150 metre kare olan 200 metrekarelik bi ev gibi. Oturma odası büyük olsun diye muftak, banyo, tuvalet gibi evi ev yapan kısımlar sıkış tıkış ve işlevsşz kalmış. Dış hatlar ve VIP kısmını hiç saymıyorum.
2.pist elbette gerekli ama uzun vadeli düşününce ikinci bi pist eklemektense komple yeni bi havalimanı yapmak çok daha mantıklı. Trabzon müthiş bi potansiyele sahip ve habire yatırım alan bi şehir. Sadece turizm anlamında değil her alanda böyle. Özellikle İran'a ambargonun kalkmasından sonra İran'ı batıya ve karadenize açan neredeyse tek şehir olma gibi bi vasfı var. Eğer trabzon özellikle demiryoluyla iran'a bağlanırsa ticaret anlamında da çok önemli bi şehir haline gelir. Trabzon için uzun vadeli düşündüğümüzde yeni bir havalanı ekmek su gibi bir şey.
Teknik bilgim yok ama bu ikinci havalanının bizim tesislerin olduğu bölümde dolgu şeklinde yapılması en doğru karar olur gibime geliyor. Çünkü mevcut alan lokasyon olarak mükemmel. Havalanının şehrin içinde olması büyük nimet. Zaten şehrin bütün düzeni mevcut lokasyona göre oluşmuş, bunu aynen devam ettirmek daha makul geliyor bana. Yeni havalimanı aşağıya, yani tesislerin oraya indirilir hem mevcut düzen korunmuş olur hem de şimdiki havalanının bulunduğu devasa alan şehre kazandırılmış olur. Mevcut pisti çok güzel bi manzarası var, otel, şehir parkı, alışveriş caddesi vs. bi çok şeye uygun bi alan.
En son gometra tarafından düzenlendi; 19.01.2016, 07:24.
Yorum
-
İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzondaki mevcut havaalanının her anlamda yetersiz olduğu çok bariz. Yeni yapılan iç hatlar terminali bile görünüşte büyük fakat kullananlar bilir, özellikle bekleme salonları hafif bir yoğunlukta bile otobüs terminalinden beter oluyor. Bagaj noktası vs. saçma sapan bi yapı. Salonu 150 metre kare olan 200 metrekarelik bi ev gibi. Oturma odası büyük olsun diye muftak, banyo, tuvalet gibi evi ev yapan kısımlar sıkış tıkış ve işlevsşz kalmış. Dış hatlar ve VIP kısmını hiç saymıyorum.
2.pist elbette gerekli ama uzun vadeli düşününce ikinci bi pist eklemektense komple yeni bi havalimanı yapmak çok daha mantıklı. Trabzon müthiş bi potansiyele sahip ve habire yatırım alan bi şehir. Sadece turizm anlamında değil her alanda böyle. Özellikle İran'a ambargonun kalkmasından sonra İran'ı batıya ve karadenize açan neredeyse tek şehir olma gibi bi vasfı var. Eğer trabzon özellikle demiryoluyla iran'a bağlanırsa ticaret anlamında da çok önemli bi şehir haline gelir. Trabzon için uzun vadeli düşündüğümüzde yeni bir havalanı ekmek su gibi bir şey.
Teknik bilgim yok ama bu ikinci havalanının bizim tesislerin olduğu bölümde dolgu şeklinde yapılması en doğru karar olur gibime geliyor. Çünkü mevcut alan lokasyon olarak mükemmel. Havalanının şehrin içinde olması büyük nimet. Zaten şehrin bütün düzeni mevcut lokasyona göre oluşmuş, bunu aynen devam ettirmek daha makul geliyor bana. Yeni havalimanı aşağıya, yani tesislerin oraya indirilir hem mevcut düzen korunmuş olur hem de şimdiki havalanının bulunduğu devasa alan şehre kazandırılmış olur. Mevcut pisti çok güzel bi manzarası var, otel, şehir parkı, alışveriş caddesi vs. bi çok şeye uygun bi alan.
söyle bir jumbo jet in inebilecegi pist yeterli olacaktir
bizi singapur, cin, maleziya baglasa kafi
messimiz, ronaldomuz yokki saturna, venusa ucalim"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocam senin plana enterprise bile inis yapabilir
söyle bir jumbo jet in inebilecegi pist yeterli olacaktir
bizi singapur, cin, maleziya baglasa kafi
messimiz, ronaldomuz yokki saturna, venusa ucalimNasıl olsa alan derya deniz diye ölçeği geniş tuttum, artık kim ne indiriyorsa indirsin
Yorum
-
İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasıl olsa alan derya deniz diye ölçeği geniş tuttum, artık kim ne indiriyorsa indirsin
sabah sabah iyi güldüm
cok yasa"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasıl olsa alan derya deniz diye ölçeği geniş tuttum, artık kim ne indiriyorsa indirsin
Bence Akyazı yerine stadyum o gösterdiğin alana bile yapılabilirdi.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesizce yeni sezon açılışına yetişir mi ?
Bence 2 ayda da biter sıkı bir çalışma ile.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
A takım binasının cephe kaplaması da başlamış. İnşaat baya hızlandı şu son 10 gündür. Eğer çatıyı, membranla birlikte 3 ayda bitirebilirseler, gerisi her türlü yetişir bence. Kallavi işlerden sadece çatı kaldı. Hatta daha hızlanmak için Beşiktaş gibi koltukları takmak için membran kaplanmasını bile beklemeyebilirler.
En son gometra tarafından düzenlendi; 19.01.2016, 08:29.
Yorum
Yorum