park ismiyle deli dalga geçilirmiş gibi geliyor bana ... istanbul medyasının manşeti bile geliyor gözümün önüne kaybedilen bir istanbullular maçı sonrasında güle oynaya park da galip gibi ...
bilmiyorum ama ne zaman park ismini duysam bunlar geliyor aklıma
park ismiyle deli dalga geçilirmiş gibi geliyor bana ... istanbul medyasının manşeti bile geliyor gözümün önüne kaybedilen bir istanbullular maçı sonrasında güle oynaya park da galip gibi ...
bilmiyorum ama ne zaman park ismini duysam bunlar geliyor aklıma
sen o stadı full doldur bak ordan kimse çıkabiliyor mu? Arena'nın da parkdan farklı yanı yok ayrıca bana çok itici geliyor, savaşa mı gidiyoruz, maça mı. Ne zaman stadların ismi arenaya dönmeye başladı şiddette o kadar arttı . Değişim şart
HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!
@BunyaminEraslan abi ama cidden resmi bende bir filim karesi olarak düşünmüştüm . hatta desperado filmindeki meksikalı kiralık katillerden biri var o sanmıştım abi. bulabilirsem resmini eklicem buraya
Hahahaha
Vallahi benim o resimdeki ya.
James Dean'in sigara içerken çekilmiş fotoğraflarına bak google'da :P
Yazdiklariniza tamamiyle katiliyorum, hatta hemen hemen ayni seyleri ben de yazdim burada 2 sene önce. O park eklentisinin nereden geldigini, arena eklentisinin özentilikten baska bir sey olmadigini, bize özgün bir isim koymamiz gerektigini (mesela Firtina Yaylasi/Vadisi gibi) burada dile getirdim. Ama zevksizlik böyle bir sey iste.
Yorum