Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hami Mandıralı ve Fatih Tekke de Bursa'nın stadyumundaki açılış maçında sahada.

Yorum

• Stadın açılış töreni -ya da mitingi mi demeliydim- Akyazı'nın fragmanıydı diye düşünüyorum.. Muhtemelen bizde de aynısı olacak.
      www.x.com/zykmda

Yorum

• Bursa taraftarı adına üzüldüm.Sen yıllardır her anını takip et,heyecanla bekle böyle bir açılış olsun
        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Gördügüm en fiyasko stad acilisiydi.. Bizimki böyle olmaz insallah
          Onur Recep Kivrak

Yorum

• Bursasporun stadının çatısını hiç ama hiç beğenmedim. Oto sanayiinde pazar günü kapalı dükkan kepenkleri gibi olmuş. Bence bizim stadın çatısı bu konuda örnek bir çatı olacak.

Yorum

• Evet bugün Akyazı Stadı açılışının bir muhtemel kopyasını izledik takımdan ve taraftardan uzak ...
              Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• açılışta 80 defa sayın cumhurbaşkanım sayın hanımefendi dendi heralde . bişeye de hakim olmayın her şey ben yaptım oldu bitti .

Yorum

• bursalılara 6 tane proje sunulmuş ve bu stadyumu beğenmişler. ya biz.mainz klübünün beğenmediği stadyuma layık görüldük

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bursalılara 6 tane proje sunulmuş ve bu stadyumu beğenmişler. ya biz.mainz klübünün beğenmediği stadyuma layık görüldük
                    Şükürler olsunki böyle oldu.

Çocuk parkı yerine; sade, şık ve harika bir stadımız olacak.
                    Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Benim bildiğim stadyum açıldığında ertesi gün futbol maçı oynanır, bakalım Bursaspor burda oynamaya ne zaman başlayacak, halen şantiye halinde olan stadyumu durup dururken açtılar. Şu stadyumun açılışı gerçekten skandal oldu, Cumhurbaşkanı falan gelebilir eyvallah buna bir şey diyemeyiz ancak saçma sapan bir futbol maçıyla bitmeyen bir stadyumu açmak da neyin nesi oluyor.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Benim bildiğim stadyum açıldığında ertesi gün futbol maçı oynanır, bakalım Bursaspor burda oynamaya ne zaman başlayacak, halen şantiye halinde olan stadyumu durup dururken açtılar. Şu stadyumun açılışı gerçekten skandal oldu, Cumhurbaşkanı falan gelebilir eyvallah buna bir şey diyemeyiz ancak saçma sapan bir futbol maçıyla bitmeyen bir stadyumu açmak da neyin nesi oluyor.
                        ilk maçını bizimle oynayacaklar abi.
                        www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ilk maçını bizimle oynayacaklar abi.
                          Yalnız o maçı izlemeye gidilir.

Yorum

• Açılış rezalet olmuş gerçekten. İnşallah bize de aynısını yaşatmazlar

Yorum

• Bursa'nın stadı aşırı ferah olmuş, çatı çok yüksek, futbolu çağırmıyor gibi, tuhaf hissettiriyor . Futbol stadyumu olarak bakıyorsak olaya, bence bizim stad daha güzel olacak.

Yorum

• Bi de şu betonun açıkta kalan kısımlarını bi yeşile boyayın da kardeşim. Kat aralarına reklam panosu koyun falan. Niye bu kadar zor bu işler anlamıyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X