Hami Mandıralı ve Fatih Tekke de Bursa'nın stadyumundaki açılış maçında sahada.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Bursa taraftarı adına üzüldüm.Sen yıllardır her anını takip et,heyecanla bekle böyle bir açılış olsunTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebursalılara 6 tane proje sunulmuş ve bu stadyumu beğenmişler. ya biz.mainz klübünün beğenmediği stadyuma layık görüldük
Çocuk parkı yerine; sade, şık ve harika bir stadımız olacak.Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
Benim bildiğim stadyum açıldığında ertesi gün futbol maçı oynanır, bakalım Bursaspor burda oynamaya ne zaman başlayacak, halen şantiye halinde olan stadyumu durup dururken açtılar. Şu stadyumun açılışı gerçekten skandal oldu, Cumhurbaşkanı falan gelebilir eyvallah buna bir şey diyemeyiz ancak saçma sapan bir futbol maçıyla bitmeyen bir stadyumu açmak da neyin nesi oluyor.
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim bildiğim stadyum açıldığında ertesi gün futbol maçı oynanır, bakalım Bursaspor burda oynamaya ne zaman başlayacak, halen şantiye halinde olan stadyumu durup dururken açtılar. Şu stadyumun açılışı gerçekten skandal oldu, Cumhurbaşkanı falan gelebilir eyvallah buna bir şey diyemeyiz ancak saçma sapan bir futbol maçıyla bitmeyen bir stadyumu açmak da neyin nesi oluyor.
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilk maçını bizimle oynayacaklar abi.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum