Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Çatı altlarini kesinlikle kapatmaliyiz.. Ama mebranla değil. Daha teknolojik kaplama ile.[/QUOTE
2-3 milimlik saçla kaplamalıyız alt ksım kesinlikle düz olmalı .yoksa baskı filan hikaye olur. haaaa görünüşmü dışdan bakan gene baklavaları görücek ama alt kısım düz yapılmassa hep alehimize olucak.liverpool stadı gibi düz olmalı .sen bari duy sesimizi be ustaa.ihonun umrunda değildi zaten stad.
Çatı altlarini kesinlikle kapatmaliyiz.. Ama mebranla değil. Daha teknolojik kaplama ile.[/QUOTE
2-3 milimlik saçla kaplamalıyız alt ksım kesinlikle düz olmalı .yoksa baskı filan hikaye olur. haaaa görünüşmü dışdan bakan gene baklavaları görücek ama alt kısım düz yapılmassa hep alehimize olucak.liverpool stadı gibi düz olmalı .sen bari duy sesimizi be ustaa.ihonun umrunda değildi zaten stad.
sac he
birde 2-3 milim
tövbe tövbee
hic akil fikir insanda olmazmi
o yapinin bir statigi var
su an bilen desteklerlan anca duruyor o cati
tamamladimi bir bütün olarak statigi kendini tutabilecek
sen okadar alana sac dösemenin kac ton yüklen o catiyi agirlastiracagini düsüne biliyormusun
birde kisin üstüne kar buz yükü gelecek
biraz akil mantik
catinin altini belki polysterol veya polypropylen gibi agirligi minimumda olan plastik maddeylen döseyebilirsin, yada polyester perdelerlen olabilir
ne maddi yönden nede mimari yönden bu is bir metallen gerceklesebilir
En son selcuk tarafından düzenlendi; 27.12.2015, 13:58.
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
yaaa arkadaş burası bizim mabedimz sembolümüzün olacağı yer değilmi bu adi iğrenç kaldırım parke taşları nedir yaa yazıklar olsun sana toki başkanı en adi basit taşları döşemişsin buraya bizim tarftarda seviniyor hee süper diye ya neyi süper be oralara zaten döşenicek yapsana şunu bordo yada mavi yada bordomavi (isteyen baksın bevirlyhils aksın ünlülerin sokağına) bu yazdıklarımı zamanı gelince sizde yazıcaksınız.en adi basit malzeme bu.ne özelliği var bu taşların hadi diyin bana.
granit ne zamandan beri adi taş oldu, kardeş sen hasta mısın ? bordo mavi taş nedir Allah aşkına
Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)
stada ulaşım için bisiklet yolu bile düşünülebilinir,
ayrcıa burası yaşayan bir yer olmalı gerekirse Avm ,spor tesisleri,herşeyiyle,Trabzona giden adam gezmek için buraya da uğramalı ,bu bilinçle yapılmalı ona göre hareket edilmeli,yoksa burası maç günleri 3-5 bin kişi gider iş biter,başka da bişey olmaz,
Gurbetçiler için maç gğnleri özel uçak seferleri düzenlenmeli,özellikle istanbul,ankara ,günü birlik gidiş dönş gibi...
ancak bütün olursak ,birlik olursak diri olursak olr bu iş,başka da hiç bir şey olmaz
sen okadar alana sac dösemenin kac ton yüklen o catiyi agirlastiracagini düsüne biliyormusun
biraz akil mantik
catinin altini belki polysterol veya polypropylen gibi agirligi minimumda olan plastik maddeylen döseyebilirsin, yada polyester perdelerlen olabilir
Yanlız abi ben söylemedim onu.. İsmim niye dolanıyor orda onu da anlamadim..
biraz akil mantik
Gardaş Ronin diyorda vardır bi bildiği [emoji1] o her zaman haklıdır, o bilir [emoji1]
Yorum