Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başkana g.antep çatı resmini yollayarak yeni statta bizde olması talebini ilettim.İnşallah ilgilenir.

Yorum

• stadın akçaabat tarafındaki araziyle ilgili bilgisi olan varmı. oradane yapılacak ve geliri kime gidecek.

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Alisveris merkezi mi olcak hastane mi olcak plaj olcak mi gibi kafamda deli sorular
        İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Çekirdek de aynı marka olmalı çat çut ederken farklı sesler çıkmasın.
        Daha çok deli sorular kafanda olacak.
        Çekirdek çok önemli bu konuda sana katılıyorum pascalli tek marka olması lazım

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          G.antepteki çatı altı kaplaması bizim stata yapılsın muazzam görüntü olurdu.acaba hiç mi şans yok bu konuda?
          Yönetime yakın biri şu fotoları yetkililere direkt iletebilir mi?
          Eğer çatıyı o şekildeki gibi alttan kapatılarsa olası bir kaleografi yapılabilir mi. İpleri asacak Demir lazım sonucta

Yorum

• İlk olarak Sencer Bulut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aslında Philipsin Arenavision adlı ışık sistemi var.Işık acıp kapatmak pek uzun sürmüyor

Bu aydınlatma sistemi bir harika dostum. Akyazı'ya yapılacağını sanmak ise bence hayal!
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              süper fikir 2 tanede tesla bobini koyalım şimşek çaksın ooo olaya bak sen yeminle sırf onu izlemeye yurtdışından insan gelir

bu arkadaşın fikri ciddi ciddi yönetime ulaşmalı teknolojik imkanlar el verdiğince bu yapılmalı
              valla hayal ettim tüylerim diken diken oldu hocam harika bi fikir inşallah yapılır

Yorum

• Bekir bugün foto varmı emicemo
                En son kasila61 tarafından düzenlendi; 26.12.2015, 14:42.
                GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  süper fikir 2 tanede tesla bobini koyalım şimşek çaksın ooo olaya bak sen yeminle sırf onu izlemeye yurtdışından insan gelir

bu arkadaşın fikri ciddi ciddi yönetime ulaşmalı teknolojik imkanlar el verdiğince bu yapılmalı
                  Hocam tesla bobini seyirciyi cidden iptal edebilir projektörlerle verilebilir benzer bi görüntü
                  Izgaraya dizilmiş hamsiye dönmeyelim artistlik yapacağız diye
                  “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• Akyazı Arena ‏@AkyaziArena 9 dk.9 dakika önce
                    Süleyman Soylu : "Akyazı stadı Haziran ayının sonuna doğru sona erecek."
                    2 retweet9 beğenme

KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• İlk olarak robinhood61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Akyazı Arena â€�@AkyaziArena 9 dk.9 dakika önce
                      Süleyman Soylu : "Akyazı stadı Haziran ayının sonuna doğru sona erecek."
                      2 retweet9 beğenme

Aynen bunu yazacaktım bende. Şoklardayım.
                      Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak Bilâl ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hocam tesla bobini seyirciyi cidden iptal edebilir projektörlerle verilebilir benzer bi görüntü
                        Izgaraya dizilmiş hamsiye dönmeyelim artistlik yapacağız diye
                        tesla bobini işin makarasıydı ama fizik kuralları el veriliyorsa arkadaşın fikrine eklenirse efsane birşey olur

Yorum

• bu led olayi supermis, adam diyorki, eger premier ligi izin verirse, hayal edin, penalti atisinda, tum statdin isiklarini kapatip sadece penalti atilacak yere odaklanilsa, oyuncu icin guzel bir ortam olur.

bu sistem harbiden bence cogu seydende onemli, gol sonrasi isik sov yapmak icin birebir.. hayal tabi bizim icin, biz daha 4 tane acil cikisi 2 ye nasil indirebiliriz daha bunu halledemedik.

birde arada troller cikip, burda siyaset yapmayin diyor, ne o biryerinizden birseymi eksiliyor ? sikayet et butonu var, sizin icin yapilmis o Troller, basin ona rahatlayin.
                          u will need justice at the end..

Yorum

• Başkan olaya el attı sanırım. Bu stat gelecek yıla ye-ti-şe-cek!

Yorum

• Başkanımıza statla ilgili talepleri elimden geldiğince tweetleyorum. Her ne kadar cevap vermese de taraftarın beklentisini bilen ve sosyal medyaya önem veren biri olduğu için taleplerimizle ilgileneceği inancındayım.

Yorum

• ŞU TESLA BOBİNİNDEN bahseden arkadaşlar Şu vereceğim linkteki canlı konser kaydını izleyebilirler. Olmayacak şey değil. İnanılmaz bir efek katıyor.

metallica (through the never) ride the lightning İNANILMAZ.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X