Oraya golf olmaz olsa olsa mini golf olur o da cok sacma olur. Gerci hastane yapıldıktan sonra yanina ne yaptıklarının bi onemi yok..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülektü de kortlar var,
beşikdüzünde de var bu kortlardan,
başka bir yerlerde var mı bilmiyorum...
bireysel sporlarda daha başarılı olabiliriz belki...
İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekomplekste tenis kortu olur. bayanlar çok oynuyo bırakın oynasınlarhatta en iyisi bile yapılsın hertürlü spor faaliyeti olabilir yapılabilir. golf sahası dışında !
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak 61li tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
bjk bile çatıyı kaldırıyor.biz hala yerimizde sayıyoruz!İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
-
İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon insanına fazla bile bu projeBizler gezginleriyiz sevda yolunun,
zamanı gelince,elbet buluşuruz..
Yorum
-
-
Ya arkadaşlar ona bakarsaniz vodafone Arena özel yapılıyor başkan uğraşıyor bu islerle ama o bile kaç kere değiştirdi aciklamasini yani demekki bilmiyorum o kadar da kolay değil yöneticilik ile alakası yok bence ona bakilirsa tayyiple o kadar yakın olan bizim baskanimiz her işi hallettirmesi lazimdiTrabzonspor
Yorum
-
-Golf sahası yapılacak.
-Golf de nedu? Ne gada fuzuli fuzuli iş çıkartiysınız.
-Tenis kortu da yapılacak.
-La pırag pırag denis yabacaklerine bizim arseye iyi bara versinler.
Vallahi yorum yapmicaktım ama dayanamadım. O şehre cidden fazla bile yapılıyor.
Zaman geçtikçe toplumlar ileri gider malesef bizim kütüğün olduğu yer geri sürekli.
Daha da adam olmaz zaten.Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum