Varşova stadyumundaki gibi kapanır çatı artı zar şeklinde LCD yapılabilir stadyumun ortasına aslında. Onların çatısı da menbrandan ve 15 dakika içinde kapanabiliyor. Bi ara fazla yük olur, çatı şeffaf denildiydi. Şekilde gözüktüğü gibi hiçte öyle değil.
Yine aynı stadyumda dış kaplamaya şu şekilde renk verildi. Öyle abartılı bir ışıklandırmayla yüksek meblağlarda elektrik faturaları ödemeye gerek bile yok. Hem sadece geceleri değil, gündüzleri de o sade görüntüyü görmeye maruz kalmayız. Bi ara Ganzilis farklı renkte kaplama desenleri yapmıştı. Çok fazla para harcamadan o tür görüntüler elde edebiliriz.
Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
En son ibrahim tarafından düzenlendi; 27.12.2015, 14:18.
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!! Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Ağzınıza sağlık arkadaşlar Diğer başlıklarda sürekli pışpışlandığından bu halde o arkadaş. Zannediyorki her fikri olağan üstü, zeka küpü ya kendisi. @selcuk @hanifta @Ahmet ÇOLAK
En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 27.12.2015, 15:01.
Merdivenleri acaba benim dediğim gibi kaucuklami Kaplıcalar.. Keşke bordo olsalar..
sanmiyorum
yeniliklerle ihale 250milyon tl ye geldi (localar, tesislerde ersun hocanin eklleri,5bin kisilik tribünlü , e-bilet sistemli saha, diger düzeltilen incik bincik...)
su an eski yönetimin iceri verdigi isitma sistemi ve bir iki baskanin istedigi seyler icin tokiye lobi girisimleri var
baskada ek yapilacagini sanmiyorum
belki sponsor bir- iki sey üstlenir
su anki mali tabloda mucizeler beklemek hayalcilik
bundan sonra bidaha ancak may tesislerinin dhmi ye satisindan sonra özkaynaklarlan bisey eklenir
artik herkes bu stadi kabullenmeli ve sahiplenmeli
en az 30 yil yuvamiz burasi
Varşova stadyumundaki gibi kapanır çatı artı zar şeklinde LCD yapılabilir stadyumun ortasına aslında. Onların çatısı da menbrandan ve 15 dakika içinde kapanabiliyor. Bi ara fazla yük olur, çatı şeffaf denildiydi. Şekilde gözüktüğü gibi hiçte öyle değil.
Yine aynı stadyumda dış kaplamaya şu şekilde renk verildi. Öyle abartılı bir ışıklandırmayla yüksek meblağlarda elektrik faturaları ödemeye gerek bile yok. Hem sadece geceleri değil, gündüzleri de o sade görüntüyü görmeye maruz kalmayız. Bi ara Ganzilis farklı renkte kaplama desenleri yapmıştı. Çok fazla para harcamadan o tür görüntüler elde edebiliriz.
Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
Çatının kapanması konusu imkansız şu saatten sonra. Bu çatı ancak kendini tartacak şekilde projelendirilmiştir. Kapanma konudu için çok detaylı araştırma yapılır, eğer ihtimal varsa belki yapılabilir ancak çok zor bir ihtimal bana göre.
Çatının kapanması konusu imkansız şu saatten sonra. Bu çatı ancak kendini tartacak şekilde projelendirilmiştir. Kapanma konudu için çok detaylı araştırma yapılır, eğer ihtimal varsa belki yapılabilir ancak çok zor bir ihtimal bana göre.
Sent from my iPhone using Tapatalk
commerzbank arenayada sonradan takildi
sistem büyük ölcüde halatlarlan, disardan ekstra monte edilmis kolonlar tasiyor yükün önemli kismini
15 milyon avro tutmus hepsi beraber
türkiyedeki vergi ve maas farkini düsersek yari fiyata yapilabilinecek bir proje
ama degermi baska bir konu
yilda yagmur,kar altinda oynayacagimiz olan max 6-7 mactir
En son selcuk tarafından düzenlendi; 27.12.2015, 18:02.
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
sistem büyük ölcüde halatlarlan, disardan ekstra monte edilmis kolonlar tasiyor yükün önemli kismini
15 milyon avro tutmus hepsi beraber
türkiyedeki vergi ve maas farkini düsürsek yari fiyata yapilabilinecek bir proje
ama degermi baska bir konu
yilda yagmur,kar altinda oynayacagimiz olan max 6-7 mactir
çok gereksiz olur.o para çim araştırmaları için harcanabilir.bir ekip kurulur. sonra bu ekip tüm klüplere sunum yapar, çimlerini denetler kendi parasını çıkartır
çok gereksiz olur.o para çim araştırmaları için harcanabilir.bir ekip kurulur. sonra bu ekip tüm klüplere sunum yapar, çimlerini denetler kendi parasını çıkartır
para bizim cepimizden cikacaksa %80 gereksiz
frankfurtun commerzbank arenasi özel sirketin stadi
icinde konserler, futbol, amerikan futbolu, hatta toplantilar bilen tutulmus
eger stadi böyle cok yönlü kullanima acmak istiyorsan %100 gerekli bir projedir
örnek:tarkan 1 sene sonra 1 günlügüne o stadi kiraliyorsa, o gün o statda yagmur, kar, firtina gibi afetlerden engellenmeden isini yapmak ister
bunu sen garantileyemessen gider bi salonda konserini verir ...
sadece futbol icin gereksiz
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Yorum