Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şansal'ın oyunu. Sanki bilmiyor neden seyirci gelmediğini. Şikede adalet sağlanmazsa, evindeki maçı kazanamazsan, maç içinde haksızlıkları engelleyemezsen, hakkını savunamazsan, basın sözcün 2 penaltının verilmediği maçta futbolcunun itilmesiyle kazandığın penaltı için haram puan istemiyoruz diyerek kraldan çok kralcı davranmaya devam ederse o seyirci de oraya gelmez
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Stadi doldurmak cok kolay aslinda ama bu konuyu ciddiye alan bir yonetim lazim oncelikle. Daha once yazilanlara ek olarak ailecek gidilebilecek ve matan once ve mactan sonra aktifiteler yapilabilecek bir stad komplesi kurulursa ve buna gore kombine ve kampanyalar yapilirsa neden 2 haftada bir insanlar ailecek gelip gununu Akyazida gecirmesin?

Aile kombinesi yap ve bunun icin Aile tribunu ayir. Aile kombinesi 2 yetiskinin yaninda 2 cocuk bedava veya 1 yetiskin yanindaki cocuklara yari fiyati ve bunun gibi birkac varyason koy stadin etrafina eglence merkezleri yap aileler gelsin cocuklariyla zaman gecirsin, gencler gelsin arkadaslariyla zaman gecirsin. Kombinesi olanlara ozel alanlar yap. Bizim insanlarimiz boyle seylere para harcamaktan cekinmez.

Boyle birsey dusunulup yapilirmi derseniz ben hic tahmin etmiyorum cunku bunu yapacak vizyonda bir yonetim yok ve ayrica yapilsa bile Akyazi rant demektir kimse Trabzonspora yedirmez.
      Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• Bilet fiyatlarını 1 lira yapsınlar belki giden olur maçlara.
        Ne olursa olsun, passolige rağmen, tff ye rağmen hatta ve hatta ihoya rağmen o pazar günü akşamı maça gitmemenin hiç bir mazereti olamaz.
        Şehir bu konuda sınıfta kalıyor artık.

Yorum

• TFF nin verdigi ceza mantiksiz bir ceza degil mi arkadaslar? Hani Passolig geldiginde sadece hakaret edenler ceza görecekti? Yine bütün tribün kapatildi.Bunu nasil izah ediyorlar?
          Nefsin icin sevme

Yorum

• Avni Akeri dolduramazken Akyazı'yı nasıl dolduracağız merak ediyorum....Avrupa'da adamlar aktivite olarak maça giderken ve stadlarını doldururken biz 20 liranın hesabını yapıyoruz....Kötü taraftarız...Hala bu maçı alırsak şunu yaparım bunu yaparım diyen var ya sen yapma kardeşim bişi boşver...

Yorum

• Dün Fc Bayern sayfasına girdim...dedim ki bilet aliyim cocugu maca götürürüm..bırakın bidahaki haftayı,tüm sezon icin biletler tükenmiş...

Yorum

• İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dün Fc Bayern sayfasına girdim...dedim ki bilet aliyim cocugu maca götürürüm..bırakın bidahaki haftayı,tüm sezon icin biletler tükenmiş...
                Akyazıda maket taraftarlar kullanarak bir atmosfer yaratılabilir, şu fifa oyunlarında olanlar var yok mu?

Yorum

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  TFF nin verdigi ceza mantiksiz bir ceza degil mi arkadaslar? Hani Passolig geldiginde sadece hakaret edenler ceza görecekti? Yine bütün tribün kapatildi.Bunu nasil izah ediyorlar?
                  Para para para
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Milleti takima alistiralim, kombineleri ucuza satalim demek istiyorum da aklima belesciler, yalama ve yalaka ayak takimi tipler geliyor yazacagimdan soguyorum.

Ama yine de yazayim. Yeni stada gecilince tribunlerin fiyat farkini dusurmeliyiz. Acik tribunun kombine fiyati makul. 300 TL. Maraton kenarlar ve ust kat 350, ortalar 400 TL olsun. Kapali kenarlar 600 orta sira 700/800 olsun. VIP'ye de istedikleri fiyati versinler.

Olmayacak biliyorum ama yazmis olayim diye yazayim dedim.
                    9 # Osvaldo'

Yorum

• Yeni statın bilet politikası makul olmalıdır. Ama herşeyden önemlisi 1996 ve 2011 sendromunun etkisinde kalan küskün taraftarın stata çekilmesi çok önemli.çünkü bu kitle büyük bir sayıya tekabül ediyor.sanırım bunu gerçekleştirmek için yegane çözüm takımın bu yıl muazzam bir sportif başarı yakalaması gerek.zannımca yeni statın oluşturacağı sinerji ile gelecek taraftar sayısı ortalama 20 bini bulur ama stat tam olarak kaç maç dolu olur bilemem.
                      Statın dolması için benim fikrim şu; trabzonun 18 ilçesinden trabzon merkeze ilçe belediye otobüsleri ücretsiz gidiş geliş ulaşımı sağlarsa( yalnız bunu sübvanse edecek olan büyükşehir belediyesi olmalıdır) bu sayede akşam maçları ulaşım sorununu dert etmeyecek taraftarlar ilçelerden maça akın edecektir.
                      En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 02.09.2015, 12:55.

Yorum

• avni aker en az 2 sezon daha görür

zaten yeni stad yaramaz, fındık falan serilir yazları ortalama 5000 kişiyle başakşehirle 5. lik için kapışırız
                        En son elohim_61 tarafından düzenlendi; 02.09.2015, 13:15.
                        "Aşk ağlatır baş kestirir, umutsuzluk kaş kestirir." Büyük Üstad

Yorum

• Trabzon'daki firmalar ve kamu kuruluşları çalışanlarına prim, ödül, sosyal yardım olarak, kombine bilet alsın.(sadri şener döneminde belediye aldı)
                          alın size çözüm...
                          asgari ücret tanımında çalışanın sosyal isteklerini de karşılayabileceği ibaresi bulunuyor.(asgari ücretten kesilsin demiyorum, programın çalışan insanı cezbetmesi lazım)
                          işsiz, güçsüz serseri takımı da bulunmaz statta.
                          firmalar, %lik indirim anlaşması da yapabilir klüble.
                          bunun için pazarlama yapmak şart, oturduğun yerde bekle olmaz.
                          klüpte pazarlama departmanı(olduğunu sanmıyorum) olmalı, yönetimlerle değişip duran cinsten olmayacak biçimde..

Yorum

• İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Dün Fc Bayern sayfasına girdim...dedim ki bilet aliyim cocugu maca götürürüm..bırakın bidahaki haftayı,tüm sezon icin biletler tükenmiş...
                            valla almanyada taraftar olmak zor iş,özellikle bayerni hiç tutmam.düşünsene ömür boyu kafan rahat,yensende yenilsende üzülmüyor sevinmiyorsun.kafanda hep şu işlemiş,rakibimiz yok nasıl olsa şampiyonuz,,,
                            insan bir müddet sonra futboldan nefret eder,biraz adrenalin olacak,rakibin olacak
                            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Eee transfer sezonu bitti bizlerde kürkçü dükkanına dönelim
                              Konularımız neydi.
                              1- Bekir'in içeri girmesi engellenmişti.
                              2- Çatı malzemelerinin alana çok ağır şekilde gelmesi. Hatta 3 haftadır neredeyse hiç malzeme gelmemesi.
                              3- Koltuk renklerini bizim seçeceğimiz söylenmesine rağmen aslında belirlenmiş olanı bizim onaylamamız sağlanacağını öğrendik bu dönemde.
                              4- Çim konusu bence önemli bir konu bu; Ekme çim değilde serme çim olması. Daha iyisi yönetim biraz elini taşın altına koysa Hibrit çim olması bence.
                              5- Tokinin yaptığı bütün stadyumlarda sarı merdiven uygulamasına gidiliyor bunu engellememiz lazım.
                              6- Tartan pist konusu da önemli.
                              7- Birde yine Tokinin yaptığı stadyumlarda ışıklandırma sadece sahaya doğru yapılıyor genelde tribün ışıklandırması yok. Tribün ışıklandırması olmayan stadyumlarda görüntü ışıklarını kısmış bir ev gibi. Bence tribünlerde ışıklandırılmalı.
                              8- Stadyumun dış ışıklandırması.

Yorum

• Antep doğru yolda..
                                Çatının altını da kapatmışlar.
                                Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X