Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• inşallah yeni sezona yetişir...
    TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• ya birkişi şu stadın akıbeti hakkında açıklama yaparmı ya yine gerzek yerine koyuluyoruz biz çok daha bekleriz bu stadı çokkkkkk

Yorum

• çok önemli ya ikitane demir vidalamışlar büyük gelişme yesinler sizi fenerbehçe olsaydı çoktan şu kamerayı şe çatıyı bitirtişti

Yorum

• komplekse kesinlikle muhteşem bir tenis kortu tesisi kazandırılmalı. Neden Trabzonspordan bir nadal çıkmasın.
          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            komplekse kesinlikle muhteşem bir tenis kortu tesisi kazandırılmalı. Neden Trabzonspordan bir nadal çıkmasın.
            4 adet mevcut

● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              komplekse kesinlikle muhteşem bir tenis kortu tesisi kazandırılmalı. Neden Trabzonspordan bir nadal çıkmasın.
              Mustafa Yumlu gibi biri çıkarsa görürsün o zaman Nadal'ı

Yorum

• Millet çatıyı kaldırdı, biz hala destek kuleleri!

Neden bu kadar yavaş ilerliyor anlamış değilim. Ulan insan kendisi sıkılır yaptığı iç ilerlemeyince.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• bir açıklamada yapılmıyor neden geç kalındı die
                  Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                  zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Ulan Trabzonspor kimin umurunda be. Boş trübinlere oynayan bir takımı kim sallar...

Yorum

• Her geçen gün stadyumun bitiş tarihi ileri atılıyor, ben mevcut tabloda 2017 yılının Şubat ayını bile çok zor olarak görüyorum.

Yorum

• Geçen sene, bu sene için yetişecek diyorlardı. Yetişmeyecek. Bu sene önümüzdeki sene için yetişecek diyorlar. Yetişmeyecek. Önümüzdeki sene, bir sonraki sene için yetişecek diyecekler. Sanmıyorum.

Yorum

• Bu yönetim giderse bu stadda yaşanan saçmalıkları Erol Ağaoğlu anlatır artık. Bize inanmadınız artık ona inanırsınız heralde

Yorum

• seçim oldu bitti beyler. en yakın seçim galiba 3 sene sonra. yani statın bitmesine 3 sene daha var denebilir..
                            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• Türkiye'de son beş yıldır bana göre muhteşem stadyumlar yapıldı. Bu stadyum ise çok net biçimsiz ve çirkin. Burası hiç bitmesin bu haliyle avni aker daha iyidir. Beşiktaşın stadı ülkenin en iyisi olacak. Onu da konya ve gs'nin stadları izler. 20 senelik fb stadı bile bundan çok daha biçimli.

Yorum

• akyaz stad guide konu başlığı bu olabilir mi

Yorum

Çalışıyor...
                                X