Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu stadyum ile aynı anda veya daha sonra yapılmaya başlanan stadyumlar bitmiş veya bitmeye yakın. Bkz. Konya, Mersin, Antalya, Kocaeli, Sivas...

Sent from my iPad using Tapatalk
    Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak cimlagava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Türkiye'de son beş yıldır bana göre muhteşem stadyumlar yapıldı. Bu stadyum ise çok net biçimsiz ve çirkin. Burası hiç bitmesin bu haliyle avni aker daha iyidir. Beşiktaşın stadı ülkenin en iyisi olacak. Onu da konya ve gs'nin stadları izler. 20 senelik fb stadı bile bundan çok daha biçimli.
      Konya stadı mı iyi? Konya stadı sıradanlıkta çağ atlamış. Hiç bir esprisi yok. Onu bizimkinden daha iyi yapan ne? Ha dış kaplaması göze hoş geliyor dersen olabilir derim. Fb stadının her köşesinde sahanın tamamını göremediğin bir sürü kör nokta var.

Benim en iyi stad sıralamam. Gs, Bursa, Bjk, Trabzon şeklinde olur. Sadece stadın bitmesini bekleyin yeter.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        stadımız bu renk olmalı hiç başka renler karıştırılmasın yazıda resimdeki gibi mavi renkle trabzon yazdıkmı bu stadın etkisizgörüntüsünü büyük oran kurtarırız gibi geliyor bana.

stadtaa beyaz koltuk asla olmamalı ve mavi koltukta sadece o yazıda olmalı.nasıl güzel değilmi böyle stad.

Yorum

• Uzun zaman sonra stadın yanından geçtim stadın etrafında ki yollar asfaltlanıyordu ayrıca stadın dışında baya çalışma var ve bu çalışmayı da stadı yapan yüklenici firma yapıyor . Staddaki sorunun çatı malzemeleriyle ilgili olduğunu düşünüyorum ben hala . Yoksa stadın dışında olan hummalı çalışma stad içinde uygulanabilirdi.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Uzun zaman sonra stadın yanından geçtim stadın etrafında ki yollar asfaltlanıyordu ayrıca stadın dışında baya çalışma var ve bu çalışmayı da stadı yapan yüklenici firma yapıyor . Staddaki sorunun çatı malzemeleriyle ilgili olduğunu düşünüyorum ben hala . Yoksa stadın dışında olan hummalı çalışma stad içinde uygulanabilirdi.

heh valla süper oldu o güzel havalarda yapmadılar çatıyı yolları şimdi artık kışa girmek üzereyiz yada sonbahardayız diyim bu aylarda bol şiddetli rüzgarlarda ve bizim bölgenin meşhur sağanak yağmurlarında bakalım nasıl yapıcaklar o çatıyı .

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              heh valla süper oldu o güzel havalarda yapmadılar çatıyı yolları şimdi artık kışa girmek üzereyiz yada sonbahardayız diyim bu aylarda bol şiddetli rüzgarlarda ve bizim bölgenin meşhur sağanak yağmurlarında bakalım nasıl yapıcaklar o çatıyı .
              Boşver be Ronin ne güzel fazla ilerlemiyor burda boşuna tartışmıyoruz [emoji1]

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                komplekse kesinlikle muhteşem bir tenis kortu tesisi kazandırılmalı. Neden Trabzonspordan bir nadal çıkmasın.
                nadalmı sen çok hayalcisin önce şu stadı bitirsinlerde ondan sonra nadallara bakalım zaten tenis kortu var da nadal yok sen ol bence

Yorum

• komplekse 7 yıldızlı otel yapılmalı ve çok lüks teraslı binalar yapılmalı ve caddeler oluşturulmalı caddeler bordo mavi olmalı .yeterli antrenman sahaları yapıldı bence fazla bile ve antrenman sahalarının çevresi mutlaka kapatılmalı.

sonuç olarak burası yaşayan bir organizmaya dönüştürülmeli elmas gibi parlamalı trabzonda yani bir nevi abd deki las vegas gibi olmalı çok ışıklı biryer olmalı.15 günde bir maç yapılan sönük bir mekan olmamamlı.sadece maç günleri canlanmamalı.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    komplekse 7 yıldızlı otel yapılmalı ve çok lüks teraslı binalar yapılmalı ve caddeler oluşturulmalı caddeler bordo mavi olmalı .yeterli antrenman sahaları yapıldı bence fazla bile ve antrenman sahalarının çevresi mutlaka kapatılmalı.

sonuç olarak burası yaşayan bir organizmaya dönüştürülmeli elmas gibi parlamalı trabzonda yani bir nevi abd deki las vegas gibi olmalı çok ışıklı biryer olmalı.15 günde bir maç yapılan sönük bir mekan olmamamlı.sadece maç günleri canlanmamalı.
                    O kadar binayla doldurmaya gerek yok orayı. Stad sönük kalır yanında. Canlandırmak istiyorsan bir tane avm yapman yeterli.

Yorum

• Şu stadın Türkiye' nin en güzel ve en şık stadı olacağını düşünen bir ben miyim ? Tabi biterse...
                      Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şu stadın Türkiye' nin en güzel ve en şık stadı olacağını düşünen bir ben miyim ? Tabi biterse...
                        Ben varım.Yerinden tut mimarisine kadar en klas stad bizimkisi.
                        Bitince de herkes görecek.
                        • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben varım.Yerinden tut mimarisine kadar en klas stad bizimkisi.
                          Bitince de herkes görecek.
                          Böyle düşünenleri görmek güzel.

Yorum

• Dernekte Akyazı pazarlığı
                            *
                            Trabzonsporlu futbolcular derneği, kendisini ziyarete gelen her başkan adayından, Akyazı’daki yeni statta kendilerine bir lokal; mekan ve ofis yeri ayrılmasını istiyor. Bunu da başkan adaylarına deklere ediyor. Dernek yöneticileri, dernek adına statta bir da dükkan olarak gelir sağlayacakları bir yerin da verilmesini talep ediyor.
                            Her *başkan adayı da bu sözü veriyor.

En büyük sorunumuz bu! Aç kurtlar bekliyor yine.
                            !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• I have a dream, bir gün Avrupa'nın büyük kulüplerinden biriyle oynarken top ağlara gidecek, kale arkasındaki 3 dev Trabzonspor armalı bayraklar uy aha eşliğinde dalgalanacak.

Yeni yönetim, stat derken önümüz açık ve bu rüya gerçeğe dönüşebilir, ama yok Aralıkta iho ve türevleri seçilirse kendi ayağımıza değil doğrudan başımıza sıkmış oluruz.

Mesaj burda kalsın bakalım bu rüya ne zaman gerçekleşecek?
                              Ayrıca şu kale arkasındaki dev bayraklar unutulmamalı. Süper ligte şuan uygulayan kulüp yok ama inanılmaz görsel şov katıyor.
                              En son F. Yıldırım tarafından düzenlendi; 15.11.2015, 20:13.

Yorum

• Şu beşiktaş'ın stadının bizimkinden daha güzel olduğu abarta abarta söyleyip bizimkine ucube diyenlere neye göre söylüyor çok merak ediyorum.

Tribünleri dik tamam ona eyvallah, başka? Başka hiç bir şeyi yok. Ne ihtişamlı bi görüntüsü var (stadın yarısı yerin altında zaten), ne çok şatafatlı bir çatısı var. Tribünlere zaten hiç girmiyorum, bir kale arkası hariç çift kat locayla bitirmişler tribünü.

Konuşurken de birazcık insaflı, objektif olmak lazım.

Yorum

Çalışıyor...
                                X