İlk olarak UNiVeRSeLoRD tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStad inşaatını üstlenen firmalar neden gecikme konusunda hiç bir açıklama yapmıyor...toki muhtemelen paralarını aksatmadan veriyordur..bu işin arkasında başka bir iş var gibi geliyor bana..biz dakika dakika stadyumda yapılanları takip ediyoruz ama ne hikmetse ihaleyi alanların sanki hiç umurlarında değil onlar sabah akşam aldıkları paraları saymakla meşgul galiba.
Genel yavaşlığın seçimle alakalı olduğunu düşünüyordum ama onla alakalı değilmiş. Bence isim konusunda burnumuzu sürtmeye çalışıyorlar..En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 17.11.2015, 17:05.
Yorum
-
İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşurdaki yorumları görünce, vizyonu sıfır olan bir taraftar profilimiz olduğunu daha iyi anlıyorum. Başarı ise bu ortamda imkansız.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
ey gidi akyazı...
gelmeyen şampiyonluk kupamız gibi oldun sen de,
bir zamanlar en çok yorum yapılan ve ziyaret edilen başlık,
şimdi ilk sayfanın en altında zor bulunacak duruma gelmiş,
millet de bıkmış ve ilgisiz hale gelmiş artık ne yazık ki!
Oysa nasıl heyecanla bekleyen bir kitle vardı,
öneriler, fikirler, projeler, çizimler, resimler, videolar, hararetli tartışmalar, vs.
artık hiç biri yok,
terk edilmiş bir inşaata dönmüş, harap bırakılmış,
her yıl sonraki yıla ertelenen bir stat projesi,
üstelik taahhüt süresi, işi alan-üstlenen ve taşeronları hepsi belli durumda olmasına rağmen,
stattan sorumlu yöneticinin dahil hiçbir şeyden haberdar olmaması ve takip etmeyişi,
...
ne desek boş ama bu adamlar çok iyi yönetici olduklarını düşünüp tekrar bu işlere aday olma yüzsüzlüğünü gösterebiliyor
ve bu insanlara oy verecek olan hiç azımsanmayacak sayıda kulüp üyesi olması,
işte bu çok acı!
sorulacak tek şey kalıyor,
hangi başarılarını gördün de tekrar bunların seçilmesini istiyorsun?
başladıkları hangi işi ellerine yüzlerine bulaştırmadılar ki?
6 Aralık 2015 yeni bir milat olsun,
bizi şaşırtın lütfen.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNerde devre arası biter diyenler? 2016'ya da yetişmeyecek gibi bu stadyum. ya seneye devre arası ya da 2017 sezonu başı.
Yorum
-
daha önce de dediğim gibi stadın çatısında çalışma yok ama çevre düzenlemesinde baya yol alındı bir çok yerde yeşillendirme çalışması kaldı. istenilse 4 5 ayda rahatlıkla yollar ve dış sahalar vs biter.
çatı konusu ise yine benim görüşüm çatı malzemeleriyle ilgili. hala alanda yeterli sayıda çatı malzemesi yok. var olan malzemelerde çok rahat 1 2 haftada takılır ama sonra yine beklemek zorunda kalınacak. o yüzden malzemeler ne zaman gelirse ancak o zaman çatı hızlanır.
son olarak akyazı tamamlandığında gerçekten çok güzel bir yer olacak şimdiden biraz düzenleme yapılınca beni heycanlandırmaya yetti. bir de muharrem usta seçilirse ve yapacakları projeleri düşününce güzel şeyler göreceğimize inanıyorum.
Yorum
-
Çatı destek kolonlarının çoğu bitmiş bir iki tane kalmış. Onlardan sonra çatının geri kalanı yapılmaya başlayınca biraz daha net bir görüntü çıkar ortaya. İç işçilik de %80 oranında bitmiş sanırım. Kompleks çalışmaları da fena gitmiyor. Tahiminimce mart sonunda neredeyse bitmiş olur. İnce içiliği kalır diye düşünüyorum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum