Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hknsngr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Karar vermekle de alakası yok. Devlet he derse GSGM'den 20 milyon Lira ödenek çıkacak. Nasıl ki Akyazı işi belediyeye bağlı, modernizasyon işi de devlete bağlı... Ben bu paranın Şampiyonlar Ligi kesinleşmeden verileceğini sanmıyorum. Bazı arkdaşlarımız Faruk Özak'ın spordan sorumlu devlet bakanı olmasından umutlu, inşallah umdukları gibi olur.

Abi dedigin dogru Şampiyonlar Ligi kesinleşmeden ödenek çıkmıycak. Egerki cıkarsa oda catı icin cıkar. Uefa kriterlerine göre stadımız yeterli. Yeterli degilse bile Uefa kupası icin kulüplere zorlama yapılmıyor stad konusunda. Egerki Uefaya gidersek olimpiyatların sayesinde bişeyler olur.

Yorum

• ankaradaki trabzon lobisi hic is yabamiyor galatasaraya stat yapdirdiklarina göre ankaradaki lobinin iyi calismasi sayesinde trabzonada stad yapilir

Yorum

• Faruk bey ellerinizden öper proje hani hatırlarsınız ya 61 proje yoksa seçim bitti unuttunuz mu bare avni akeri yenileyin yahu
        Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Faruk bey ellerinizden öper proje hani hatırlarsınız ya 61 proje yoksa seçim bitti unuttunuz mu bare avni akeri yenileyin yahu
          Yeni stat konusu ayrı, modernizasyon ayrı... Yeni stat hükümet partisinin seçim vaadiydi, yapmazlarsa kendileri için kötü olur. Oysa modernizasyonu Trabzonspor yönetimi istiyor, yaklaşık 20 milyon Liralık modernizasyon bedeli için GSGM'ye başvurdular. Benim tahminim Trabzonspor Şampiyonlar Ligi'ne kalamazsa, GSGM bu ödeneği çıkarmaz. Çünkü Mahmut Yılmaz'ın dediği gibi bu kadar kapsamlı bir modernizasyon ancak Şampiyonlar Ligi için şart, Avrupa Ligi için bu kadar detay aranmayacaktır. GSGM'nin 2009/2010/2011 bütçeleri şu aşamada uluslararası organizasyonlar için rezerve. Hem hükümet partisi verdiği yeni stat sözünü 5 yıl içinde neticelendirecekse, neden böyle kapsamlı bir modernizasyona paraları gömsün? Aslında bu vesileyle yeni stat projesinde yetkililerin kararlılığını da görmek mümkün olabilir. Şöyle ki, devlet çıkıp "modernizasyon yapamıyoruz, yeni proje üzerinde çalışıyoruz; Şampiyonlar Ligi oynanacaksa da Türkiye'de başka stat mı yok, orada oynansın" derse Trabzonlular sitem değil, bayram etsin. Çünkü bu, projedeki kararlılığın büyük bir göstergesi olur. Aksi olur da Şampiyonlar Ligi'ne gidilmediği halde bu modernizasyona para aktarılırsa, anlayınki bu para sus payıdır; Akyazı'nın kılıfıdır. Şahsen yeni stadı yeğler, Trabzonspor'un başka şehirde ŞL maçı oynamasından gocunmam. Memleketin her toprağı bizim ne de olsa... Dediğim gibi modernizasyon Trabzonlunun ağzına çalınacak bir parça balsa, istemiyorum, öte dursun. İsteyenlere de karışmıyorum tabii.
          En son hknsngr tarafından düzenlendi; 12.05.2009, 02:23.

Yorum

• hepimizin hayali oldu bu stad ama yillardir yilan hikayesine dondu bu is..belki yildirmaya unutturmaya calisiyolar ince ince,belkide bu isin altinda bilmedigimiz bi cikar savasi var ama kokusu ne zaman cikar bilminmez..hergun bu stad isi ne olmus bi gelisme varmi diye siteyi ziyaret etmesem icim rahat etmiyo.merak ediyorum,stad icin vaadde bulunanlar sozler verenler bu ise bu taraftar kadar kafa yoruyomudur acaba?

Yorum

• Yeteeeeeeeeeeer stad İstİyoruz kardeŞİm artik bÜyÜk klÜbÜz demekten utaniyorum

Yorum

• NERDE TRAZON LOBİSİ, MEŞHUR LOBİ FARUK ÖZAK TA BAKAN OLDU EĞER ÖNÜMÜZDEKİ SEZONA KADAR STAD İÇİN gerekli ödeneği çıkartmassa ona da yazıklar olsun, trabzonada gelmesin

Yorum

• Faruk Özak bizati kendisi söyledi kapasite arttırılacak ve stadyumun üstü tamamen kapatılacak diye şimdi yetki onda.Burda temel nokta şampiyonlar ligi değil 2011.Açılış Avni Aker'de olacağı için stadyum yenilenecek.
                  Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Bencede stadta yenileme falan olacak. Akyazıyı ise unutun. Yenileme hem 2011 hemde Avrupa maçları için lazım. En azından stadın üstü kapatılacaktır. Üstü açık stad Türkiyede tek bizim kaldı herhalde. Kapasite artırılabilir mi onu bilmiyorum ama zor o kadar dar alanda.
                    Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Faruk Özak bizati kendisi söyledi kapasite arttırılacak ve stadyumun üstü tamamen kapatılacak diye şimdi yetki onda.Burda temel nokta şampiyonlar ligi değil 2011.Açılış Avni Aker'de olacağı için stadyum yenilenecek.
                      Bu söylediğinize katılamayacağım. Çünkü devletin planlarında Avni Aker için 20 milyon Liralık bir harcama yoktu. Bu tamamen Sadri Başkan'ın çabası... Sezon başı kale arkalarına tribün ilavesi ve çatı kaldırma işlemi de Sadri Başkan'ın tercihiydi. Yanlış mıyım? Sadri Başkan bu tadilatı 2011 için istemiyor, Trabzonspor için istiyor. Şampiyonlar Ligi de Sadri Başkan'ın en büyük kozu... Devlet yetkililerine şunu demiyor mu? "Trabzonspor Avrupa Kupası maçlarını bir başka şehirde oynarsa bunun hesabını ben vermem!"

----Haber----
                      Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkı elde edilmesi halinde Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapılması gerekenler konusunda ise gerekli müracaatlarda bulunduklarını ifade eden Şener, şunları söyledi:
                      ''Stat işine artık biz karışmıyoruz. Biz gerekli yerlere müracaatlarımızı yaptık. Statlar, devletin statlarıdır. Biz kiracıyız orada. Geçen yıl kulüp bütçesinden 4 trilyon harcadık. 4 lira harcayacak halimiz yok. Artık o konuyu yönetim kurulu dışında tutuyoruz. Biz bu soruların muhatabı değiliz.''
                      ----Haber----

Yorum

• İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yeni Avni Aker Stadi

Kapasite 33000 civari köselerdeki localar yikilip tribün yapildigi zamam kapasite 45000 civari olur

stad yükseldicke genisliyor böylece kücük avni aker arsasini daha iyi
                        kullanmis oluruz

kale arkalari ve yan taraflar toplam 40 sira
                        (1.kat 20 sira, 2.kat 3 sira, 3.kat 17 sira)

1. kat komple 15000-16000 kisilik bütünlük saglanmis yani giris cikislar tribünleri bölmüyor 1. kat daha cok taraftar gruplari icin düsündüm

1. kat suanki avni akerdeki kale arkalarinla ayni diklikte

habu fena degil usaklar

Yorum

• kapasite meselesi harbiden iliginç yaw 10 binlik artış az buz değil yeni stat yamak gibi bişey hayırlısı olsn

Yorum

• İlk olarak hknsngr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu söylediğinize katılamayacağım. Çünkü devletin planlarında Avni Aker için 20 milyon Liralık bir harcama yoktu. Bu tamamen Sadri Başkan'ın çabası... Sezon başı kale arkalarına tribün ilavesi ve çatı kaldırma işlemi de Sadri Başkan'ın tercihiydi. Yanlış mıyım? Sadri Başkan bu tadilatı 2011 için istemiyor, Trabzonspor için istiyor. Şampiyonlar Ligi de Sadri Başkan'ın en büyük kozu... Devlet yetkililerine şunu demiyor mu? "Trabzonspor Avrupa Kupası maçlarını bir başka şehirde oynarsa bunun hesabını ben vermem!"

----Haber----
                            Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkı elde edilmesi halinde Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapılması gerekenler konusunda ise gerekli müracaatlarda bulunduklarını ifade eden Şener, şunları söyledi:
                            ''Stat işine artık biz karışmıyoruz. Biz gerekli yerlere müracaatlarımızı yaptık. Statlar, devletin statlarıdır. Biz kiracıyız orada. Geçen yıl kulüp bütçesinden 4 trilyon harcadık. 4 lira harcayacak halimiz yok. Artık o konuyu yönetim kurulu dışında tutuyoruz. Biz bu soruların muhatabı değiliz.''
                            ----Haber----
                            Bu haberin aynısı karadeniz gazetesinde vardı bugün haber daha farklı idi direk 20 trilyonluk ödenekten bahsediliyordu şampiyonlar liginin adı geçmeden.İlk satırı ajansspor eklemiş ikinci satır tamamı ile aynı.

Başkan henüz daha lig bitmemiş ve şampiyonlar ligine kimin gideceği belli olmamışken bu projeyi hazırlatıyordu yani 20 trilyon tutan projeyi ve sayın bakan ile inceliyorlardı.Başkan hatta eski spor bakanına serzenişte bulunuyordu imzalamıyor diye şimdi bakan özak ve son ziyarette bu 20 trilyonluk proje gündeme geldi ve başkan artık top devlette yani sayın özakta demek istiyor.

2011 için kapasite artırımı gerekmiyor ama bu bir bahane olarak sunulup 20 trilyonluk ödeneğin geçirileceğini düşünüyorum.Hatta başesgioğlu bile akyazı olmazsa avni aker'in yenilenmesi düşünülüyor demişti.Bu iş lobi işi ve olacak bence.

Başkan kısa vadede akyazının yapılmasının mümkün olmadığını düşünüyor bu yenileme bize 5-10 sene yeter diye düşünüyor sanırım.
                            En son Hekimoğlu tarafından düzenlendi; 12.05.2009, 15:08.
                            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• ben akyazinin kisa surede degil hic bi zaman yapilmayacagina inanmiyorum.ileride stad mutlaka yapilir da bu akyazi olmaz.kimse bu kulfetin altina girmez.100 milyon 120 milyon dolar gibi astronomik paralari kimsenin stad icin gomecegini sanmam..

Yorum

• Ne biçim iş buya rizesporun bile stad yaptı eger bu stadı yenileyip bize yamamaya çalışıyorlarsa gerçekten büyük bir ayıptır..trabzonspor 10 milyon taraftarı olan büyük kitle toplum hareketidir...bunun içinde tavrımızı ve baskılarımız arttırmalıyız..Ne yani rize kadar degerimiz yokmu..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X