Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yeni stadyumlar içinde en etkileyici olanı açık ara Bursa Stadyumu...
    ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
    "Küçük bir kentin büyük savaşı"
    kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !

Yorum

• tamam en iyi stad bizim stad değil ama onu her maç full doldurarak dezavantajı avantaja dödürebilriz tabi bu konuda yöneticelere büyük görev düşüyor yeni stadımızda fuul dolu trübünmü istiyorsun şampiyonlukmu istiyorsun komple stad 5 tl kardeşim yok işte millette para zaten size yaptığınız localar yeter para olarak hangi para şampiyonluk sevincini satın alabilir . yapın bunu be 30 yıldır şampiyonluk sevinci yaşayamıyoruz .bir kerede taraftarı düşünün parayı değil.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yeni sezona yetişiyor mu stad, hiç haberim yok durumdan.
        Firmaya göre 11. aya kadar zamanlari varmis
        Nefsin icin sevme

Yorum

• Adamlar led döşetiyorlarmış...Güzelde oluyor...Darısı bizim stadın başına...

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            avni akeri bir koltuk kalmayacak şekilde doldurmamız lazım burdan başkanımız hacıosmanoğluna sesleniyorum ben onun yerinde olsaydım bunu yapardım avni akerde son sezonumuz artık bırak para mara işlerini tek hedef şampiyonluksa kendini ortaya koyduysan yap bilet fiyatlarını 1 tl. senden çıksın olay ondan sonra stada gelmeyen ş........dir .trabzonsporu sevmiyor demektir.yada sana gıcıklığı trabzonspor sevgisinden üstün demektir .üstünsede zaten aslında onun trabzonspor sevgiside boştur .ben hacıosmanoğlucu sadrişenerci o cu bucu değilim tek gerçeğim trabzonspor .ve bişeyler yapmak isteyen iyi niyetli insanların yıpratılmaması lazım bu hacıosmanoğludur sadrişenerdir .farketmez.
            İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            tamam en iyi stad bizim stad değil ama onu her maç full doldurarak dezavantajı avantaja dödürebilriz tabi bu konuda yöneticelere büyük görev düşüyor yeni stadımızda fuul dolu trübünmü istiyorsun şampiyonlukmu istiyorsun komple stad 5 tl kardeşim yok işte millette para zaten size yaptığınız localar yeter para olarak hangi para şampiyonluk sevincini satın alabilir . yapın bunu be 30 yıldır şampiyonluk sevinci yaşayamıyoruz .bir kerede taraftarı düşünün parayı değil.

bosu bosuna yaziyorsun
            o stada 5-10-15-20 tl verip girmeyen insanlar
            gidip ayni parayi kahvehanede ayni maci izlemeye veriyor

mac saati trabzonda su an mac yayinlanan her mekan full cekiyor
            en ucuz yer icinde millet 5 tl veriyor

o staddan milletin uzak durmasinin pek paraylan alakasi yok
            ki bu sezon beles maclarda bilen full dolmadi o stadyum

sahada adalet yok, futbol yok, yönetim yok, inanabilecegim bir takim bilen yok

neden o stada gideyim genel kani
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Çatının çelik aksamını membranla gizlemeleri çok iyi bir seçim...Bursa stadı çok kaliteli ve ince dokunuşlarla yapılıyor...İnşallah bizim çelik aksamda gizlenir..

Yorum

• valla şu çatıları görünce bize harbi çatı yapılıcak diyorum ,ince celik aksamlı çatılar çok basit duruyor

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Çatının çelik aksamını membranla gizlemeleri çok iyi bir seçim...Bursa stadı çok kaliteli ve ince dokunuşlarla yapılıyor...İnşallah bizim çelik aksamda gizlenir..

gizlemenin tek avantaji estetik
                  sen o membrani kullaniyorsunki günes isinlari gecsin ve cimim beslensin, isigin yolunu kapattinmi cim iyi olmasi icin elektrikli uv isinlandirmasini cogaltip kulübün giderlerini de cogaltmis oluyorsun
                  hem bizim ne catinin iskeletinde bursa kadar celik var nede onlarinki kadar yüksek
                  bukadar dezavantaja karsi biraz daha sik olsun diye oraya el atma pek dogruymus gibi gözükmuyor bence

enerjilerini stadini icine harcasinlar, orada estetik olarak yapilacak daha önemli isler var
                  İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  şimdi stadımızı kötülemek istemiyorumda antep stadından naslı bir üstünlüğümüz var (görünüş olarak)onuda yazsaydınız kapasiteyi filan geçin altkatların eğimli olmasıyla o avantajı kaybettik zaten antep en azından localı apartman trübünü gibi bir icat yapmamış ilk katlarıda dik bi arkadaşım paylaşmış bakıyorum resme stad diyorki ben burdayım ben stadım bizim stada bakarken artık beyenmeye zorluyorum kendimi localı trübüne gelince duvarı toslamış gibi hissediyorum kendimi evet sizin dediğiniz gibi antep stadı bizden daha iyi eskişehirde daha iyi (görsel etkileyicilik olarak) biz yeni yapılan stadlar içinde görsellik olarak 6-7 ci sıradayız aslında bunu herkes görüyorda neyse.

bukadarda zevksiz olunmaz ya
                  bi bak eskisehirliler ve antepliler o stadlar icin neler yazdiklarina
                  En son selcuk tarafından düzenlendi; 30.05.2015, 10:14.
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Eyvallah beyler. Kapalı tarafında çalışma yoktu ama önünde parçalar vardı çok sayıda.

Yorum

• Yakın zamanda sanıyorum bir kanun da vardı, stada harcama yaptık, yaptığımız harcamayı düşüp orayı satın alma hakkımız var diyecekler. Tabi asıl hedef stadyumların değerli arsaları. bjk de feybe de isteyecek. Bunu gören gs de ek birşeyler isteyecek. Biz Avni Aker'e o kadar harcama yapmamıza rağmen ordan feragat ettiğimiz için bunu diyemeyeceğiz. Bu bağlamda biz de kendimizi hazırlamalıyız
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Vinç deniz tarafı kale arkasına geçmiş çalışmalar orada devam edecek sanırım.Hadi hayırlısı...
                        NASIL DİK DURUYORSAN ÖYLE DİK OYNA FIRTINAM....

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Çatının çelik aksamını membranla gizlemeleri çok iyi bir seçim...Bursa stadı çok kaliteli ve ince dokunuşlarla yapılıyor...İnşallah bizim çelik aksamda gizlenir..
                          bursa stad yapımında vaktinin çoğunu çatıda kaybetti.. zor bi dizayn belirlemişler.. çok aşamalı oldu. normal yöntemler tercih edilmeli bence.

Yorum

• Beyler Antep,Bursa stadı diyorsunuzda Adanaya yapılan stad'tan haberiniz varmı Vodafone Arenanın birebir benzeri mimarıda aynı proje ortaya çıktıkça muhteşem bir stad olacakgibi duruyor
                            En son tomislav tarafından düzenlendi; 30.05.2015, 11:45.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bosu bosuna yaziyorsun

Bence o olay spor kültürünün olmamasıdır. Trabzonda muazzam bi çayocağı kültürü var. Bu kultürü hala spora taşıyamıyorsun. Kahveler full ama stad boş. Futbol seviliyor ama kültür olarak cok geride

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bosu bosuna yaziyorsun

Televizyondan izleyince adalet, futbol, yönetim ve inanabileceğimiz bir takım değişiyor mu ?
                                Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X