Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461
İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz dar sokaklarında
Dinmeyen yağmurunda
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖncelikle Hazar eline sağlık. Buradaki arkadaşlar gördüklerini görmezden mi geliyorlar acaba
Resimde 2 adet vinç var ben mi yanlış görüyorum ?Biz dar sokaklarında
Dinmeyen yağmurunda
Yorum
-
İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenktas tek vinç var derken iki tane var ama çalışma alanı tek yer bir tane de başka tribunde olsa çalışma alanı ikiye cikar
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 gün sonra o vinç yatar malzeme hızlı gelse dediğin doğru.Biz dar sokaklarında
Dinmeyen yağmurunda
Yorum
-
İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBize Antep gibi stad yapilmadi!
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşimdi stadımızı kötülemek istemiyorumda antep stadından naslı bir üstünlüğümüz var (görünüş olarak)onuda yazsaydınız kapasiteyi filan geçin altkatların eğimli olmasıyla o avantajı kaybettik zaten antep en azından localı apartman trübünü gibi bir icat yapmamış ilk katlarıda dik bi arkadaşım paylaşmış bakıyorum resme stad diyorki ben burdayım ben stadım bizim stada bakarken artık beyenmeye zorluyorum kendimi localı trübüne gelince duvarı toslamış gibi hissediyorum kendimi evet sizin dediğiniz gibi antep stadı bizden daha iyi eskişehirde daha iyi (görsel etkileyicilik olarak) biz yeni yapılan stadlar içinde görsellik olarak 6-7 ci sıradayız aslında bunu herkes görüyorda neyse.
Manzarasi güzel ama.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyeni sezona yetişiyor mu stad, hiç haberim yok durumdan.
Yorum
-
İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim stad cin mali gibi birsey.
Manzarasi güzel ama.beni herkes yanlış anlıyor biz en iyisini haketmiştik .
Yorum
-
avni akeri bir koltuk kalmayacak şekilde doldurmamız lazım burdan başkanımız hacıosmanoğluna sesleniyorum ben onun yerinde olsaydım bunu yapardım avni akerde son sezonumuz artık bırak para mara işlerini tek hedef şampiyonluksa kendini ortaya koyduysan yap bilet fiyatlarını 1 tl. senden çıksın olay ondan sonra stada gelmeyen ş........dir .trabzonsporu sevmiyor demektir.yada sana gıcıklığı trabzonspor sevgisinden üstün demektir .üstünsede zaten aslında onun trabzonspor sevgiside boştur .ben hacıosmanoğlucu sadrişenerci o cu bucu değilim tek gerçeğim trabzonspor .ve bişeyler yapmak isteyen iyi niyetli insanların yıpratılmaması lazım bu hacıosmanoğludur sadrişenerdir .farketmez.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum