Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Resimlerin hepsi birbirinden güzel emeği geçenlerden Allah razı olsun.
    Başarılarınızın devamını diliyorum

Yorum

• Şu başlığı demirörene Türk futbolu batiyor denildiğinde avrupanin 5 futbol ekonomisinden dem vurup marka değerinden bahsetmesine benzetiyorum.
      BİZE HERYER TRABZON!!!
      Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kaynak; Hüseyin Emin
        Şu çatiyi sırk çadırına benzetenler vardi.. hey gidi herşeyi bilen insanlar sizlere sesleniyorum
        En son Buğra Çora tarafından düzenlendi; 21.05.2015, 02:00.
        !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

Güzel olacak güzel.. Bursaspor un stadı taraftar kültürlerine uygun aynı şekilde bizim stadda bize uygun.

Her zaman kutu gibi stadı tercih ettigimden, akyazı bursaspor un stadindan daha güzel olacak. Tek kötü tarafı localarin 1 kat fazla olmasi.

Yorum

• Akyazı, Beşirli Sahili gerçekten Trabzon'a sınıf atlatacak!

Belediyenin yeşil alan, park, sosyo-kültürel alanlar planladığı sahil dolguları da çok iyi olacak.

Şehrimiz güzelleşiyor.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Akyazı, Beşirli Sahili gerçekten Trabzon'a sınıf atlatacak!

Belediyenin yeşil alan, park, sosyo-kültürel alanlar planladığı sahil dolguları da çok iyi olacak.

Şehrimiz güzelleşiyor.
              Açıkcası bende bunu merak ediyordum trabzonda neler var neler gelişiyor nedir durum şehrin yapısında bilgilendirsenize biraz

Yorum

• Çatı ve dış kaplamanın gerçek hali çizimlerinden modellerinden daha iyi olacak sanki he ben umutlanmaya başladım

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Çatı ve dış kaplamanın gerçek hali çizimlerinden modellerinden daha iyi olacak sanki he ben umutlanmaya başladım
                  Membranı Stuttgart veya Frankfurt stadlarındaki gibi halatlarla tutturacaklar sanıyordum. Tepeden tırnağa da membran olunca komple o sistemde yapacaklar zannettim. Umduğumdan daha sağlam bir görüntü veriyor.

Yan taraflardaki membran az daha şeffaf olur ve ana tribün ile karşı tribündeki pencerelerin ışıkları membrana bordo-mavi şekilde yansırsa ben bile memnun olurum. Yeterki bu baştan aşağı düz kaplamadan kurtulalım başka bir şey istemiyorum.
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak bc_lazo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şu çatiyi sırk çadırına benzetenler vardi.. hey gidi herşeyi bilen insanlar sizlere sesleniyorum
                    daha çatı yapılmadı bu iskelet aynı insanların iskeleti gibi iskelet .insanlarında iskeleti var onu görmüyoruz insanların dış görünüşüne göre güzelliğini değerlendiriyoruz içindeki iskelete göre değil. stada yapılan şu iskelete bir o mebranmdır nedir onu giydirsienler ondan sonra tekrar konuşuruz renkdaş.

Yorum

• İlk olarak bc_lazo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yorum

• şu vinçleri görmediğim gün stad bitme aşamasına geleceği gündür..
                        çabuk kaldırın o vinçleri

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                        Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Kaynak; Hüseyin Emin

Yürüyen merdiven

5 doğal çim 2 sentetik saha uygulama alanı

En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 21.05.2015, 14:18.

Yorum

• Ya şu stada vapurla gelmek ne yakışır ama ya gözümde canlanıyor herhangi bir kazadan kalkan vapur ile stada yanaşmayı böyle içerde ki ses denize yayılacak ineceksin iskelede doğdu stada
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Çok güzel resimler ortaya çıkmaya başladı.

Paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ya şu stada vapurla gelmek ne yakışır ama ya gözümde canlanıyor herhangi bir kazadan kalkan vapur ile stada yanaşmayı böyle içerde ki ses denize yayılacak ineceksin iskelede doğdu stada
                                Bu dediğin çok zor olmaması gerek belediye güzel bir projeyle bu dediğini gerçekleştirebilir.

Yorum

Çalışıyor...
                                X