Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    avni akerin karsisinda direk numune hastanesi var
    sorun oldugunu hic duydunmu
    Numune hastanesi ve avni aker kaç yılında yapılmışlar eski oldukları için örnek olması yanlış

Hastane Çok Hassas yapıdır ve bulunduğu alanda öyle olmalıdır.

''Çok ve orta derecede hassas kullanımların bulunduğu alanlarda; yüksek sesle konuşarak, bağırarak, anons sistemleri gibi ses yükseltici araçlar kullanılarak ve darbeli düzenli veya düzensiz sesler çıkararak propaganda, reklâm, duyuru, tanıtım ve satış yapmak yasaktır.''

''Eğlence amacıyla patlayıcı, maytap, havai fişek ve benzeri şeyleri kullanmak, ateşlemek gibi benzeri faaliyetlerin, çok hassas kullanımların bulunduğu alanlarda yapılması yasaktır.''

''Çok hassas kullanımları etkileyebilecek şekilde yakınında, bitişiğinde, altında veya üstündeki alanlarda konser, gösteri, miting, tören, festival, düğün ve benzeri gibi açık hava faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi yasaktır. Bu faaliyetler çok hassas kullanımların bulunduğu alanlarda ancak İl Mahalli Çevre Kurulu Kararı ile belirlenen alanlarda yapılabilir.''

''Çok hassas kullanım alanlarını etkileyen açık ve yarı açık eğlence yerlerinde canlı müzik yapılması yasaktır. Bu alanlarda, açık ve yarı açık olan eğlence yerlerinin kurulmasına izin verilmez. ''

Kısacası buraya hastane yapmak burayı bitirir.
    “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
    HAMİ AYAZ

Yorum

• O arazi Turizme yönelik değerlendirilmeli,hastane için en uygun yer Sanayi sitesinin yeridir şehir merkezinden çıkarılmalı sanayi sitesi.
      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak OrkHun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yav mesela maç günü trafiğinde hastaneye girmeye-çıkmaya çalışan araçlar, ambulanslar ne olacak?
        yazildigi gibi sadece bir hastanemi var trabzonda
        macdan önce veya sonra bu hastaneye ulasim zor olacagini düsünen eminimki nobel ödülü kazanmayacak
        İlk olarak OrkHun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yani siyasi angajman yüzünden delirmediyseniz, bu eleştiriye böyle bir abartılı çıkış yapmamalısınız bence.
        siyasi angajmanim hic kimseyi ilgilendirmez
        insana hizmeti siyasi angajmaninla kiyaslayan onu düsünsün
        saglik politikasinda en solda konuslanmis kendimi görüyorum, bukadar diyim

İlk olarak OrkHun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        trabzon yatak başına kişi bakımından türkiye'deki en iyi durumda bir kaç ilden birisi. sanki hiç sağlık hizmeti yok gibi demagoji anlamsız.
        ha yine yapılsın da staddan uzak bir yere yapılsın.
        bu arada ben stadı değil hastaneden hizmet alacakları düşünüyorum, buradaki genel eğilimin aksine. sağlık, eğlenceden daha önemli zira.
        .
        dönüp dolasip ayni noktaya geliyorsunuz
        hastane icin en uygun nereyse oraya yapilir, isterse istanbulda bogazin en pahali arazisi olsun
        ben bunu bilirim, böyle egitildim,
        kiminize göre komik gelebilir,
        alttan hakaret eden bile var yukarda
        benim düsüncemi bu degistirmez
        önce insana hizmet gelir sonra sosyal hizmet
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Numune hastanesi ve avni aker kaç yılında yapılmışlar eski oldukları için örnek olması yanlış

''Çok ve orta derecede hassas kullanımların bulunduğu alanlarda; yüksek sesle konuşarak, bağırarak, anons sistemleri gibi ses yükseltici araçlar kullanılarak ve darbeli düzenli veya düzensiz sesler çıkararak propaganda, reklâm, duyuru, tanıtım ve satış yapmak yasaktır.''

''Eğlence amacıyla patlayıcı, maytap, havai fişek ve benzeri şeyleri kullanmak, ateşlemek gibi benzeri faaliyetlerin, çok hassas kullanımların bulunduğu alanlarda yapılması yasaktır.''

''Çok hassas kullanımları etkileyebilecek şekilde yakınında, bitişiğinde, altında veya üstündeki alanlarda konser, gösteri, miting, tören, festival, düğün ve benzeri gibi açık hava faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi yasaktır. Bu faaliyetler çok hassas kullanımların bulunduğu alanlarda ancak İl Mahalli Çevre Kurulu Kararı ile belirlenen alanlarda yapılabilir.''

''Çok hassas kullanım alanlarını etkileyen açık ve yarı açık eğlence yerlerinde canlı müzik yapılması yasaktır. Bu alanlarda, açık ve yarı açık olan eğlence yerlerinin kurulmasına izin verilmez. ''

bunuda ben yazdim

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hastane insanlara 1 numarali hizmettir
          o hastane icinde en uygun arazi orasiysa oraya yapilmalidir

hastane olunca heba oluyorda, bar, disko, hotel, avm olunca süpermi oluyor

önce halka hizmet
          trabzon insanina en gerekli 2 sey moderin stad ve moderin hastanedir
          bence avni aker arazisine yapilsin, ama burasi daha uygunsa buyursunlar buraya yapsinlar
          basdan beri en uygun yere arazi secilmeden yapilmalidir diyorum zaten
          derdinizi bitürlü anlamadim
          ben halen ayni fikirdeyim, bu hicbir zamanda degismeyecek.
          akyazi olsun, fatihde avni aker olsun, simdiki otogarin yeri olsun, sanayi olsun
          en uygun nereyse oraya yapilmalidir

Ünal Karaman

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

bunuda ben yazdim

akyazi olsun, fatihde avni aker olsun, simdiki otogarin yeri olsun, sanayi olsun
            Biz de en uygun yere yapılmaz en kazançlı yere yapılır. Mesela sanayi sitesinin olduğu yer hem daha büyük hem de 3 anayolun kavşak noktasında. Daha iyi bir yer olabilir mi? Akyazı spor ve kültür sanat projesi olarak başladı devam ediyor o zaman ona uygun şeyler yapılmalı. Ha yapılabilecek olan otel avm de rant olmayacak olacaktır ama hastaneden çok bunlara ihtiyaç var akyazıda..

Yorum

bunuda ben yazdim

hastane insanlara 1 numarali hizmettir
              o hastane icinde en uygun arazi orasiysa oraya yapilmalidir

hastane olunca heba oluyorda, bar, disko, hotel, avm olunca süpermi oluyor

önce halka hizmet
              trabzon insanina en gerekli 2 sey moderin stad ve moderin hastanedir
              bence avni aker arazisine yapilsin, ama burasi daha uygunsa buyursunlar buraya yapsinlar
              Bahsettiğin yer uygun olmayan bir yer ama sen bunu anlamıyorsun

Ben bu yukarıdaki şeyleri kafamdan yazmadım

Açarsın ÇGDY Yönetmeliğini okursun bu ülkede kural var o senin dediklerin eskide kaldı

Modern bir hastaneden önce o şehir modern bir şehir olmalı ama sen modern şehir standartlarının dışına çıkarım ben diye burada bazı şeyleri savunuyorsun

Modern bir şehir olamadıktan sonra hastanen olsa ne olur
              En son special one tarafından düzenlendi; 08.05.2015, 13:42.
              HAMİ AYAZ

Yorum

• Daha evvelde söylemiştim. Avni Akerin arazisinin bir kısmı yeşil alan diğer kısmı ise büyük bir şehir hastanesi olarak planlanıyor. Yapılacak hastaneyi devlet tarafından değil, herkesin tahmin edebileceği özel bir hastaneler zinciri tarafından yapılması isteniyor. Yoğun uğraş var.

Yorum

Bahsettiğin yer uygun olmayan bir yer ama sen bunu anlamıyorsun

Ben bu yukarıdaki şeyleri kafamdan yazmadım

Açarsın ÇGDY Yönetmeliğini okursun bu ülkede kural var o senin dediklerin eskide kaldı

Modern bir hastaneden önce o şehir modern bir şehir olmalı ama sen modern şehir standartlarının dışına çıkarım ben diye burada bazı şeyleri savunuyorsun

Modern bir şehir olamadıktan sonra hastanen olsa ne olur
                  kusura bakma ayni seyi degisik cümlelerlen yazmadan bikdim
                  istifa ediyorum, pes ediyorum
                  en uygunsuz yere yapilsin, hatta yeni teknolojilerlen eminim deniz altinada yapabilinir
                  vatana millete hayirli olsun

İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Daha evvelde söylemiştim. Avni Akerin arazisinin bir kısmı yeşil alan diğer kısmı ise büyük bir şehir hastanesi olarak planlanıyor. Yapılacak hastaneyi devlet tarafından değil, herkesin tahmin edebileceği özel bir hastaneler zinciri tarafından yapılması isteniyor. Yoğun uğraş var.
                  muharrem usta mi??
                  En son selcuk tarafından düzenlendi; 08.05.2015, 14:12.

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kusura bakma ayni seyi degisik cümlelerlen yazmadan bikdim
                    istifa ediyorum, pes ediyorum
                    en uygunsuz yere yapilsin, hatta yeni teknolojilerlen eminim deniz altinada yapabilinir
                    vatana millete hayirli olsun
                    Bazen insan yanlış birşeyi savunduğunda bunu görebilmeli

Gözümün önüne getiriyorum da ben mi yanlış düşünüyorum diye

Sağda Desibel rekoru kırmaya çalışan bir taraftar solda hasta yatağında sessizlik içinde dinlenmeye ve hastalığını atlatmaya çalışan hasta ve hasta yakınları

Ne kadar Modern.
                    HAMİ AYAZ

Yorum

• Eğer yapılacaksa hastane,dolgu alanının hangi bölümüne yapılacak?
                      Şayet dolgu alanına yapılmayacaksa ,şehir hastanesi acaba nereye yapılabilir trabzonda? Sanayiye yapılması fayda ,maliyet boş alan açsından yeterli midir? Trabzondaki renktaşlar bilgi verebilir mi?

Ayrıca; eğer dolgu alanına hastane yapılması yanlışsa daha farklı ne olmalıdır? Avm, otogar? v.s (spor kompleksi demeyin statın yanında yeterince var)

Yorum

• Büyük şehir hastahanesini güncel bi konu. sanayi bölgesinin taşınmasını vs. bekleyeceğini sanmıyorum. yer belirleme olayı bittikten sonra çok geçmeden başlanır. sanayinin taşınması falan en az 3-4 yılı bulur.

bu yer arama mevzusu 6-7 aydır var zaten.

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Eğer yapılacaksa hastane,dolgu alanının hangi bölümüne yapılacak?
                          Şayet dolgu alanına yapılmayacaksa ,şehir hastanesi acaba nereye yapılabilir trabzonda? Sanayiye yapılması fayda ,maliyet boş alan açsından yeterli midir? Trabzondaki renktaşlar bilgi verebilir mi?

Ayrıca; eğer dolgu alanına hastane yapılması yanlışsa daha farklı ne olmalıdır? Avm, otogar? v.s (spor kompleksi demeyin statın yanında yeterince var)
                          Sevgili Renktaş...

1-Bu konu ile ilgili resmi kanaldan herhangi bir çalışma yok. sadece konu mahalle dedikodusu şu ada... onun için nereye yapılacağıda belli değil...

2-şehir hastanesi için gerekli alan Trabzonda maalesef yok... ( 200 dönümden başlıyor ) dolgu alanında yapılsa bile yine sorun olabilir....

3-şehir hastanesi nereye yapılacaktan ziyade asıl sorulması gerekn soru şehir hastanesi gereklimi olmalı bence....

4-Trabzonda şehir merkezinde azıcık iş yapan yerin m2 fiyatı 3 tlden başlıyor merkezi yerine göre 5 tlye kadra çıkıyor. 200 dönüm yerin kamulaştırması bu hesaba göre 1 milyar tl eder. bu rakam sadece kamulaştırma bedeli olur. yani şehir içinde bu ölçüden büyük bir hastaneyi kamulaştırarak yapmak neredeyse imkansız.....

5-dolgu alanına stadyumu tamamlar niteliklte sosyal donatı merkezleri , oteller , alışverişmerkezleri yapılabilir...... koskoca şehrin doğru dürüst turistik plajı yok mesela.... o yapılabilir. otogarda düşünülebilir çünkü şehrin yeni modern bir otogara gerçekten ihtiyacı var....
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Akyazı stadı açılınca Avni Akerin arazisi boşa çıkıyor, çimento fabrikası taşınınca arazisi boşa çıkıyor, otogar taşınınca arazisi boşa çıkıyor, akyazinin yarısı Şuan boş arazi. Bu durumda 2016 yılının sonu gibi çok değerli yerlerde 4 adet hazır boş arazi olacak. Şimdi Trabzona ne lazım, nerde lazım iyi duşünülmesi gerekir ve ona göre bu araziler değerlendirilmeli.

Öncelikli olarak bize herkesin hemfikir olduğu yeni bir otogar lazım.

Sağlıkta adımızdan söz ettirmek istiyorsak Şehir hastanesi de lazım ( şehir hastanesi yapılırsa bence bazı hastaneler kapatilarak buraya kaydırılabir)

Bence şehrimize yine güzel bir kent parkı yapılabilir.

Şimdi önemli olan bu projelerden hangisini nereye yapmak lazım.

Bence SSK (fatih) hastanesi ve çevresinin bir kısmı kamulaştırılmış, A.Aker arazisi birbirine entegre edilerek buraya şehir hastanesi yapılabilir. Buradan ufak bir kamulaştırma ile sahil yoluna ve kanuni bulvarina yol verilerek giriş çıkış saglanabilir.

Otogar bence çimento fabrikasının oraya kaydırılabilir. Sahil yoluna ve Erzurum yoluna yakın. Çevresindeki sanayide kaldirilarak yeşil alan yapılabilir.

Akyazıda kalan arazi için sadece otel ve avm büyük kalır. Buraya Trabzonspor koleji, marina, plaj vb. Şeyler yapilabilir.

Neyse inşaallah bu arazileri güzel ve yararlı işlerde şehrimize yakışır bir şekilde degerlendirirler.
                            Yada bu alanlar tamamen yeşil alan olarak kalıp ilerde çevre yolu yapılırsa bu yol etrafında cikabilecek boş arazilere de bu yatırımlar yapilabilir. Fakat bu çok zaman kaybettireceğinden sanırım zor. Halbuki son on yılda çevre yolunu başlayıp bitirmiş olsaydık bu sorunları belkide yaşamayacaktik.

Yorum

• Bugün acaba ne oldu vip tribünün yol tarafında çalışma vardı
                              Biz dar sokaklarında
                              Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• İlk olarak bz hr yr trbzn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Akyazı stadı açılınca Avni Akerin arazisi boşa çıkıyor, çimento fabrikası taşınınca arazisi boşa çıkıyor, otogar taşınınca arazisi boşa çıkıyor, akyazinin yarısı Şuan boş arazi. Bu durumda 2016 yılının sonu gibi çok değerli yerlerde 4 adet hazır boş arazi olacak. Şimdi Trabzona ne lazım, nerde lazım iyi duşünülmesi gerekir ve ona göre bu araziler değerlendirilmeli.

Öncelikli olarak bize herkesin hemfikir olduğu yeni bir otogar lazım.

Sağlıkta adımızdan söz ettirmek istiyorsak Şehir hastanesi de lazım ( şehir hastanesi yapılırsa bence bazı hastaneler kapatilarak buraya kaydırılabir)

Bence şehrimize yine güzel bir kent parkı yapılabilir.

Şimdi önemli olan bu projelerden hangisini nereye yapmak lazım.

Bence SSK (fatih) hastanesi ve çevresinin bir kısmı kamulaştırılmış, A.Aker arazisi birbirine entegre edilerek buraya şehir hastanesi yapılabilir. Buradan ufak bir kamulaştırma ile sahil yoluna ve kanuni bulvarina yol verilerek giriş çıkış saglanabilir.

Otogar bence çimento fabrikasının oraya kaydırılabilir. Sahil yoluna ve Erzurum yoluna yakın. Çevresindeki sanayide kaldirilarak yeşil alan yapılabilir.

Akyazıda kalan arazi için sadece otel ve avm büyük kalır. Buraya Trabzonspor koleji, marina, plaj vb. Şeyler yapilabilir.

Neyse inşaallah bu arazileri güzel ve yararlı işlerde şehrimize yakışır bir şekilde degerlendirirler.
                                Yada bu alanlar tamamen yeşil alan olarak kalıp ilerde çevre yolu yapılırsa bu yol etrafında cikabilecek boş arazilere de bu yatırımlar yapilabilir. Fakat bu çok zaman kaybettireceğinden sanırım zor. Halbuki son on yılda çevre yolunu başlayıp bitirmiş olsaydık bu sorunları belkide yaşamayacaktik.
                                +1
                                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

Çalışıyor...
                                X