İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de sanki o dengenin ancak o öne doğru uzanan kolların uçlarının birbirine bağlanması sonucunda sağlanabileceğini hissediyorum
Yani saha üzerindeki o dikdörtgen oluşmadan dışardaki kolonlar ayakta duramaz gibi hissediyorum.
Hissediyorum yani, daha fazlası değil
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla bekir oh oh maşallah daha direkler kendine eklenen parçayı taşıyamıyor (halat filanla güç alıyor) koskoca çatıyı nasıl taşıcak acaba yani olay direklerin yere sabitlenme gücünden değilde birbirine tutturulmasından ibaret .bunun karı var fırtınası var umarım çatı uçmaz yada çökmez böyle kötü havalarda arkadaş bu stadın herşeyi bi garip ya tam seçmece stad yapıyorlarNe Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...
Yorum
-
İlk olarak Uğur Demircioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo ağırlıktaki demirler kuş mu uçacak? Çökebilir tamam da uçmak nedir ya?stada taşındıktan sonra bi şikebahçe maçında şikebahçelilere 6-7 attıkmı tam fırtına kopar stadta ne çatı kalır ne direk anasını satim
Yorum
-
İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir sonraki parça şöyle bir şey mi olacak Bekir abi? Bizim çatı çok karışık ya ben bir türlü anlayamadım
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla bekir oh oh maşallah daha direkler kendine eklenen parçayı taşıyamıyor (halat filanla güç alıyor) koskoca çatıyı nasıl taşıcak acaba yani olay direklerin yere sabitlenme gücünden değilde birbirine tutturulmasından ibaret .bunun karı var fırtınası var umarım çatı uçmaz yada çökmez böyle kötü havalarda arkadaş bu stadın herşeyi bi garip ya tam seçmece stad yapıyorlar
Bizim çatıda ise bambaşka bir mühendislik yatıyor. Çatı kendi ağırlığını taşıyor, anlaması, anlatması biraz zor. Nasıl bişey olduğunu anlamak için en azından 4 sene mühendislik okumamız lazım.
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇatı kesinlikle seçmece. Farlılıkları seviyorum ben. Standart çatılar gibi, betona makasları monte et, üzerine profilleri döşe git, çok basit.
Bizim çatıda ise bambaşka bir mühendislik yatıyor. Çatı kendi ağırlığını taşıyor, anlaması, anlatması biraz zor. Nasıl bişey olduğunu anlamak için en azından 4 sene mühendislik okumamız lazım.
catinin üstüne etki eden gücleri kendi statiginlen denklemesinin benim acimdan pek bir önemi yok
mühendislerin icin güzel olabilir,
benim acimdan gördügüm tek avantaj catiyi demonte edip bir kat daha plattformun üstüne atilsa cati üzerine ayni halde montaj edilebilir cünkü özel bir temele ihtiyac yok
böylece tribünü biraz daha büyütebiliriz diyen düsünüyorum
ama tabiiki bu stad büyütülecegine yeni stad dikmeyi ben tercih edrdim
yanlismi düsünüyorum"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4 sene ünide umarim bi catinin statiginden fazlasini ögretiyordurlar
catinin üstüne etki eden gücleri kendi statiginlen denklemesinin benim acimdan pek bir önemi yok
mühendislerin icin güzel olabilir,
benim acimdan gördügüm tek avantaj catiyi demonte edip bir kat daha plattformun üstüne atilsa cati üzerine ayni halde montaj edilebilir cünkü özel bir temele ihtiyac yok
böylece tribünü biraz daha büyütebiliriz diyen düsünüyorum
ama tabiiki bu stad büyütülecegine yeni stad dikmeyi ben tercih edrdim
yanlismi düsünüyorum
Ben seviyorum böyle farklı şeyleri, pratikte getirisi nedir dersen, çatının basık olmasının bir nedeni de bu tasarım. Ha farklı tasarımlarla da basık çatı yapılamaz mı? yapılır ama bu tasarım kullanılmasaydı muhtemelen Konya'daki gibi yükselen bir çatı şekli görecektik. Bizimki düz bir şekilde tribünlerin üzerine uzanacak ve daha boğucu bir hava verecek diye düşünüyorum.
Yeni stad artık en azından 50 sene olmaz heralde. Dediğin gibi çatıyı yükseltip kapasiteyi arttırmak mümkün görünüyor.
Yorum
-
Spartak Moskova'nin gecen seneden kalma yapim asamasindan bi kare. Bizim catinin basikligi bu sekilde mi olacak? Stadin adi Otkrytije Arena.En son Anıl C tarafından düzenlendi; 28.04.2015, 14:06.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Spartak Moskova'nin gecen seneden kalma yapim asamasindan bi kare. Bizim catinin basikligi bu sekilde mi olacak?
ama bukadar basik duygusu üretemez
sonucta acik renkli ve daha az borulu konstrüksiyon, isikda cati malzemesinden gececeginden daha ferah olacaktir
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYani, bilmediğimiz konularda fazla konuşmayalım diyorum, ayrıntıları anlamak için konuyla ilgili bir eğitimden geçmek gerekir heralde, bilmeden eleştirmemek lazım. Dört senede illa ki fazlası öğretiliyordur tabi
Ben seviyorum böyle farklı şeyleri, pratikte getirisi nedir dersen, çatının basık olmasının bir nedeni de bu tasarım. Ha farklı tasarımlarla da basık çatı yapılamaz mı? yapılır ama bu tasarım kullanılmasaydı muhtemelen Konya'daki gibi yükselen bir çatı şekli görecektik. Bizimki düz bir şekilde tribünlerin üzerine uzanacak ve daha boğucu bir hava verecek diye düşünüyorum.
Yeni stad artık en azından 50 sene olmaz heralde. Dediğin gibi çatıyı yükseltip kapasiteyi arttırmak mümkün görünüyor.
bu stadin gereksede büyütülmez diye düsünüyorum
zaten ne yapip etsen catinin enini büyütemiyecegini düsünüyorum
yani max 3-5 bin kisilik büyütme mümkün olabilir
bunu yapacagima ben olsam bütün üst tarafi skybox larlan döserdim
platforma atilan katlan avm alanini büyütmüs olurdum
tabi bugüne göre bunlar science fiction
önce bir 40bini dolduralimEn son selcuk tarafından düzenlendi; 28.04.2015, 14:16."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelçuk, Türkçe konuş
Bence de biz 40.000'de bir süreklilik sağlayalım hele, şu an büyütme işi epey uzak bir hedef bizim için."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleronin tercüme edip corbaya tuzunu katana kadar biraz olsun zaman kazanmaya calisiyorum :dEn son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 28.04.2015, 14:41.
Yorum
Yorum