Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bir sonraki parça şöyle bir şey mi olacak Bekir abi? Bizim çatı çok karışık ya ben bir türlü anlayamadım

bence bu resimdeki gibi olmayacak.dik olan direğe eklenen yatay direk gibi olucak üste eklenen sonrada aynı yataylıkta aşağı doğru eklenicek ancak öyle rersimlerdeki gibi baklava gibi olur

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben de sanki o dengenin ancak o öne doğru uzanan kolların uçlarının birbirine bağlanması sonucunda sağlanabileceğini hissediyorum

Yani saha üzerindeki o dikdörtgen oluşmadan dışardaki kolonlar ayakta duramaz gibi hissediyorum.

Hissediyorum yani, daha fazlası değil
      valla bekir oh oh maşallah daha direkler kendine eklenen parçayı taşıyamıyor (halat filanla güç alıyor) koskoca çatıyı nasıl taşıcak acaba yani olay direklerin yere sabitlenme gücünden değilde birbirine tutturulmasından ibaret .bunun karı var fırtınası var umarım çatı uçmaz yada çökmez böyle kötü havalarda arkadaş bu stadın herşeyi bi garip ya tam seçmece stad yapıyorlar

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        valla bekir oh oh maşallah daha direkler kendine eklenen parçayı taşıyamıyor (halat filanla güç alıyor) koskoca çatıyı nasıl taşıcak acaba yani olay direklerin yere sabitlenme gücünden değilde birbirine tutturulmasından ibaret .bunun karı var fırtınası var umarım çatı uçmaz yada çökmez böyle kötü havalarda arkadaş bu stadın herşeyi bi garip ya tam seçmece stad yapıyorlar
        o ağırlıktaki demirler kuş mu uçacak? Çökebilir tamam da uçmak nedir ya?
        Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

• İlk olarak Uğur Demircioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          o ağırlıktaki demirler kuş mu uçacak? Çökebilir tamam da uçmak nedir ya?
          fırtınada renkdaşım stada taşındıktan sonra bi şikebahçe maçında şikebahçelilere 6-7 attıkmı tam fırtına kopar stadta ne çatı kalır ne direk anasını satim

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bir sonraki parça şöyle bir şey mi olacak Bekir abi? Bizim çatı çok karışık ya ben bir türlü anlayamadım

arkadaş türkiyede yapılan stadlara bakıyorum ilk kez çatıyı taşıyacak kolonların halatlarla tutulduğu çatı direkleri görüyorum tövbe tövbe yaa.

Yorum

• Yahu isin uzmani edasiyla her seyi bilip yorum yapan insan profiline ayar oluyorum
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• BvB'nin sahaya giris Tüneli:

*
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Çatı kesinlikle seçmece. Farlılıkları seviyorum ben. Standart çatılar gibi, betona makasları monte et, üzerine profilleri döşe git, çok basit.

Bizim çatıda ise bambaşka bir mühendislik yatıyor. Çatı kendi ağırlığını taşıyor, anlaması, anlatması biraz zor. Nasıl bişey olduğunu anlamak için en azından 4 sene mühendislik okumamız lazım.

Yorum

Çatı kesinlikle seçmece. Farlılıkları seviyorum ben. Standart çatılar gibi, betona makasları monte et, üzerine profilleri döşe git, çok basit.

Bizim çatıda ise bambaşka bir mühendislik yatıyor. Çatı kendi ağırlığını taşıyor, anlaması, anlatması biraz zor. Nasıl bişey olduğunu anlamak için en azından 4 sene mühendislik okumamız lazım.
                    4 sene ünide umarim bi catinin statiginden fazlasini ögretiyordurlar

catinin üstüne etki eden gücleri kendi statiginlen denklemesinin benim acimdan pek bir önemi yok
                    mühendislerin icin güzel olabilir,
                    benim acimdan gördügüm tek avantaj catiyi demonte edip bir kat daha plattformun üstüne atilsa cati üzerine ayni halde montaj edilebilir cünkü özel bir temele ihtiyac yok

böylece tribünü biraz daha büyütebiliriz diyen düsünüyorum
                    ama tabiiki bu stad büyütülecegine yeni stad dikmeyi ben tercih edrdim

yanlismi düsünüyorum
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      4 sene ünide umarim bi catinin statiginden fazlasini ögretiyordurlar

catinin üstüne etki eden gücleri kendi statiginlen denklemesinin benim acimdan pek bir önemi yok
                      mühendislerin icin güzel olabilir,
                      benim acimdan gördügüm tek avantaj catiyi demonte edip bir kat daha plattformun üstüne atilsa cati üzerine ayni halde montaj edilebilir cünkü özel bir temele ihtiyac yok

böylece tribünü biraz daha büyütebiliriz diyen düsünüyorum
                      ama tabiiki bu stad büyütülecegine yeni stad dikmeyi ben tercih edrdim

yanlismi düsünüyorum
                      Yani, bilmediğimiz konularda fazla konuşmayalım diyorum, ayrıntıları anlamak için konuyla ilgili bir eğitimden geçmek gerekir heralde, bilmeden eleştirmemek lazım. Dört senede illa ki fazlası öğretiliyordur tabi

Ben seviyorum böyle farklı şeyleri, pratikte getirisi nedir dersen, çatının basık olmasının bir nedeni de bu tasarım. Ha farklı tasarımlarla da basık çatı yapılamaz mı? yapılır ama bu tasarım kullanılmasaydı muhtemelen Konya'daki gibi yükselen bir çatı şekli görecektik. Bizimki düz bir şekilde tribünlerin üzerine uzanacak ve daha boğucu bir hava verecek diye düşünüyorum.

Yeni stad artık en azından 50 sene olmaz heralde. Dediğin gibi çatıyı yükseltip kapasiteyi arttırmak mümkün görünüyor.

Yorum

• Spartak Moskova'nin gecen seneden kalma yapim asamasindan bi kare. Bizim catinin basikligi bu sekilde mi olacak? Stadin adi Otkrytije Arena.
                        En son Anıl C tarafından düzenlendi; 28.04.2015, 14:06.
                        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                        Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Spartak Moskova'nin gecen seneden kalma yapim asamasindan bi kare. Bizim catinin basikligi bu sekilde mi olacak?
                          bundan alcak olacak gibi
                          ama bukadar basik duygusu üretemez
                          sonucta acik renkli ve daha az borulu konstrüksiyon, isikda cati malzemesinden gececeginden daha ferah olacaktir

İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yani, bilmediğimiz konularda fazla konuşmayalım diyorum, ayrıntıları anlamak için konuyla ilgili bir eğitimden geçmek gerekir heralde, bilmeden eleştirmemek lazım. Dört senede illa ki fazlası öğretiliyordur tabi

Ben seviyorum böyle farklı şeyleri, pratikte getirisi nedir dersen, çatının basık olmasının bir nedeni de bu tasarım. Ha farklı tasarımlarla da basık çatı yapılamaz mı? yapılır ama bu tasarım kullanılmasaydı muhtemelen Konya'daki gibi yükselen bir çatı şekli görecektik. Bizimki düz bir şekilde tribünlerin üzerine uzanacak ve daha boğucu bir hava verecek diye düşünüyorum.

Yeni stad artık en azından 50 sene olmaz heralde. Dediğin gibi çatıyı yükseltip kapasiteyi arttırmak mümkün görünüyor.
                          bilmiyorum
                          bu stadin gereksede büyütülmez diye düsünüyorum
                          zaten ne yapip etsen catinin enini büyütemiyecegini düsünüyorum
                          yani max 3-5 bin kisilik büyütme mümkün olabilir
                          bunu yapacagima ben olsam bütün üst tarafi skybox larlan döserdim
                          platforma atilan katlan avm alanini büyütmüs olurdum

tabi bugüne göre bunlar science fiction
                          önce bir 40bini dolduralim
                          En son selcuk tarafından düzenlendi; 28.04.2015, 14:16.

Ünal Karaman

Yorum

• Selçuk, Türkçe konuş

Bence de biz 40.000'de bir süreklilik sağlayalım hele, şu an büyütme işi epey uzak bir hedef bizim için.

Yorum

Selçuk, Türkçe konuş

Bence de biz 40.000'de bir süreklilik sağlayalım hele, şu an büyütme işi epey uzak bir hedef bizim için.
                              ronin tercüme edip corbaya tuzunu katana kadar biraz olsun zaman kazanmaya calisiyorum

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ronin tercüme edip corbaya tuzunu katana kadar biraz olsun zaman kazanmaya calisiyorum :d
                                En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 28.04.2015, 14:41.

Yorum

Çalışıyor...
                                X