Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yavuz Selim Bal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Haber61 zaten sinir olduğum bir site şu hareketleriyle iyice nefret uyandırıyorlar insanda.

@Bekir
    Akıl vermek gibi olmasında bence watermark'ı resmin tam ortasına yapıştır böylece belki bu beleşçilerin önüne geçmiş olabilirsin.
    Özellikle ortaya koymuyorum çünkü o tür fotoğraflardan nefret ediyorum. Nefret ettiğim bişeyi de kendim yapmak istemem. Çalarlarsa çalsınlar napayım, bi çıkarım yok sonuçta bu işten ama ayıp ediyorlar yani...

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Geçen gün de bana ait olan bu fotoğrafı sitelerinin giriş sayfalarında kullanmışlardı, kendilerine mail atıp benden izinsiz fotoğrafımı nasıl kullandıklarını sordum onlarda google'dan bulduk dediler, habercilik anlayışı bu maalesef.

https://500px.com/photo/17418653/tra...m=user_library
      Fotoğraf mükemmel yanlız.
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Bende açılmıyo fotoğraf
        Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak Ibo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Belki önceki sayfalarda yazilmistir...tam bakamadim....ama stadyumumuz yeni sezona maalesef yetismiyormus.....bu sene sonu ancak bitermis.....Bunu bana Napolide mactan önce tanistigim 2 Trabzonspor kulüp calisani dedi....Biraz oturduk, sohbet ettik ve o esnada bunlara stadyumu sordugumda aldigim cevap buydu.....

Bu hız ile gelecek sezonun ilk maçına yetişmeyeceği aşikâr, TV karşısında kurabilecekleri en iyi cümle " yetiştirmeye çalışıyoruz,uğraşıyoruz,ediyoruz ..." çoğu kişi çok iyi biliyor ki bu stadyum gelecek sezonun ilk maçına yetişmeyecek.

Forumda veri kaybı olduğu için yazdığım eski mesaj silinmiş alıntılayamıyorum, stadyum inşaatını denetleyen tanıdığım gelecek sezonun ikinci yarısına yetişme ihtimali var demişti daha önce yazmıştım .
          .

Yorum

• bunu geçen sene uzun bir yazıyla yazmıştım..61saat, haber61 vs gibi yerel haber siteleri güya haber yapıyor ayağına fotomaç, fanatik gibi gazetelerin haberlerini virgülünü dahi değiştirmeden copy-paste mantığı ile işliyorlar.imla hataları bile aynı insan utanır kopyaladığı şeyi okur bir kez..ama nafile
            Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• Bu seneki hedefsizliğimiz içinde bozulan asılan yüzlerimiz seneye bazı sebeblerden dolayı umut etmeye bırakıyor

1.stadımız
              2.onurun dönecek olması mehmet ekici cardozo bosi deniz yılmaz gibi oyuncularımız ve yeni birkaç transfer

stad işi gercekten önemli büyük dolu güzel bir stad bir de hedefsiz kalmassak klübümüz level atlar ve hiç bir futbolcu kolay kolay gtmek istemez daha iyi futbolcular gelir

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Özellikle ortaya koymuyorum çünkü o tür fotoğraflardan nefret ediyorum. Nefret ettiğim bişeyi de kendim yapmak istemem. Çalarlarsa çalsınlar napayım, bi çıkarım yok sonuçta bu işten ama ayıp ediyorlar yani...
                Bekir, hepimiz senin emeğin sayesinde bilgileniyoruz.

Bu nedenle bence bir uzman avukata bi danışı ver. İhlal olduğu kesin ve basit bir işlem olsa gerek. Bizden sana fayda yok. Bari en azından bunlardan kamera masraflarını çıkartırsın (hem onlara biraz mesleki ahlakı da aşılamış olursun. onlarda birşey öğrenmiş olurlar.).
                Ömer

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yanlış yapıyorsun bence abi. Alttaki Avni Aker Spor Yerleşkesi yazısı dokunuyor bunlara. Algı yönetimini kendileri yapınca sıkıntı yok, ama başkaları yapınca ağlıyorlar. Oranın adı Avni Akerdir, başka hesaplar planlar yapmasın kimse. Bırak isteseler de istemeseler de o yazıyı göstermek zorunda kalsınlar.
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yanlış yapıyorsun bence abi. Alttaki Avni Aker Spor Yerleşkesi yazısı dokunuyor bunlara. Algı yönetimini kendileri yapınca sıkıntı yok, ama başkaları yapınca ağlıyorlar. Oranın adı Avni Akerdir, başka hesaplar planlar yapmasın kimse. Bırak isteseler de istemeseler de o yazıyı göstermek zorunda kalsınlar.

Sonuna kadar katılıyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk
                    Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      @Bekir
                      haber61 senin çektiğin fotoğrafları kırpıp paylaşmış. Bunu yaparken izin aldılar mı senden haberdarmısın konudan?

aynı foto . sıralamada aynı gidiyor.

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...c49c726b06ca88
                      bu haber61 avusturyadanmı yayın yapıyor?
                      bu ne terbiyesizliktir

hem haberciyim diyorsun hemde burnunun dibindeki stadın fotoğrafını çekmeyip başkasından çalıyorsun

yazık
                      elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yok İbrahim, ondan önce de kırpıyorlardı. O zaman biraz uğraştım, bir iki mesaj attım ama baktım uğraşılacak gibi değil, vazgeçtim...

Yorum

• İlk olarak CamilloVillegas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bekir, hepimiz senin emeğin sayesinde bilgileniyoruz.

Bu nedenle bence bir uzman avukata bi danışı ver. İhlal olduğu kesin ve basit bir işlem olsa gerek. Bizden sana fayda yok. Bari en azından bunlardan kamera masraflarını çıkartırsın (hem onlara biraz mesleki ahlakı da aşılamış olursun. onlarda birşey öğrenmiş olurlar.).
                          Mantıklı

Yorum

• Levent Ustabaşı'na birisi kitap imzalamış, kitabın fotoğrafını da facebook'ta paylaşmış Levent Bey; "Kırbaç elinde adaletle hükmetmen dileğiyle" cümlesini yazarak imzalamış yazar arkadaş, dayanamadım ben de konuyu açtım napayım

Yorum

İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yok İbrahim, ondan önce de kırpıyorlardı. O zaman biraz uğraştım, bir iki mesaj attım ama baktım uğraşılacak gibi değil, vazgeçtim...
                              Tamam işte, ben de gözlerine sok diye dedim. Yiyosa buzlasınlar o zaman.
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tamam işte, ben de gözlerine sok diye dedim. Yiyosa buzlasınlar o zaman.
                                Prensibim gereği fotoğrafların ortasına yazı basmayacağım arkadaşlar, inadım inat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X