İlk olarak ffırtına tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak ffırtına tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim stad bittiğinde Kayseri'nin stadının bir kopyası gibi olacak sadece renkler değişik olur o kadar. Yani stad vasatında vasatı Avni Aker'i biraz restore etsek zaten öyle bir stad ortaya çıkardı o kadar para harcamaya da gerek yoktu.......
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461
Ne bursa ne akyazi nede türkiyeden baska bi stad, bugün amsterdam arenanin yanindan gectim, gercekten harika bisey.
Gesendet von iPhone mit Tapatalkkeske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe bursa ne akyazi nede türkiyeden baska bi stad, bugün amsterdam arenanin yanindan gectim, gercekten harika bisey.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Biz 2015 yilinda 75 model stad yapiyoruz.Gecti, istemem gelmeni.
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461
İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEspanyol'un stadı harbiden efsane bence. Keşke bunu kopyala yapıştır yapsalarmış
Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna
Yorum
-
İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKamera çalışıyor mu ?u will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRakibi seyirci boğar boş büyük dik trübünler değil.
beşiktaş-liverpool
maçlarını gördükten sonra, "seyirci rakibin dizlerini titretebiliyor" konulu tez yazıp seminer vermek aklıma geldi. bu kadar vasat bir takım nasıl oluyor itici güçle ilerliyor resmen kanıtladılar. çayır çimen olsun isterse, isterse de dünyanın en lüks stadı olsun, adam gelip seni güle oynaya yenecekse olmasın daha iyi...
Yorum
-
bursa stadına imrenerek bakıyorum adamlar 50 yıl eskimeyecek stad yapıyorlar gerçekten mükemmel proje helal olsun bursa gibi takımın böylesine mükemmel bi stadı olmasını kıskanıyorum gerçekten.. adamların mükemmelin ötesinde stadları olacak. stad dediğin budur zaten en heyecanlandıran bilmemne stadlarda yer almıştı bi programda. gerçekten biz neyiz neciyiz kocaman bi soru işaretiyiz.. sadri şener ve sayın hacıosmanoğlu gidin bi bursa stadını gezin eğer az biraz vizyonunuz varsa. sadri şener sana hakkımız stad konusunda helal değildir sen bize bunu müstehak gördün rantın için sustun öbür dünyada ve bu dünyada hesap vereceksin
Yorum
-
İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYapıcı eleştiri dediğin nedir. Stadda hiçbir isteğimiz olmuyor ki. Köşeler kapatılsin diyorsun hava falan diyorlar
Yorum
Yorum