Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    1- Ben burada yönetici değilim.
    2-Kongre üyesi olmak bana burada değil Trabzonspor kongresinde ayrıcalık verir.
    3-Sen de üye ol kardeşim.
    4- Avni Aker'in yeri 150 milyon TL etmez yalan. Hele ki bugünkü şartlarda lokasyonu itibariyle kapladığı alan bakımından arazi sıkıntısı çekilen şehirde elmas değerinde. Bir süre sonra Yenimahelle kentsel dönüşümü yapacaklar. Stadyumun yanı başındaki bölge. Bakalım her yapılan bina/daire kaçtan gidecek.
    5- Sadece Avni Aker alınmadı tabii. Deniz kenarında olan Fatih Stadyumu?
    6-Mesele rant ise stadyum kılıfıyla birlikte doldurulan o koyun batı tarafına yapılacakların kaymağını ben mi yiyecem devlet mi?

Siyaset nedir? Partizanlık mı yapıyoruz burada? Bu projeyi üstlenen devletin kurumu ben de projeyi eleştiriyorum.
    Sivas'ın 27 bin kişilik stadyumuna geri dönüşü ne ölçüde olur tartışılacak o yatırıma 80 milyon harcandığı yerde bize yapılan hiçbirşeydir.
    Bu da net.

Yıllardır şehrin doğru düzgün yatırım alamadığı doğrudur ama bu 3 kuruşluk köfteye tav olmasını gerektirmez.

Bu denli kompleksli bir şehir ne zaman oldu Trabzon yahu?

Biz bu kadarına şükredelim falan?

Ayıptır. Devletse herkesin devleti.

Yapacak. Daha önce yapılmamış olması bugün az ama yapılıyor sözünü söylettirmemeli.

Bu şehir daha iyisini ve fazlasını hakediyor.

Bunu söylüyoruz diye siyaset yapar oluyoruz.
    Bravo..İşte bizde bunları anlatmaya çalışıyoruz ama nafilee..İnsanlaar şükretmek ile hakkını aramayı ne yazikki anlayamıyor.Ben Kainatın,herşeyin yaratıcısı olan ALLAH a şükrederim,aciz siyasilere değil..Tesisler komple ele alındığında evet güzel ve başarılı.Trabzonun cehresini değiştireceğide kesin ,fakat stadyumun tasaramı ve iç dizaynı AUT bunu herkes kabul etmeli..(stadyumun kare olması dışında..Şükürler olsunki oval yapmamışlar..)

Yorum

• Kendi stadım hakkında bilgi almak ve gelişmeleri öğrenmek için girdiğim bu başlıkta bursaspor stadı tartışmaları ve fotoğraflarını görmekten bıktım. Lütfen açın bir başlık ordan devam edin. hem konu dağılıyor, hemde bu şekilde bir arpa boyu yol ilerleyemiyoruz.

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Az fark olduğunu bende biliyorum...Alttaki platformdan sonrası kaç metredir acaba onu merak ediyorum...O alta yapılan platform çok saçma olmuş stadında küçük görünmesine sebep olmuş durumda...

Ayrıyetten Bursa stadının büyük görünmesinin en önemli sebeplerinden biride en üstte localarının bulunması ve stada genişlik sağlamasıdır...Locaların üstte olması geniş bir alan yaratmış stadta vede en alttan en üste kadar kullanım alanı oluşturmuş...Bizde ise bu alandan hiç yok..Ne varsa platform içinde var...
        Adam bakınca imreniyor arkadaş.

Bu stad tam dolsun, rakibin ayakları birbirine dolaşır.

tirübünler o kadar heybetli ki saha küçüçük gözüküyor, sanki fotorafta 2 tane pota koysalar basket sahası diye yutarsın o derece.
        En son Erhan Atalay tarafından düzenlendi; 20.03.2015, 15:26.
        SEN TRABZONSPOR!!! HALA BU İHO DENEN HERİFİ İNDİREMİYORSUN YA, ÇEKTİĞİN TÜM ÇİLELER ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR.

Yorum

• Stadın sağında solunda ne kadar arsa varsa kullanım haklarını almalıyız. Çok önemli!
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• bursa nın stadı full çekerse çok etkileyici bir atmosferi olacak gibi gözüküyor ama şu bursa yı artık bir kenara bırakalım. )

bizim stadımız bitince neye benzeyecek, rol model aldığımız birkaç detay görsek şuralarda.. ben anlamayrım, bitmiş hali yok mudur bunun ?????
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Cem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Stadyumumuzun Tasarım Mimari Mete Arat kimdir ?

Her yoruma saygılıyım lakin bazı yorumlar bence fazla kesin hükum içeriyor. Zevkler ve renkler tartışılmaz deyip estetik değerler için yapılan yorumlara çok karşı çıkmam ama böyle birmimar için "hiç emek harcamamış, baştan savma" gibi yorumlar fazlasıyla komik kaçıyor bana göre. Almanya gibi mühendislik ve mimarlık konusunda isim yapmanın çok zor olduğu bir ülkede böylesine büyük projelerin baş mimarı olan bir mimar için hiç emek harcamadan stad tasarlamış demek biraz haksızlık olmuş. Stadın mimari projesi gayet güzel. Özellikle işlevsel açıdan tribünlerin eğimi çok yerinde hesaplanmış. Bu forumda dünyanın şuan için yaşayan en iyi mimarı olarak gösterilen Zaha Hadid'in ödüllü projesine "bu ne lan, böyle stadmı olur ?" diyen bir çok insanda oldu. Bence bu kadar kesin hükümleri bu kadar erkenden yapmayın.

Zaha Hadid nere Mete Arat nere... isimlerinin yan yana yazılması bile Zaha Hadid'e yapılan bir ayıptır.

İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şu an yapımı devam eden statımızın iç dizaynının mete aratın çizdiği projeyle uzaktan yakından alakası yok,mete arat projeyi çizip tokiye yolladıktan sonra söz konusu proje (iç dizayn) tokinin mimari tacizine uğrayarak yoluna devam etti, bunu göz.önünde bulunduralım.
              Mimar izin vermediği sürece projede değişiklik yapılamaz.
              Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• Antalya

Yorum

• İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Zaha Hadid nere Mete Arat nere... isimlerinin yan yana yazılması bile Zaha Hadid'e yapılan bir ayıptır.

Mimar izin vermediği sürece projede değişiklik yapılamaz.
                  renktaş adam kendi açıkladı, kendi projesinin toki tarafından komple değiştirildiğini. mete arat zaten bunun üzerine akyazı statının resmini kendi sitesinden kaldırdı.
                  mete arat bizim statın localarını tüm kat aralarına çizmiş ve projeyi toki'ye yollamış., toki ise daha sonra locaları tek bir tribünde toplayınca herşey bir anda değişti. belki toki bu değişikliği yapmasaydı iç dizayn olarak vodafone arena yada espanyol statının iç kısmı ile kıyaslıyor olacaktık.

Yorum

• espanyolun 40 bin kişilik stadı. çok mu zordu şunun aynısını yapmak, locaları bütün tribünlere yaymak, locaları ayrı bir katta inşaa etmek. bence bilbao statının oval olmayanına çok ta benziyor .locaları ayrı bir katta inşaa edince statın yükseklik ve heybeti artmış.
                    toki ise genelde stat projelerinde loca basamakları için taraftara ayrılan basamaklardan çalıyor. bir öğrenemediler localarıiçin ayrı bir kat ayırmayı.

En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 20.03.2015, 16:38.

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      espanyolun 40 bin kişilik stadı. çok mu zordu şunun aynısını yapmak, locaları bütün tribünlere yaymak, locaları ayrı bir katta inşaa etmek. bence bilbao statının oval olmayanına çok ta benziyor .locaları ayrı bir katta inşaa edince statın yükseklik ve heybeti artmış.
                      toki ise genelde stat projelerinde loca basamakları için taraftara ayrılan basamaklardan çalıyor. bir öğrenemediler localarıiçin ayrı bir kat ayırmayı.

Renktas ben yukardaki stadı pek begenmedim ya localar güzel ama gerisi pek hoşuma gitmedi
                      "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                      Louis D. Brandeis

Yorum

• Mete Arat'ın Mainz'e çizmiş olduğu proje aynen budur.

Toki neresinde değişiklik yapmış?

Localar kat aralarında falan hiçbir şekilde düşünülmedi bile.

Stadın en belirgin yeri aslında yoktu diyorsunuz.

Mainz'e önerilen ve Mainz'e sunulan görsellerde yapılan bordo mavi renk değişikliği ile bize uygun hale getirilen proje budur.

Mete Arat konuşmasın ordan salak saçma. 4 senedir her aşamasına vakıfız stad olayının şurada. Bizi yiyecekler.

Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

Espanyolu bende beğenmedim

Yorum

• Espanyol'un stadı harbiden efsane bence. Keşke bunu kopyala yapıştır yapsalarmış

En son Fatih Kuloğlu tarafından düzenlendi; 20.03.2015, 16:54.
                            Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Dikkatimi çeken bir şey var forumda..

Hemen hemen her başlıkta bir tartışma laf sokma yarışı.

Karşı tarafın düşüncesine saygı duymadan ağır eleştiriler..

İsteyen üzerine alınabilir.

Zaman zaman fikir ayrılıkları olur tartışmalar yaşanır ama birbirimize karşı bukadar kırıcı olmazdık.

Çünkü daha çok bir araya gelirdik. Eskisi gibi, forumda daha çok organizasyon yapılmalı.

Yine bir araya gelip kahvaltılar, tanışma yemekleri düzenlenmeli.

Burada yazılara ruh katılamıyor çok defa. Karşı taraf çok masumca yazılan bir cümleyi tamamen ters anlayabiliyor.

Bunun önüne geçmek için insanların birbiriyle tanışmasında da fayda var.

Ayrıca Ronin vb. gibi yeni üye arkadaşların gerçekten samimi olup olmadığını da anlama imkanımız oluyor.

Yeni üyelere ön yargılı bakıldığı bir gerçek. Acaba diyor herkes. Bir zaman gerekiyor tanımak için..

O nedenle yaşasın tanışma yemekleri kahvaltı organizasyonları.

Yönetim göreve
                              Tespit şık Gediklilerden hamle gelsin yeter, biz hep hazırız.
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• tüp kafa türk futboluna yetmemisdi sanki
                                En son selcuk tarafından düzenlendi; 20.03.2015, 17:01.
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Çalışıyor...
                                X