Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2 adet Bursa stadyumu resmi paylaşımı yaparsnız Bursa forumunu gecmiş olacaksınız bunu başarabilirsiniz o ışık var sizde

Yorum

• Sokayım şeftali kurdu arenaya ben buraya Akyazı hakkında bilgi almaya geliyorum, şeftali kurdu arena fotoğraflarıyla karşılaşıyorum. he kardeşim süper onların stadı tamam daha ne? elinde ne varsa onunla yetineceksin. Bize orta halli stad yapılmışsa dolduracaksın gerisine takım bakacak.
      MCMLXVII

Yorum

• İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        YALAN YALAN YALAN

Mimar izin vermeden kimse projede değişiklik yapamaz. Eğer yapılırsa Toki'yle mahkemelik olur. Toki bir değişiklik yaptıysa bile izni dahilindedir. Kendi beceriksizliğine ortak arıyor o adam.
        forumda mete aratla bir çok renktaş görüşmüştü. sanırım yurtdışındaki forum üyesi bir renktaş(adını hatırlayamadım) mete aratla irtibat kurup bilgi almıştı. en son olarakta mete arat projenin toki tarafından değiştirildiğini beyan etmiş v.s. neyse. biri bizi kekledi ama kim çıkaramadım.(bu arada sanırım bir mimarın tokiyle mahkemelik olması çok zor, toki statüsü sebebiyle direk başbakanlığa bağlı ve yaptığı projelerde imar kanunundan bağımsız hareket ediyor diye biliyorum)
        En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 20.03.2015, 21:08.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Adam atıl kalan projesini satmış, daha ne istesin? Üstelik sanırım locaların stadyum etrafını dolaşmasını Şener yönetimi istememiş TOKİ'ye onlar başvurmuş değişiklik için
          evet toki tarafından yapılmıştı sanırım açıklama. sadri şener "bize loca değil taraftar lazım" demiş ve toki tarafından locaların tek tribüde toplanmasına karar verilmiş. yani proje ilk başta localar tüm tribünlere dağıtılmıştı ama değiştirilmiş bir şekilde. hiç bir şeyin sürpriz olmadığı bir ülkede mimarın iznine filan kimsenin riayet edeceğini sanmıyorum.(zaten mete arat yakın bir zaman içinde bizim görselini resmini kendi sitesinden kaldırdı)

Yorum

• bir de aklıma gelmişken;
            henüz stat inşaatı tam olarak başlamadan (fore kazıklar çakılıyordu) pek çok kez firma yetkilsiyle irtibat kurup önerilerimi sunmuştum.
            localı tribündeki locaların, mevcut tribünün en yukarısına taşınmasını talep etmiştim, bana olabilir demişti. hem bu sayede localı tribünü de kurtaracaktık.
            sonra forumda bu konuyu dillendirdim. pek çok renktaş ; "olmaz, kimse o kadar yüksek bir konumdaki locayı satın almak istemez" demişti.
            şimdi bursa statının localarının konumuna methiyeler düzülünce aklıma geliyor da, sanırım bazı şeyleri hakediyoruz.(gücenmece yok)

konuştuğum yetkili bana ,"statın üstünü komple kapatmayı düşünüyoruz(sanırım comerzbank arena gibi) henüz net birşey yok ama böyle bir düşüncemiz var sen şimdilik kimseye söz etme" demişti. (sanırım bu plan suya düştü ve aradan 2 yıl geçti bende artık sizlerle paylaşmak istedim)

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              denmiyor
              ben diyorum
              ama %100 lük bilgi degil
              bekleyip görecegiz
              Anladım, ben de zaten deniyor demedim, diyorsunuz dedim. Bakalım neler olacak teşekkürler
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Eee bizim stadtan ne haber?? Var mi bilgisi olan yanlis forumda degilimdir umarim;-)

Yorum

• Stadyum bittiğinde muhtemelen olmamış diyeceğiz Kayserispor'un stadyumu gibi dışarıdan pohpohlanan ama içerisinde Trabzon halkınında ilgisizliğiyle ambianstan yoksun bir stadyum. Tabii bu benim görüşüm.

Trabzonspor'a kutu gibi, dimdik ve kale arkalarındaki koltuk sayısının fazla olduğu bir stadyum önerirdim boğucu atmosfer yaratacak Maksimum 35-40.000 kişilik bir stad.

St. James Park kafamdaki modele en uygunu sanırım.

Bu stada bayılıyorum

Karşı tribününde kale arkası hizasında olduğunu sadece hayal edin

İçeride sanki bir devlet var )))

Bunlarda dolu hali.

"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• hayatimda gordugum en igrenc stat, su ustteki stat... bildigin ucube
                    u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bir de aklıma gelmişken;
                      henüz stat inşaatı tam olarak başlamadan (fore kazıklar çakılıyordu) pek çok kez firma yetkilsiyle irtibat kurup önerilerimi sunmuştum.
                      localı tribündeki locaların, mevcut tribünün en yukarısına taşınmasını talep etmiştim, bana olabilir demişti. hem bu sayede localı tribünü de kurtaracaktık.
                      sonra forumda bu konuyu dillendirdim. pek çok renktaş ; "olmaz, kimse o kadar yüksek bir konumdaki locayı satın almak istemez" demişti.
                      şimdi bursa statının localarının konumuna methiyeler düzülünce aklıma geliyor da, sanırım bazı şeyleri hakediyoruz.(gücenmece yok)

konuştuğum yetkili bana ,"statın üstünü komple kapatmayı düşünüyoruz(sanırım comerzbank arena gibi) henüz net birşey yok ama böyle bir düşüncemiz var sen şimdilik kimseye söz etme" demişti. (sanırım bu plan suya düştü ve aradan 2 yıl geçti bende artık sizlerle paylaşmak istedim)
                      Evet Şener'in bir demecinde laf arasında membrandan bir açılır kapanır kapaklı tavan sistemi üzerinde durduğnu hatırlıyorum
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• londra olimpiyat statı, futbol statına dönüştürlerek westham united'in hizmetine verilecek.
                        stat inşaatında dikkatimi çeken bir husus oldu.
                        mevcut londra olimpiyat statınn locaları için portatif basamaklı ayrı bir loca tribünü inşa edilmekte.
                        aynı uygulama akyazı statı için yapılabilirmi? yani localara ait ayrı portatif tribün inşa edilebilir mi?
                        yani şunun gibi;

Yorum

• Rakibi seyirci boğar boş büyük dik trübünler değil.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Adam atıl kalan projesini satmış, daha ne istesin? Üstelik sanırım locaların stadyum etrafını dolaşmasını Şener yönetimi istememiş TOKİ'ye onlar başvurmuş değişiklik için
                            İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yalnız harbi şu çatının hiçbir özelliği yok yahu. Ne bize ait bir renk ne bir motif. Resmen resim çizen ilkokul çocukları gibi sıkılıp gerisi boyanmamış gibi duruyor. Tabi özelleştireceğiz derken Timsah Arena gibide çocuk maketine çevirmesinler En azından beyaz yerine bordo-mavi olsaydı yine.

Proje bittikten sonra kendi imkanlarımızla çatının revize edilerek camla veya Allianz Arenadaki malzeme ile kaplanması mümkün mü? Yada en azından yanlardaki bezleri efsanelerimizin figürleri ile döşeyelim.

İlk olarak Ubeyithan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İstemeye istemeye Timsah arena yorumlarını okudum. Bu konuyu tatışaya gerek yok. Bence dünya üzerinde yapılan en iyi bi kaç stad'tan biri.
                            Oturup şapkayı önümüze koymamız lazım. Bizim stadın Maliyeti 230 milyon TL yanlış bilmiyorsam. Hadi dolgudur odur budur. 170-180 olsun.
                            Bursa Stadının Maliyeti ise 160 milyon. Bu paraya böyle stadlar yapılabiliyorsa bize uygun görülen bu stadın çok daha iyisi aynı fiyata yapılabilir miydi ? Evet.
                            Burda en büyük suç sesini çıkaramayan BAŞKAN YÖNETİM VE TRABZONSPOR CAMİASINDA. Fenerbahçe başkanı taraftarı kullanarak her istediğini yaptırırken hiçte azımsanmayacak bir kitleye sahip Trabzonspor camiası başkanları bu zamana kadar hiç sesini çıkarmadı.
                            Burda ilk suçlu SADRİ ŞENER'dir. Stad projesi önüne geldiğinde bu stadı nasıl olduda bize uygun gördü anlamak zor. İHO ise stad henüz başlangıç aşamasındayken göstermelik bir yönetici atayarak elini ayağını çekerek belkide 10 yıllar boyunca böyle bir stada bizi mahkum etti.
                            Stad çok kötü değil fakat iyide değil.
                            BURSA kadar bu ülkede söz hakkımız yoksa kapayalım dükkanı.

Son olarak Bursa stadının bitmiş halini koyayım. LOCA'ları ilk bakışta fark edemeyecek , localar nerde diyeceksiniz bitince.
                            Bi söz vardır Umduğunu değil bulduğunu yiyeceksin.
                            Bunada şükür deyip geçeceğiz.
                            Taaa ki gerçekten cesur bir başkanımız olana kadar...

Bu mesajlara katılmamak elde değil...
                            Milli Takımım TRABZONSPOR
                            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              evet toki tarafından yapılmıştı sanırım açıklama. sadri şener "bize loca değil taraftar lazım" demiş ve toki tarafından locaların tek tribüde toplanmasına karar verilmiş. yani proje ilk başta localar tüm tribünlere dağıtılmıştı ama değiştirilmiş bir şekilde. hiç bir şeyin sürpriz olmadığı bir ülkede mimarın iznine filan kimsenin riayet edeceğini sanmıyorum.(zaten mete arat yakın bir zaman içinde bizim görselini resmini kendi sitesinden kaldırdı)
                              Mümkün değil. Mainz animasyonunda da tek bir tribündeydi localar. Hatta tribünleri dolanırken şekli ovaldi ve iki tribün arasında boşluk falan da yoktu. Kendi gözlerimle gördüm.
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Bizim stad bittiğinde Kayseri'nin stadının bir kopyası gibi olacak sadece renkler değişik olur o kadar. Yani stad vasatında vasatı Avni Aker'i biraz restore etsek zaten öyle bir stad ortaya çıkardı o kadar para harcamaya da gerek yoktu..
                                Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..

Yorum

Çalışıyor...
                                X