cumhurbaşkanı geliyo bjk stad lazım başbakan tamam halletcez dünyada böyle bir şey yokkaçak stad yapanlaar tarh eserin üzerine stad yapacaklar var bunların hepsine eyvalllah mı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
stat yapsin, denizle Trabzonu tekrar birlestirsin hertülü destege varim...
aslinda denize söyle güzel bir projeyle tam turistlerin akin akin geldigi bir yer yapilsa mükemmel olur.
oteller falan
bu arada bu 61 proje hangi web sitesinde gösteriliyor?
Yorum
-
akyazıyı yapacak olan adamı bu şehir dünya yıkılana kadar başının üstünde taşır ama bu proje olacak gibi değil. ama belki otogar, akçaabat fatih stadı gibi birkaç yer daha avni akere ek olarak yatırımcıya verilirse belki bir talip çıkar kimbilir?...
Yorum
-
İlk olarak Halil Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
akşam atv gümrükçüoğlu'nu dinletim adam bu proje olacak gerekirse trabzon ankara arasında mekik dokurum dedi ve bir çok projesi var adam çok güzel şeylerden bahsetti mesela çömlekci meydanından boztepeye teleferik kurulması düşünün bortepeye çay içmek için teleferik bineceksin hem mağazaraya bakacaksın hemde boztepe olacaksın
bence bu adam bu işi başarır gibi geliyor bana başbakana yakın birisi
Dün bir arkadaşımla konuştum kendisi BJK'li gazetede okuduğu haberi söyledi. Başbakan BJK stadı yapılması için gerekli işlemler halloldu ama hızlanması için AK Parti Beşiktaş Belediyesi Başkan adayı seçilirse daha hızlı olur demiş. eğer bu doğruysa bizim stad hayal desenize.
Şimdi Mecidiyeköy de işyerindeyim seçimler yaklaştığı için seçim otobüsleri geçiyor devamlı. Bugün GS avrupa maçı var diye AKP otobüslerinde Galatasarayın marşları çalınıyor. Hadi stadımızı yapılmasına izin vermiyorsun bu tür bir işkenceyi niye yapıyorsun
Yorum
-
İlk olarak Halil Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
akşam atv gümrükçüoğlu'nu dinletim adam bu proje olacak gerekirse trabzon ankara arasında mekik dokurum dedi ve bir çok projesi var adam çok güzel şeylerden bahsetti mesela çömlekci meydanından boztepeye teleferik kurulması düşünün bortepeye çay içmek için teleferik bineceksin hem mağazaraya bakacaksın hemde boztepe olacaksın
bence bu adam bu işi başarır gibi geliyor bana başbakana yakın birisi
kayseriye, gs'ye, bursa'ya, antalya'ya, sivas'a yapılacak stadlarla ilgili gösterilen heyecanın yarısı trabzona gösterilmiyor! daha ne bekliyoruz anlamadım!! her yönüyle, her partisiyle "adi" bir seçim dönemi yaşıyoruz, allah milletime sabır versin!!!Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleakyazıyı yapacak olan adamı bu şehir dünya yıkılana kadar başının üstünde taşır ama bu proje olacak gibi değil. ama belki otogar, akçaabat fatih stadı gibi birkaç yer daha avni akere ek olarak yatırımcıya verilirse belki bir talip çıkar kimbilir?...
Arkadaş cok güzel belirtmiş. Yapılabilmesi icin zaten oralar verilecek. Fatih stadının verilmesi zaten gündemdeydi ama yine yetmiyodu. Otogarıda dahil edebilir Gümrükcüoglu diye düşünüyorum...
Yorum
-
Bu kriz döneminde açıkçası imkansız görünüyor. Ancak 2 yıl sonra şartlar neyi gösterir bilemeyiz. Benim stadın yapılıp yapılmayacağı konusunda görüşüm 29 marttan sonra belli olur gibi geliyor. Aa bir gerçek var ki şimdi başlansa bile seneye bitmez. Yani seneye Avrupa maçlarımızı Avni Aker'de oynayacağız ve bunun için uygun hale getirilmesi gerekiyor.
Yorum
-
İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestat yapsin, denizle Trabzonu tekrar birlestirsin hertülü destege varim...
aslinda denize söyle güzel bir projeyle tam turistlerin akin akin geldigi bir yer yapilsa mükemmel olur.
oteller falan
bu arada bu 61 proje hangi web sitesinde gösteriliyor?
Yorum
-
beşiktaş stat devlet yapmayacak sponsor firma ile yapacaklar
benim yaşım 29 olabilir ama ben terimki eğer x parti bana stat sözü verisin bende ona oyumu vereyim sonra gelsin başa ben o statdı yapmatığı zaman çökerim kırtlağına nasıl biz federasyon için yürütüksek onun içinde yürürüzZirve bizim işimizdir...
Yorum
-
İlk olarak Halil Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeşiktaş stat devlet yapmayacak sponsor firma ile yapacaklar
benim yaşım 29 olabilir ama ben terimki eğer x parti bana stat sözü verisin bende ona oyumu vereyim sonra gelsin başa ben o statdı yapmatığı zaman çökerim kırtlağına nasıl biz federasyon için yürütüksek onun içinde yürürüztut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesanırım bahsedilen site burası.
İlk olarak kalavara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu kadar saf bir millet olamaz arkadaş!! aynı partinin bakanı diyor ki akyazı imkansız, maliyeti karşılanamaz, başbakan ağzını açmıyor bu konuyla ilgili, yok efendim başkan adayı söz vermiş...seçim öncesi trabzonu başkent bile yaparlar, emin olun!!
kayseriye, gs'ye, bursa'ya, antalya'ya, sivas'a yapılacak stadlarla ilgili gösterilen heyecanın yarısı trabzona gösterilmiyor! daha ne bekliyoruz anlamadım!! her yönüyle, her partisiyle "adi" bir seçim dönemi yaşıyoruz, allah milletime sabır versin!!!
Galatasaray'ın stat projesi çıkmazdayken, Kayseri gibi yapın dediler ve şimdi inşaat sürecinde stat... Arazi değerli olunca TOKİ devreye girdi. TOKİ bu işin sonunda 200 milyon Lira'dan fazla para kazanacak. O parayla fakir fukaraya konut yapacak.
Antalya'da Belediye Başkanı yine Kayseri'yi örnek aldı ve arsa karşılığında yaptırıyor stadını... Sadece stat değil; spor salonu ve kasasına 11 milyon Lira gelir kazanacak.
Sivas'da da durum benzer... Galatasaray'ın yaptığı gibi Sivasspor da TOKİ'nin kapısını çaldı.
Konya'nın hükümet partili Belediye Başkanı 420 bin Lira'ya projeyi çizdiriyor; stat Kayseri'deki gibi başka bir araziye taşınacak. Dikkat! Hükümet partili başkan yeniden başkan seçilemezse ne olacak? Muhalefet partili başkan adayının da stat projesi var. Yerinde inşa edilecek ama sonuçta yenilenecek.
Hükümet partili Gaziantep Belediye Başkanı yeniden seçilebilirse projesini hayata geçirecek. Muhalefet partili başkan adayının projesi olup olmadığını bilmiyorum. Kayseri modeli ile yapılacak yapılırsa...
İzmir'de hem hükümet partili hem de muhalefet partili adayların stat projeleri var. Kayseri modeli kurtarıcı yine...
Bursa'da da aynı şekilde her iki partinin de stat projeleri var...
Şimdi bu şehirler, bu şehirlerin futbol takımları siyasete alet edilmiyor da bir tek Trabzon ve Trabzonspor mu alet ediliyor? Başbakan söz vermişmiş... Verdi! Çünkü adama bu iş yatırımcılarla olur dediler. Uygulamaya geçilince bunun mümkün olmadığı görüldü. TOKİ zararına spor kompleksi yapamaz. Başbakan Galatasaray için aracı olurken TOKİ'ye dedi ki; yapın ama zarar etmeden yapın. Trabzon'u TOKİ'nin zarar etmeden yapması mümkün değil. Çünkü Avni Aker arazisi bir Mecidiyeköy arazisi değil. Peki devlet cebinden çıkarıp 150 milyon Lira saysa? Yok canım daha neler!? Devlet bütçeden zaten GSGM'ye kaynak aktarıyor. Kamu yatırımları adı altında sadece GSGM'ye değil çeşitli sektörlere para aktarıyor. Trabzon 2011 için 10 milyon Liralık Söğütlü Tribünü (5 bin kişilik) ile şu an maliyetini hatırlamadığım spor salonu ve olimpik havuzları için de bu kaynak kullanılıyor. Yetmedi önümüzdeki sezon avrupa kupalarına katılmayı garantileyen Trabzonspor'un Avni Aker stadının UEFA kriterlerine uyması için gereken tadilat da bu kaynakla finanse edilecek. Devlet aynı kaynaklardan 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası için Ankara'da yapılacak salona da kaynak aktarıyor. Ama hepsi bu...
2016 Avrupa Şampiyonası'nın vazgeçilemez şehri hangisi? Ankara! Neden? Çünkü başkent! Devlet buraya yapılacak stat için kaynak aktaracak mı? Hayır! Başkente kaynak aktarılmazken Trabzon'a kaynak aktarılmasını mı bekliyorsunuz? Affedersiniz ama çok beklersiniz. Peki Ankara'ya stat yapılmayacak mı? Yapılacak. Ama nasıl? Kayseri'deki gibi... Ankara Belediye Başkanı, Cebeci Stadı'nın bulunduğu araziyi kat karşılığında satarak 19 Mayıs Stadı'nı yerinde yenileyecek. 50 binlik stat yapacak.
Konuya devam etmeden şunu sormak istiyorum: Kaçınız 2009 kamu yatırımları bütçesi meclisten geçerken TBMM TV'yi açtı? Ama işte ben açtım. Tüm kategorilerde bütçelerde daralmaya gidildiğini kaçınız biliyor? Devlete el açmış, stat bekliyorsunuz...
Neyse konuya dönelim.. Kocaeli'de hükümet partili belediye başkan adayının stat projesi var. Muhalefet partili belediye başkan adayının ise projesi yok ama Kocaelispor'a destek sözü var. Peki kaçınız geçirilecek yeni yasayla belediyelerin profesyonel spor kulüplerine yardımlarının son bulacağını biliyor? İzmir'de, Adana'da başkan adaylarının şehir takımlarını Süper Lig'e çıkarma sözü verdiklerini biliyor muydunuz? Trabzonspor seçimlerde kullanılıyormuş ha?!
Ankara'da, başkentte stat projesi arsa karşılığında yapılıyorsa Trabzon'da da böyle yapılabilir. Devlet bütçe ayırmıyor, TOKİ zararına iş yapmıyor; peki ne olacak? Geriye belediye kalıyor. Belediye nedir? Yerel güç. Kayseri bu gücünü kullandı, Gaziantep, Bursa, Ankara ve daha birçoğu bunu kullanmak istiyor. Trabzonlu başkan adayı bu gücü kullanacağını söyleyince seçilmek için yalan söylüyor ha!? Akyazı'yı doldurup, stat yapmak zor deniyor. Ben de değil diyorum. Belediye olmadan dahi bunu yapabilirsiniz diyorum. Nasıl mı? TOKİ'ye gidersin, Akyazı'yı doldur; Avni Aker ve gerisini al dersin. Sonracıma o doldurulan kısımdaki otel arsalarına karşılık stadı yaptırırsın; olmadı mı? Sponsorlarla bölüm bölüm inşa edersin? Olmadı mı yarısını yaptırır; diğer yarısını zamana yayarsın. Bir şekilde bunu yaparsın. Ama buna kim yanaşır? Kim bu yükün altına girmek ister? Trabzonspor girmek ister mi?
Belediye'nin Akyazı'yı yapması daha kolay. Neden? Çünkü Avni Aker ve gerisi dahil Trabzon'un istediği yerinden istediği araziyi satabilir. İstediği kadar gelir elde edebilir. Bu da yetmezse, iller bankasından kredi çekebilir. Borçlanabilir. Peki buna talip belediye başkanı adayı çıkınca neden yalan söylüyor deniliyor? Yoksa Trabzonspor'u siyasete alet etmeyin diyenler mi, siyaset yapıyor aslında?
Trabzonlu hizmetleri değerlendirir, projelere bakar istediği başkan adayına oyunu verir, orası beni ilgilendirmez. Beni sinirlendiren şey, yapılamaz, edilemez diye kestirip atanlar. Adamlar uzaya çıkıyor, biz denizi doldurup stat yapamayacağız öyle mi?
Bunca yazı yazdım, ama anlamamakta ısrarlı arkadaşlar gelecek ve bilip bilmeden yine sitem dolu mesajlar yazmaya devam edecek. 2-3 sitem dolu mesajdan sonra da bu mesajım tarihin tozlu yaprakları arasına karışacak zaten. Siyaset yapılmasın diyerek siyaset yapanlara müjdeler olsun şimdiden...
Kalın sağlıcakla...
Yorum
-
projelere tek tek baktim... cömlekci projesi, meydan, rayli sistem süper projeler...
tek begenmedigim sahil projesi. sahilede görkemli bir proje beklerdim. ayrica stat projesinle bizi kandirmasinlar.
61i yakalamak adina atip tutmadiysa baskan adayi güzel projeler hazirlamis. tabi biz hazirlanan cok projeler gördük... hayirlisi.
bu projeler gerceklesirse Trabzonun degisecegi bir gercek.
Yorum
-
hknsngr bey, merak ettim ve mesajlarınıza baktım;
1 adet Dünyadaki Stadyum Örnekleri Ve Kendi Projelerimiz
1 adet Alanzinho: "Türk Olurum" (Ne Düşünüyorsunuz?)
83 adet Stadyum Projesi.
Tabi ki herkes istediği yere yazar istediğini kurallar çerçevesinde ama sanki proje görevlisi gibi hükümeti savunmuşsunuz sürekli.
Yok efendim siyaset yapılmasın diyenler, alet edilmesin diyenler vs vs. Madem sorumlu sizsiniz benim sorum şu, Tayyip bey değil miydi Albayrak döneminde Trabzona bu proje yakışır, bunu yapacağız, takipçisi olacağız diyen? Bunca zaman niye yapmadı? Seçim dönemi yine hortladı bu mevzu. Ve Akp seçilmezse yapılmayacak yani. Hani bakanı ve bir milletvekilinin dediği gibi "OY YOKSA HİZMET DE YOK".
Yorum
-
Mesaj sayısına bakmakla olmuyor, içeriğine de göz atın lütfen...
Son mesajımı artık sabrım taştığı için attım. Çünkü ne bir fikir üretiyorsunuz, ne de bir proje! Tutturmuşsunuz, "söz verdiler, yapacaklar" diye tekrar edip duruyorsunuz. Açın efendim "kandırıldık, aldatıldık, yazıklar olsun" diye bir başlık, dilediğiniz kadar sitem dolu mesaj atın. Beni tutulmayan sözler değil; "modern stadyum projesi nasıl gerçekleşir?" o ilgilendiriyor. Çözüm üretmek, bu konularda münakaşa etmekten daha çok ilgilimi çekiyor. Ve belki de sizden daha çok istiyorum stadyumu...
Mesaj sayılarıma bakmışsınız, önceki mesajlarıma da bakın lütfen... Orada kime oy verirseniz verin, o başkandan stadı isteyin diyorum. Asıl seçim yaklaştığı için başlık saçma sapan mesajlarla doldu. Sırf hükümete muhalefet etmek için gelip buraya yazı yazılıyor. Bana ne hükümete yazacağınız mesajlardan; bana ne sizin siyasi hesaplaşmalarınızdan... Mesajlarımı okuyun, ben size örnekler sunuyorum. Hangi şehir nasıl yapmış, hangi kulüp nasıl yapmış; Trabzon nasıl yapabilir? Ama sizin işiniz, gücünüz "yapmayacaklar, aldattılar" vs.
Dönüp bir defa kendinize sorun: Acaba ben bu stat için sitem etmekten başka ne yaptım?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum