arkadaşlar o 4 trilyon olmasın 40 trilyon fazlaya
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Belediye başkanın sivasta soyledıgı laf '' 20 trılyon bu hafta avnı aker stadyumu icin istersek çıkar'' çıktı demedi..Hatta Akyazı ıle ılgılı soru soruldugunda sponsor arıyoruz dedi ki bu sponsor devlet olacaktı öyle söylemişti kendileri..Yani Bize yine bişe yapacakları yok kelime oynu yapıyorlar.. Bize yeni stadyum yapacagınıza söz verdınız yapın dıyorum..Sponsor arıyoruz yapacagız ama söz vermıyorum diyor..Ne söz vererek geldın şimdi ne soluyosun dıye sorarlar..
Yorum
-
Sadece olimpiyatlar için yapılan 5000 kişilik spor salonuna 32-35 milyon liralık ödenek çıktı.. Hangi toplam 40 milyondan bahsediyorsunuz?Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadece olimpiyatlar için yapılan 5000 kişilik spor salonuna 32-35 milyon liralık ödenek çıktı.. Hangi toplam 40 milyondan bahsediyorsunuz?
Yorum
-
İlk olarak Murat Cömert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelediye başkanın sivasta soyledıgı laf '' 20 trılyon bu hafta avnı aker stadyumu icin istersek çıkar'' çıktı demedi..Hatta Akyazı ıle ılgılı soru soruldugunda sponsor arıyoruz dedi ki bu sponsor devlet olacaktı öyle söylemişti kendileri..Yani Bize yine bişe yapacakları yok kelime oynu yapıyorlar.. Bize yeni stadyum yapacagınıza söz verdınız yapın dıyorum..Sponsor arıyoruz yapacagız ama söz vermıyorum diyor..Ne söz vererek geldın şimdi ne soluyosun dıye sorarlar..En son Travelair tarafından düzenlendi; 27.04.2009, 11:12.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de aynı hissiyattayım. Hatta biraz daha zorlarsak şöyle denebilir: Ben söz vermedim, vermedim, vermedimBiz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
bekir bu iyi olmus yan bosluklarda yapılan 4 binanın ustune catı oturtturulur catı destegi olarak kullanılır hemde binalar loca olarak kullanılır mukenmel olur
Yorum
-
İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleM.Ali Yılmaz tesislerini 2011de Amerikaya üs olarak satıyomusuz,kadırga tvde duydum valla
artık kral gibi bir stad yaparızBugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum