Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar o 4 trilyon olmasın 40 trilyon fazlaya

Yorum

• Belediye başkanın sivasta soyledıgı laf '' 20 trılyon bu hafta avnı aker stadyumu icin istersek çıkar'' çıktı demedi..Hatta Akyazı ıle ılgılı soru soruldugunda sponsor arıyoruz dedi ki bu sponsor devlet olacaktı öyle söylemişti kendileri..Yani Bize yine bişe yapacakları yok kelime oynu yapıyorlar.. Bize yeni stadyum yapacagınıza söz verdınız yapın dıyorum..Sponsor arıyoruz yapacagız ama söz vermıyorum diyor..Ne söz vererek geldın şimdi ne soluyosun dıye sorarlar..

Yorum

• Kulsilerde listede olmama ihtimali bulunan İsimler ise şöyle:
        Ali Babacan
        Veysel Eroğlu
        Faruk Özak

Haber7'den alıntıdır
        Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Sadece olimpiyatlar için yapılan 5000 kişilik spor salonuna 32-35 milyon liralık ödenek çıktı.. Hangi toplam 40 milyondan bahsediyorsunuz?
          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sadece olimpiyatlar için yapılan 5000 kişilik spor salonuna 32-35 milyon liralık ödenek çıktı.. Hangi toplam 40 milyondan bahsediyorsunuz?
            Toplam değil Avni akeri yapmak için 20 trilyon para haftaiçi isterlerse çıkacakmış soylenen soz bu..

Yorum

• 40 trilyon tanesi 400 tane ev alır ya
              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• 40 trilyon değildir yanlışlık var
                Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• 40 trilyon cok para avni aker ' i yenilemek için bu kadar cok para ödenek ayrılacagını pek sanmıyorum

Yorum

• İlk olarak Murat Cömert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Belediye başkanın sivasta soyledıgı laf '' 20 trılyon bu hafta avnı aker stadyumu icin istersek çıkar'' çıktı demedi..Hatta Akyazı ıle ılgılı soru soruldugunda sponsor arıyoruz dedi ki bu sponsor devlet olacaktı öyle söylemişti kendileri..Yani Bize yine bişe yapacakları yok kelime oynu yapıyorlar.. Bize yeni stadyum yapacagınıza söz verdınız yapın dıyorum..Sponsor arıyoruz yapacagız ama söz vermıyorum diyor..Ne söz vererek geldın şimdi ne soluyosun dıye sorarlar..
                    Ben de aynı hissiyattayım. Hatta biraz daha zorlarsak şöyle denebilir: Ben söz vermedim, vermedim, vermedim
                    En son Travelair tarafından düzenlendi; 27.04.2009, 11:12.
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben de aynı hissiyattayım. Hatta biraz daha zorlarsak şöyle denebilir: Ben söz vermedim, vermedim, vermedim
                      Yanıldığımı sanmışım yanılmamışım
                      Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• 40 tirilyona old trafford dikeriz bee
                        u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yeni bi maraton kale arkalarina 2. kat söyle bi cati oldu bitti

BU ARADA KALE ARKALARINN ILK KATINI 25 SIRA YAPTIM ASLINDA 20 SIRA OLMASI GEREKIYORDU

bekir bu iyi olmus yan bosluklarda yapılan 4 binanın ustune catı oturtturulur catı destegi olarak kullanılır hemde binalar loca olarak kullanılır mukenmel olur

Yorum

• M.Ali Yılmaz tesislerini 2011de Amerikaya üs olarak satıyomusuz,kadırga tvde duydum valla

artık kral gibi bir stad yaparız

Yorum

• İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              M.Ali Yılmaz tesislerini 2011de Amerikaya üs olarak satıyomusuz,kadırga tvde duydum valla

artık kral gibi bir stad yaparız
                              ne işi var Amerikalıların Trabzon'da işi??? s..... olup gitsinler
                              Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• Kadırga TV fazla muhalefet yapıyor,inanmayın her habere

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X