oralar boyanacak
boyanmasa stad bütün anlamini kayibediyor
mete arat stadi cizerken uzakdan gelen insanlari düsündüm demisdi
insanlar stada yaklastikca cephenin altindan sicagi, atesi simgeleyen kirmizi renkdeki stadin disini görünce taraftarlarin icinde atesi hisetmesini sagliyacak bir heycan yaratmak istiyorum demisdi!!!
inanmayanlar arayip kendisine sora bilir
bu basligin arka sayfalarindada var
yani stdin disi kirmiziya boyanmasa bütün mimari degerini kayibetmis olacak
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Basindan beri itiraz ettigimniz nokta; membran örtünün altindan görünen merdivenler ve tribün direkleri ile merdiven altlari.
O soguk, gri beton görüntüsü stadin bütün ihtisamini aliyor. Bakiniz tt arena...
Oysa bursa ve vodafone arenam öyle mi.
vodafone arena derken bjk stadını mı kastettin? benim bildiğim bjk stadının çevresinde akyazıdan daha fazla direk var ve direklerin arası boş. çatı sadece üstte kalacak ve tribün altları bizim gibi boş kalacak.
oralar boyanacak
boyanmasa stad bütün anlamini kayibediyor
mete arat stadi cizerken uzakdan gelen insanlari düsündüm demisdi
insanlar stada yaklastikca cephenin altindan sicagi, atesi simgeleyen kirmizi renkdeki stadin disini görünce taraftarlarin icinde atesi hisetmesini sagliyacak bir heycan yaratmak istiyorum demisdi!!!
inanmayanlar arayip kendisine sora bilir
bu basligin arka sayfalarindada var
yani stdin disi kirmiziya boyanmasa bütün mimari degerini kayibetmis olacak
Güzel kardesim, is mete arat'tan uzaklasali cok oldu. Adam bile isyan ediyor suan bana sormadan her seyi degistirdiler diye.
Insallah toki'nin de aklina gelir mete arat'in aklina gelenler.
Güzel kardesim, is mete arat'tan uzaklasali cok oldu. Adam bile isyan ediyor suan bana sormadan her seyi degistirdiler diye.
Insallah toki'nin de aklina gelir mete arat'in aklina gelenler.
güzel kardesim
ikimizi seyler vardirki degisemezsin
toki bu cizimi aldiginda mimarlan kontrat yapti
hic bir mimarda saheser noktalarini projenin degistirtmez
degisirse hakkini arar, bu stadi cizenin imzasi ebediyen bu stadda olacak
bu adam bu detayi önemsiyorsa onu elletmez, elletirse demekki meslegine saygisi yok
Ne yani kırmızı beyaz mı olacak stadımız? Biz bizi simgelesin dedikçe adamlar inadına tersini yapmak istiyor. İnşallah öyle bi hataya düşmezler.
cepheye mavi isiklari dösedinmi ferrari kirmizisi yerinede bordo kullandinmi al sana bordo mavi stadyum
stadin motto suda yer bordo gök mavi dersin, olur sana trabzonu simgeleyen stadyum
yesil yilandan daha iyi simgedir
cepheye mavi isiklari dösedinmi ferrari kirmizisi yerinede bordo kullandinmi al sana bordo mavi stadyum
stadin motto suda yer bordo gök mavi dersin, olur sana trabzonu simgeleyen stadyum
yesil yilandan daha iyi simgedir
Açıkta kalan kenarları da bordo yansımalı camla kapattınmı tamamdır.
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!! Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Şimdi kaç sıra gitti localara ben hala anlayamadım ?
Şu resmi gördüm içerledim yine ya. Locanın üstündeki tribünü aşağı doğru sarkıtmadılar ya. Sahanın içini görmelerine engel olmazdı. Karşı tribünden muhteşem bir görüntü olurdu.
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!! Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Stadın isim hakkı, Locaların satışı, kombinelerin satışı gibi konular ne zaman netlik kazanır acaba. Pazarlaması iyi yapılırsa klübe iyi bir gelir olur.
Yorum