Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Son aylardaki aşırı yavaşlamayı gözlemleyip stad Haziran'da hazır olur demek fazla iyimser bir düşünce olur. Gidişat kötü. Yaz gelince yeni sezonun 2. yarısına yetiştirmenin planlarını yaparız. O zaman geldiğinde "Olsun, yavaş olsun tam olsun" gibi saçma düşünceler öfkeye çevirir kendini benden söylemesi.

Para karşılığında bir iş alıyorsun. Bu işin bitiş tarihi var. Senin bu tarihte ne yapıp ne edip stadı yetiştirmen zorunlu. Ama her gün yeni bahanelerle geliyorsun, verdiğin tarihler sapıyor. Hadi kulüp yapsa stadı bir nebze anlarız. Parası yoktur yavaşlar. Sen bu işi madem zamanında bitiremeyeceksin niye alıyorsun.

Yönetime de hayret ediyorum. Ya çaba göstermiyorlar ya da bunları takan yok. Sen o kadar yala ama o kişiler bir stadı adam akıllı teslim edemesin. Neyse. İyi ki Erol Ağaoğlu var da milletvekili olduğu zaman düzeni değiştirecek <3
    ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Son aylardaki aşırı yavaşlamayı gözlemleyip stad Haziran'da hazır olur demek fazla iyimser bir düşünce olur. Gidişat kötü. Yaz gelince yeni sezonun 2. yarısına yetiştirmenin planlarını yaparız. O zaman geldiğinde "Olsun, yavaş olsun tam olsun" gibi saçma düşünceler öfkeye çevirir kendini benden söylemesi.

Para karşılığında bir iş alıyorsun. Bu işin bitiş tarihi var. Senin bu tarihte ne yapıp ne edip stadı yetiştirmen zorunlu. Ama her gün yeni bahanelerle geliyorsun, verdiğin tarihler sapıyor. Hadi kulüp yapsa stadı bir nebze anlarız. Parası yoktur yavaşlar. Sen bu işi madem zamanında bitiremeyeceksin niye alıyorsun.

Yönetime de hayret ediyorum. Ya çaba göstermiyorlar ya da bunları takan yok. Sen o kadar yala ama o kişiler bir stadı adam akıllı teslim edemesin. Neyse. İyi ki Erol Ağaoğlu var da milletvekili olduğu zaman düzeni değiştirecek <3
      Adeta minik bir halk kahramanı. Ama yöresel yani. Bize kadar
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaş sen harbi anlamıyorsun Ben 26 sıra var diyorum sen 24 diyorsun ben 26 sıra var diyorum sen yok diyorsun. Loca sıralarını saymazsan bile 23 sıra yapar. Görüşlerini dile getireceksin ama gerçekleri de saptırmayacaksın Ronin arkadaş.
        Umarım sayabilirsin her çizgi bir sıradır !
        saydım renkdaşım ilk siyah çizgi ile son kırmızı çizgiyi saymadım çizgi aralarını saydım 24 basamak

Yorum

• locaya giden basamaklarıda başka bi renk yapsaydında kaç basmak kalıyordu görseydik

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            saydım renkdaşım ilk siyah çizgi ile son kırmızı çizgiyi saymadım çizgi aralarını saydım 24 basamak
            Saymamanın nedeni ne söylermisin ?
            Senin yaptığın gibi loca sıralarını saymadık bir sırada o yeni prekastlar dolayısıyla kayboldu etti 3 elde var 23 sıra. Hala daha 18 sayısına inemedik !
            En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 06.03.2015, 22:32.

Yorum

Saymamanın nedeni ne söylermisin ?
              Senin yaptığın gibi loca sıralarını saymadık bir sırada o yeni prekastlar dolayısıyla kayboldu etti 3 elde var 23 sıra. Hala daha 18 sayısına inemedik !
              gerçekten saydım ama çizgi aralarını 24 çıkıyor sonuçta çizgileri saymak olmaz koltukların yerleştirileceği çizgi aralarını saydım 24 beş basamak ta localara gidiyor 19 basamak kalıyor 18 değilmiş

Yorum

gerçekten saydım ama çizgi aralarını 24 çıkıyor sonuçta çizgileri saymak olmaz koltukların yerleştirileceği çizgi aralarını saydım 24 beş basamak ta localara gidiyor 19 basamak kalıyor 18 değilmiş
                Arkadaşım seninle tahmin üzerine konuşmuyorum anlayasın diye de çiziyorum ama sen hala anlamamakta direniyorsun. Her çizgi sıra diyorum sana sen siyah çizgiyi saymam diyorsun neden saymıyorsun bir şey diyemiyorsun. En üst çizgiyi saymam diyorsun onu neden saymıyorsun mantıklı bir cevabın var mı ? Hala daha 5 sıra kaybolacak diyorsun ve yeni iddian 19 sıra oldu hadi hayırlısı
                En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 06.03.2015, 22:51.

Yorum

• loca kısmının prekartlarıyla normal kısmın prekastlarını nasıl ayıracaklar acaba, üst trübinun ucundan ne kadar ilerde kalacak o kısım. eğer hemen hemen eşit uzaklıkta bitiyorsa ve o ayrılacak tribün kısmı önüe güzel bi küçük set çekilirse localar baya içerde kalıyor. inşallah öyle olur.

Yorum

• İlk olarak husahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    loca kısmının prekartlarıyla normal kısmın prekastlarını nasıl ayıracaklar acaba, üst trübinun ucundan ne kadar ilerde kalacak o kısım. eğer hemen hemen eşit uzaklıkta bitiyorsa ve o ayrılacak tribün kısmı önüe güzel bi küçük set çekilirse localar baya içerde kalıyor. inşallah öyle olur.

örnekte görüldüğü gibi 5 basamak gitmiş

Yorum

örnekte görüldüğü gibi 5 basamak gitmiş
                      Söylediklerini açıklayamadığın da başkalarının böyle olursa diye verdiği örneklere mi sığınıyorsun ? O arkadaşın verdiği örnek öneri anlamında ! Senin söylediğin 5 sıra , sıra saymayışların için hala daha mantıklı bir cevap verebilmiş değilsin !

Yorum

• Bi sayamadiniz basamaklari
                        Stat bitsin bu forumdan en az 10 insaat müh. cikar.
                        TRABZONSPOR 1967

Yorum

1. Hangi derinliği kaybettin anlamadım toplamda 1 sıra kaybın oluyor
                          2.Bilgisizmisin yoksa bilerek mi bu şekilde konuşuyorsun anlamış değilim. 1. Alt kat 26 sıra bu burada defalarca belirtildi. 2. alt kattan 5 sıra kaybolmadı sadece 1 sıra kayboldu, bu kaybolan sıranın nedeni de loca koltuklarını bir tık diğer tribünden ayırmak için. Toplamda 25 sıra olacak alt katta loca koltuklarıyla birlikte. Anladık anlatılanları dikkate almıyorsun bari gündüz kamerayı açıp kale arkasında yapılan çalışmayı izle çekilen resimlerde sıraları say bu şekilde ezbere konuşmak bir şey değiştirmiyor.
                          3. Şimdiye kadar yerin dibine soktuğun stadyum ne zamandan beri ürkütücü sınıfına girdi gerçekten çok merak ettim ?
                          5. Üzme tatlı canını para için ülkeler satılıyor, 30 Adet locada satılır.
                          6. Stadyum yeteri kadar yüksek değimi sence ? Çok sevdiğin Bursa stadyumuyla bizim stadyum arasındaki yükseklik farkı kaç biliyormusun ?
                          6. sorunun cevabını merak ettim gerçekten fark var mı varsa ne kadar ?

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bi sayamadiniz basamaklari
                            Stat bitsin bu forumdan en az 10 insaat müh. cikar.
                            Arkadaş inatla gözüyle savaş halinde gözünün gördüğünü yok sayıyor inşallah aşacak bu sorunu

Yorum

Söylediklerini açıklayamadığın da başkalarının böyle olursa diye verdiği örneklere mi sığınıyorsun ? O arkadaşın verdiği örnek öneri anlamında ! Senin söylediğin 5 sıra , sıra saymayışların için hala daha mantıklı bir cevap verebilmiş değilsin !
                              bak renkdaşım emek vermiş çizmişsin ben o renkli sıraları saydım ama senin dediğin gibi o çizgiler sayılmaz çizgi araları sayılır çünkü çizgi aralarına koltuklar konucak çizgilerin üstüne değil senin mantık yanlış çizgiler ok 26 ama çizgi araları 24 sonuçta 24 basamak oluyor.burda herkes yazıyordu kale arkaları localara 3 geniş prekast konucak diye ve bir geniş prekas 1.5 normal prekastın üstüne oturuyor diyolardı. şimdi 3*1.5= 4.5 prekast tabi normal olarak 5 prekast denir 24-5 =19 prekast

Yorum

• Ben 25 sira saydim
                                TRABZONSPOR 1967

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X