Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Maşallah yavrucaklar ikiz gibiler.
    Modern yüzyılımızın tasarım harikaları.
    Toki'nin gülleri.

Beğenmiyorlarmış bir de şu harikaları. Kıskançlar. Locaları yeter birkere. Bak işte ne güzel sokacaklar o locaları gözünüze gözünüze. Bir de Bursa stadı diyenler var ki insanın böyle o zevksiz gözlerine yumruk yumruğa dalası geliyor. Tipsiz birşey beğenmedim Timsah arenayı. Nankörlük yapmayın, hökümetimiz ve Trabzon'lu bakanımızın armağanıdır bu. Ceplerinden verdikleri paralarla yaptılar çünkü. Oh mis gibi. Büyük Trabzonspor'un itibarına itibar katacak bu stat. Kıskanacak tüm dünya hem Mersin arena'yı hem Trabzonspor stadını anladınızmı zevksizler.

Localar gizlenmeyecek, kabak gibi ortada kalacaksa.

Bu stadı alsınlar, başlarına çalsınlar.

Ha bir de otogar yapımı sözkonusu imiş.

Onu da spor kompleksine (!) yapmayı becerirseler tarihe altın harflerle geçecekler.

Yorum

• hayırlı olsun. seneye bi bahane bulur bu stadyum da boş kalır. alın size futbol şehri.
      MCMLXVII

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        stadın zemininde bulunan kahverengi demir parçaları, bursanın çatı için tribünlere kurduğu ve şuan kaldırmaya devam ettiği malzemeler mi acaba abi? bana aynı gibi geldiler.
        Evet, bence de öyle...

Yorum

• İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bekir abi bundan sonraki çatı malzemeleri tahmini olarak ne zaman gelir?
          Kimsenin bildiğini sanmıyorum kardeşim, sorun da bu ya

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            BMN'nin öyle bir mecburiyeti yok.

Ayrıca BMN hiç tribün grubu olmadı. Ben şimdi gidip tribündeki adama "hadi toparlanın bakalım" dersem işin doğasına aykırı olur.

Benim dediklerimden sen bunumu cikardin? Tribünmü yap diyorum? Tribün bütünlügünü saglamak adina bütün gruplari toplayip bi toplanti yapilabilir

Gesendet von iPad mit Tapatalk
            Twitter hesabim: ugurak61

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              A.Aker'de her maç ateşli bir taraftar topluluğu olduğu için kale arkalarının iki katlı olması büyük sorun olacak gerçekten. A.Aker'de senede en az 5 maçı bu ateşli taraftar aldırıyordu. Yeni stadda kale arkalarının iki katlı olması hiç iyi olmayacak. Tüh.
              Gerçekten de öyle . Büyük mahrumiyet olacak. Özellikle aynı anda çıkardıkları "çıt-çıt" sesleriyle rakibi baskı altına alamayacağız. Seyirci ortalaması 7-8 bin olmayan takımızın stadını keşke kulübümüz ve taraftarimizin o ufuklara sigmayan vizyonuyla yapsaydık. Ortaya San Mames Jr. çıkardı ah ah(!)
              En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 18.03.2015, 22:21.
              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Bursaspor stadyumuna 45 bin kişilik demeleri komediden başka bir şey değildir. Stadyumun toplam kapasitesi 43.563 olup 32.945 seyirci koltuğu kapasitesi vardır. Türk halkı olarak bir şeyi abartmayı seviyoruz, vesselam...
                DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• Bursa stadı muhabbetiniz amma sıktı artık bu aşağılık kompleksi nedir beyler? Bursa o stadı biletleri 1 tl yapmadığı sürece dolduramaz imkansız.
                  Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• bu stat olayinda olsun diger konularda en buyuk sorun yapilan herseyi sadaka niyetine kabul etmemiz.sanirsin hukumet her tarafa stat yapmiyor,sanirsin bu stadin parasini ceplerinden oduyorlar,sanirsin trabzon ili misaki milli sinirlarinin disinda..bu stadin diger statlara nazaran kotu olmasinin nedeni tamamen trabzonspor yonetiminin ve trabzon halkinin hukumetle olan iliskilerinden kaynaklaniyor..cunku kimse hesap soramiyor,fikir belirtemiyor,yapilan hicbir seyi elesttirme hakkini kendimizde gormuyoruz. neden?cunku trabzon halki devlet buyuklerimiz bunu uygun gorduyse bize oturup susmak duser diye dusunuyor..
                    en az 50 sene kullanilacak bir stat boylesine ozensiz bir sekilde yapiliyor ya icim yaniyor resmen..bu arada evet bursanin stadi bizim stattan 2 gomlek daha guzel olmus.bunu kabullenmek asagilik kompleksi degildir bize bu stadi layik gorenleri elestirmektir.

Yorum

İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bursa stadı muhabbetiniz amma sıktı artık bu aşağılık kompleksi nedir beyler? Bursa o stadı biletleri 1 tl yapmadığı sürece dolduramaz imkansız.
                      Aşağılık kompleksi mi? Adamlarin stadının duruşu bile bizimkini ezip geçiyor. Bizimkinin spor kompleksinin bir parçası olması dışında herhangi bir artı özelliği yok. Sadece stadyumları kıyaslasak adamlarınki beşe böler bizimkini.
                      Milli Takımım TRABZONSPOR
                      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• gorende bursa stadinin heryerinin altin kaplama bizimki gumus kaplama sanacak... ya Allah askina ne abarttiniz ya ??? kale arkasinin tek kat olmasi disinda ( ki ben tek kattan nefret ederim ) ne ozelligi var ? koltuklari isitmalida bizimki sogutmalimi ? yada koltuklarda tabletmi var ne var ?

birakin su Bursa stadini artik, bana gore bizimkinin sekli semali cok daha guzel.. Benim stadim banane Bursadan ???? su sayfada her zaman uyeden cok misafir var, allah bilir ne yalamalar ne yalakalar kimler bakiyor bu sayfalara, onlarin ekmegine bal surmekten baska hic birseye hizmet etmiyor su yazdiklariniz..

ayrica sahi su misafir olayi ne oluyor? kapatin gitsin su misafirlere herseyi..
                        En son only ts tarafından düzenlendi; 19.03.2015, 00:00.
                        u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aşağılık kompleksi mi? Adamlarin stadının duruşu bile bizimkini ezip geçiyor. Bizimkinin spor kompleksinin bir parçası olması dışında herhangi bir artı özelliği yok. Sadece stadyumları kıyaslasak adamlarınki beşe böler bizimkini.
                          Stadın duruşu nedir arkadaş ya?Ben böyle bir tanımlama görmedim.Bursa stadını beğenmene eyvallah peki Atatürk olimpiyatı da beğeniyor musun?
                          Onun da dışardan hayvan gibi duruşu,tek kat kale arkaları üç katlı numaralısı ve oval bir yapsısı var.
                          FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Bizim stadın localar dışında kötü bi tarafı olduğunu düşünmüyorum, çatı yapıldıktan sonra görüntü çok güzel olacaktır..

Yorum

Garip garip ne olduğu belli olmayan üçgenlerle kapli, dibi açık, bembeyaz monoton şu sade şeyle, Bursanın harikulade tasarımlı, ince işçiliği destansı stadını kıyaslamak bile komedi. Biri kolaya kaçıp desinler diye yapılmış, diğeri ise ince ince düşünülmüş mimari bir eser. Bursa stadını bizimkiyle karşı karşıya koyup tartışmaya açmak bile komedi.

Böyle yaptıkça şunu dikip işin içinden çıkmaya çalışanlara destek veriyorsunuz, farkında değilsiniz. Elimizde değiştirebileceğimiz onlarca şey olmasına rağmen ellerimizi kollarımızı bağladık oturuyoruz ve bahtımıza çıkacak şeyi bekliyoruz. Büyük kalmak istiyorsan büyük düşüneceksin ey Trabzonspor!
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                gorende bursa stadinin heryerinin altin kaplama bizimki gumus kaplama sanacak... ya Allah askina ne abarttiniz ya ??? kale arkasinin tek kat olmasi disinda ( ki ben tek kattan nefret ederim ) ne ozelligi var ? koltuklari isitmalida bizimki sogutmalimi ? yada koltuklarda tabletmi var ne var ?

birakin su Bursa stadini artik, bana gore bizimkinin sekli semali cok daha guzel.. Benim stadim banane Bursadan ???? su sayfada her zaman uyeden cok misafir var, allah bilir ne yalamalar ne yalakalar kimler bakiyor bu sayfalara, onlarin ekmegine bal surmekten baska hic birseye hizmet etmiyor su yazdiklariniz..

ayrica sahi su misafir olayi ne oluyor? kapatin gitsin su misafirlere herseyi..
                                Şu Bursa stadı bana her baktığımda Atatürk Olimpiyatı hatırlatıyor,tek farkı en üst katlarına loca eklemeleri,yani ne biliyim diğer her şeyler aynı gibi ve kapasitesi küçük,aha buraya yazıyorum eğer bize yapılsa olimpiyat çakmasını bize uygun gördüler diye yazacaktılar.
                                Olimpiyat stadından nefret etmemden midir nedir Bursa stadı övüldükçe çok garip geliyor.
                                Bir de bu stadı aylarca bize Avrupa'nın en iyi 10 stadı falan diye anlattılar,işin altını biraz kazıdık,adam bildiğin billur geçmiş.
                                FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X