Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tribun grubuna gerek yok herkes gitsin maci izlesin donsun. 90 dakika bagirmanin bir anlami yok bence. Macin akisina Gore taraftar takimi destekler.
    Gol yiyoruz adamlar hala mars söylüyor gol atıyoruz ayni. Mac izlemeye mi gidiyolar bağırmaya mi anlamıyorum.
    Ve yine o taraftar profili Maci izleyeceksen evde daha rahat izlersin. Stada gidip 30 lirana kalmadi kulüp.
    Bir takima destek lazim, hirs kendiliginden gelir. Yoksa neden bazen oyuncular taraftarlari atesleyip kalkin diye el hareketleri yapiyorlar ?
    Neden her yabanci kulüp eskiden galatasaray ve besiktas icin "Cehennem gibi, cok etkileyeci" gibi laflar kullaniyorlar ? Senin gibi taraftarin oraya gelip oturdugu icinmi yoksa hep bir agizdan takimi desteklekleri icinmi ?

Istiyorsan bi deneme yap. Sokaktan 10 kisi kap ve 2si güressin. Geri kalan 8 kisi önce birinin ismini bagirsanlar sonra öbür kisin ismini bagirsinlar.
    Onlar birini desteklerken o desteklenen kisideki hirs ve degisen performansina bak anlarsin zaten.

Ingilizler gibi mac izleyelim diyorsunuz, fakat o ingilizler Türkiyeye gelip etkileniyorlar ve takimini bu kadar atesleyen taraftar toplulugu yok diyorlar. Bunu unutmayin

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Katılıyorum ama Trabzon'da çok zor bunlar, karakteristik yapısı çok farklı bizim halkın, ama önce olay çıkaran holiganların tribünlerden uzaklaştırılması gerekiyor...
      Bizimkiler taraftar gurubu degilki artik, siyasi düsünceyi yayma yeri mübarek

Atkicilar, ihocular, solcular, sagcilar diye ayiriyorlar birbirlerini. Gercekten derdi Trabzonspor olanlar cok az, cogunluk birinin adami oluyor ve bundan memnunlar.

Yorum

• Mevcut haliyle Sakarya stadı ve Akyazı'nın dış cephesini 10 kişiye göstersen 8i Sakarya'yı seçer, neyi bu kadar mesele ediyorsunuz anlamıyorum.

Yorum

• dsfs.jpg

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İngiliz usulü taraftara geçiş yapalım artık. Maçın akışına göre reaksiyon veren...
            İzlenmesi gereken yol maç başlangıcında kabak çekirdeği ile rakibi baskı altına almak, gol bulduğumuzda ay çekirdeği ile hücum yollarındaki etkinliğimizi arttırmak, gol yediğimizde dakota çekirdeği ile takımın moralini yükseltmek olmalı.

Yorum

• İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              [ATTACH]9439[/ATTACH]

Abooo, şu aydınlatma yapılsa var ya daha başka stat görmez gözümüz
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                [ATTACH]9439[/ATTACH]
                Bence en iyisi düz beyaz. Bordo mavi kötü görünüyor dış cephede.

Yorum

• Bu resim beni daha çok heyecanlandırıyor. Kendi düşüncem tabi

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu resim beni daha çok heyecanlandırıyor. Kendi düşüncem tabi

zaten ışıklandırma o bordo-mavi olan, değişik versiyonları da var
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Bu Videoyu bilmeyenler var sanırım

Yorum

• İlk olarak ilzinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ve yine o taraftar profili Maci izleyeceksen evde daha rahat izlersin. Stada gidip 30 lirana kalmadi kulüp.
                        Bir takima destek lazim, hirs kendiliginden gelir. Yoksa neden bazen oyuncular taraftarlari atesleyip kalkin diye el hareketleri yapiyorlar ?
                        Neden her yabanci kulüp eskiden galatasaray ve besiktas icin "Cehennem gibi, cok etkileyeci" gibi laflar kullaniyorlar ? Senin gibi taraftarin oraya gelip oturdugu icinmi yoksa hep bir agizdan takimi desteklekleri icinmi ?

Istiyorsan bi deneme yap. Sokaktan 10 kisi kap ve 2si güressin. Geri kalan 8 kisi önce birinin ismini bagirsanlar sonra öbür kisin ismini bagirsinlar.
                        Onlar birini desteklerken o desteklenen kisideki hirs ve degisen performansina bak anlarsin zaten.

Ingilizler gibi mac izleyelim diyorsunuz, fakat o ingilizler Türkiyeye gelip etkileniyorlar ve takimini bu kadar atesleyen taraftar toplulugu yok diyorlar. Bunu unutmayin
                        bırak kardeşim bu işleri, gazlayıp maçı da alıp gidiyorlar.söyleyecek başka birşey bulamıyorlar da ondan. ayrıca avrupa maçlarında sahaya odaklanma var yine. lig maçında sahada olandan ilgisiz bir grup arabesk şarkı söylüyor.arada gol yiyoruz haberleri olmayacak neredeyse.illa reis kontrolüne girip bağıracaksınız yani. maçı evden izlemeyle stattan izlemek arasında farkı anlatmayalım istersen. ateşli taraftar olabilir ama maçtan uzaklaşıp mesaj verme kaygısında hareketler yaparsalar, ilgiyi sahadan tribüne doğru çekmeye çalışırsalar, yerli yersiz arabesk şarkı söylerseler olmuyor işte. bir de bağırsana kardeşim diyen tipler var ki allah ıslah etsin. sen kendin bağır, ben pozisyona göre tepkimi veririm,işine bak.

Yorum

• İlk olarak ilzinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Arkadaşım okudun mu ne yazdığımi?
                          Ben orda herkes sus pus otursun mu yazmisim?

Benim taraftar olarak sacma sapan bir tribun grubuna ihtiyacım yok mars söylemek icin. Mac icinde takim iyi oynar hep beraber söyleriz. Rakip bastırır isliklariz.

Benim derdim bu taraftar grupları mactan kopuk 90 dakika mars söylüyor. Kime ne katkilari var?

Sanki ses etmeyip oturalım dedik.

Yorum

• Sevdim seni birkere oooo oooo dinleye dinleye hayattan bezdirdiler. Zaten takim kotu evde duvarları yumrukluyorum bide bunlari dinliyoruz tum mac.

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaşım okudun mu ne yazdığımi?
                              Ben orda herkes sus pus otursun mu yazmisim?

Benim taraftar olarak sacma sapan bir tribun grubuna ihtiyacım yok mars söylemek icin. Mac icinde takim iyi oynar hep beraber söyleriz. Rakip bastırır isliklariz.

Benim derdim bu taraftar grupları mactan kopuk 90 dakika mars söylüyor. Kime ne katkilari var?

Sanki ses etmeyip oturalım dedik.
                              Trabzonspor'un şampiyon olduğu sezonlardaki taraftar profili bu anlattığın,bütün anlatılanlar tüm stadın takımla birlikte atağa kalkıp,takımla birlikte defans yaptığı,iyi yapılan her şeyde destek olmaları.
                              Bunu eski gazete küpürlerinde Avni Aker'i ve taraftarı anlatmak için çok yazdılar.
                              Sonra gruplar,reisler,reis yancıları oldu ve takımdan kopuk sahayla alakasız arabesk bağrışmalar.

Bir gün bütün stad hep bir ağızdan Biz dar sokaklarında marşını okuduğunda taraftarımız olmuş derim,iyi giden bir maçın başında veya her hangi bir anında.
                              • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzonspor'un şampiyon olduğu sezonlardaki taraftar profili bu anlattığın,bütün anlatılanlar tüm stadın takımla birlikte atağa kalkıp,takımla birlikte defans yaptığı,iyi yapılan her şeyde destek olmaları.
                                Bunu eski gazete küpürlerinde Avni Aker'i ve taraftarı anlatmak için çok yazdılar.
                                Sonra gruplar,reisler,reis yancıları oldu ve takımdan kopuk sahayla alakasız arabesk bağrışmalar.

Bir gün bütün stad hep bir ağızdan Biz dar sokaklarında marşını okuduğunda taraftarımız olmuş derim,iyi giden bir maçın başında veya her hangi bir anında.
                                bozmuşlar bizim milleti de. bizim taraftarın maç izlemek istediğini görüyorsun.sıkı maç olunca, sahada iyi futbolcu olunca işi taraftarlık olmayan yani para almayan adam! bağırmaz, maçın içine girer, oyuna tepki verir. öyle deplasman git gel derken pislik bulaşmış şehire. 3, 5 kişilik arkadaş grubunla maça gittin mi tamamdır. futbolun dili birdir. 90 dakika şarkı söylenmez.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X