Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar trabzon a stad yapmaz bu hükümet

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bugün Radyospor'da Hayrettin Hacısalihoğlu konuştu. Stad hakkında çok olumlu bir gelişmenin henüz olmadığını ama yapılmasını yüksek olasılık olarak gördüğünü söyledi. Sorunun dolgu/kazık+stad inşaat masrafının Avni Aker arazisinin değerini geçmesi olduğunu belirtti
      az da olsa güzel gelisme
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Yinemi türedi bu stad projesi.
        Ben Buradayım Tehlikenin Farkıdamısınız...

Yorum

• Öyle yada böyle bu şehire güzel bir stad yapılacaktır.

Habu stad şimdi önerilen proje olur,olmaz orasını bilemeyeceğim ama güzel bir stadımız olacaktır yakın zamanlarda.
          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• en iyisi yavas yavas stadı büyütmek güzellestirmek...fb öle yapmıstı güzelde oldu biz daha iyisini de yaparız..
            Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Kızıl'dan stat açıklaması!

TFF Milli Takımlar Sorumlusu ve Bursaspor Başkanı Levent Kızıl, "Yerel seçimlerden sonra tamamen belediye bütçesiyle konsensüsün sağlandığı biryerde stat yapılacak" derken, "2 sene evvel Kasım ayında söylediğim model uygulansaydı şu anda Bursaspor'un stadı Kayseri'den önce bitmişti" dedi!

08 Ocak 2009 , 18:25
              Yorumlar (12)
              Arkadaşına Gönder
              Facebook'ta Paylaş
              Yazdır

HABER İLE İLGİLİ TAKIMLAR
              Bursaspor

"Milli Takım Milli Gurur" sergisi açılışında konuşan Kızıl, 2016 Avrupa Şampiyonasına aday ülke olduklarını ifade ederek, yarın stat konusunda son kararı vereceklerini söyledi.

Başkan Mahmut Özgener ve Fatih Terim ile birlikte Kayseri'ye giderek incelemelerde bulunacaklarını kaydeden Kızıl, "Herkesin Kayseri gibi bir an önce stadını bitirmesi gerekiyor. Benim 2 sene evvel Kasım ayında söylediğim model uygulansaydı şu anda Bursaspor'un stadı Kayseri'den önce bitmişti. Buda, şehrin bir şeyin üzerine zor konsensüs olmasından dolayı olmadı. Sanırım yerel seçimlerden sonra tamamen belediye bütçesiyle konsensüsün sağlandığı biryerde stat yapılacak. Bursa diğerlerinden farklı bir şehir değil. Konya'da, Kayseride nasıl şehir dışına yapılıyorsa burda da yapılır. Çünkü orasıda zamanla şehir içinde kalacaktır. 'Taraftar bunu desin, orda olsun' gibi kısır çekişmelerden dolayı olmuyor. Bursa'da 2016'ya aday şehirlerden bir tanesiydi. Belkide İspanya maçı Bursa'da oynanacaktı" dedi.

buyrun başa gele kendi şehrine dikior stadı.

Yorum

• Demek Bursa'ya stadi sehir yapacakmis.
                Ama cok dandik stad olur. Habererde 25 Milyon USD demislerdi.

Özel sirket, yani Kayseri/GS/Antalya modeli daha iyi olur.
                Yoksa cok dandik stad yapilir bize.

Yorum

• Kayseri stadını 60 milyon TL ye mi yapıyor şimdi.
                  30 milyon Euro yani, e hiç de pahalı gelmedi bana.
                  Ben 200-300 milyon Euro olarak tasavvur ediyordum hep de...

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kayseri stadını 60 milyon TL ye mi yapıyor şimdi.

bizim olası akyazı projesi için extra olarak dolgu işlerimide olacağı için maliyet çok artıyr
                    taraf

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kayseri stadını 60 milyon TL ye mi yapıyor şimdi.
                      Türkiye'de isci ve malzeme daha ucuz diye stadlar avrupaya göre daha pahali.
                      Ingiltere bu konuda en sanssiz ülke.
                      ManU sadece köseleri doldurdu (8,000 koltuk eklendi). ama maliyeti +110 milyon eurodu.

Yorum

• ne oldu bu bizim stad yahu hadi yapıyoruz filan desinler artık
                        Babandamı Alemciydi, eski pirana yeni jaws

Yorum

• İlk olarak Stad tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Devlet niye sportif basariya baksinki?
                          O zaman Istanbul takimlari gelir "bana 80,000 kisilik stad yap" der.

Daha önce dedigim gibi, kara'da yer bulunursa bana göre hemen olur bu proje.

Pazarkapi vs olmazmi?

Milli Emlagin Trabzon sehirinde arazisi varmi?

Devlet sportif başarıya bakmak durumunda, bunu göz ardı edemez. Kaldı ki Trabzonspor 25 yıldır en önemli sportif başarıyı elde edememesine rağmen hala daha ciddi bir taraftar kitlesine sahip. Bu reel durumu görse yeter. Ayrıca Avrasya ile ilgili ciddi bir projeksiyonları varsa bölgenin en önemli ticaret, turizm ve kültür şehri olan Trabzon'a bu tür tesisleri çok görmemeli.
                          En son TURHAN tarafından düzenlendi; 10.01.2009, 23:42.
                          Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...

Yorum

• İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kayseri'nin belediye başkanı hangi parayla stadın ne kadarlık bir kısmını yaptı? Cebinden yaptıysa helal olsun, belediyenin parasıyla yaptıysa yine helal olsun..

Bizim belediyenin o kadar kar eden bir belediye olduğunu düşünmüyorum. Malum henüz "doğalgaz" gelmedi şehre..

Trabzon belediye başkanı Sayın Canalioğlu hiç hazetmediğim bir partiye mensup olsa da ben kendi adıma başarılı buluyorum. Kayseri belediyesi ile Trabzon belediyesinin iller bankasından aldıkları paraları mukayese etmek lazım. Bence bu stadı biz devlet haricinde yapacaksak, Trabzonlu büyük işadamları taşın altına elini koymalılar. Belediye ancak stat yapmak için birilerini harekete geçirebilir. Başkana haksızlık yapmayalım.
                            Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...

Yorum

• eğer gerçekten kayserinin stadı 30-40 milyon euroya mal olduysa biz stadı çok rahat kendimiz yaparız diye düşünüyorum.daha bu sene sadece transfere 25 milyon euro harcadık.50 milyon euroya kapı gibi stad olur.ama yer lazım işte.offfffffofffffff

Yorum

• Ali Ağaoğlu istanbulda siteler yapacağına Trabzona stad yapmaya talip olsun...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X