İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Arkadaslar toplam 9.80
Elinize bir kagit alin ve önce 2 metrelik kismi cizgi ile isaretleyerek ölcün. Sonra o ölctügünüz kagitla 7.80 metre üzerinde 2 metre 2 metre olarak gidin. Toplam 3 boy gidiyorsunuz dördüncüde biraz kisa kaliyor. Yani toplam 9.80 yapiyor.
Bilmem anlatabildim mipc basinda olmadigim icin ancak bu kadar anlatabildim.
Gecti, istemem gelmeni.
Yorum
-
10 metre işte.Yine kandırıldık.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Dün mesafenin birden bire kisalmasiyla birlikte aklima santiye sefinin 2 gün önce yazdigi bu mesaj gelmisti:
İlk olarak ismail.tatlici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu betonarme nin uzaklığı üstüne kaplama reklam panosu vb gelince 7 m kalacak... neyse .. proje bu... ben sadece bana uollanmis olan projeyi yaptırmakla ve en iyi şekilde uygulamayla alakadarim. Elinizden birsey geliyorsa ki yazdiklariniz doğrultusunda kesin geliyordu r .. siz değişiklikleri yaptırın ben uygulamaları hallederim.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSimdi o 7.8 m kale direginden tribüne olsn kisim mi yoksa reklam panolarindan tribüne olan kisim mi? Eger ikincisi ise toplamda zaten yine 10 metre yapar.
Umarim tufaya gelmeyiz, bizim taraftar delidir, alir eline mezureyi gider ölcer. Sonra seyreyleyin cümbüsü.Gecti, istemem gelmeni.
Yorum
-
Fatih senin dediğin gibi olması için bu çizimin mavi ve kırmızı ile gösterdiğim gibi olması gerekirdi. Bu resimde görülen ve sarı çizgi ile belirttiğim yerin uzaklığı 980 cm'dir. Yani kale arkası uzaklığı 10 m. En büyük temennim şu dakikadan sonra, bu resmin tribünün oval kısmı olması. Şayet kenar ölçüleri buysa ovalliğin en derin yerinde bu mesafe 11 m'yi bile geçebilir.Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!
Yorum
-
Erol Agaoglu @AgaogluErol 17 dk.
@bizeheryerTT Detayı verdim.2011 yılında alınan UEFA kuralları Der ki kale arkası 10 m yanlar 8,50 m Olmak zorunda .Baska türlü kabul görmezTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Fatih senin dediğin gibi olması için bu çizimin mavi ve kırmızı ile gösterdiğim gibi olması gerekirdi. Bu resimde görülen ve sarı çizgi ile belirttiğim yerin uzaklığı 980 cm'dir. Yani kale arkası uzaklığı 10 m. En büyük temennim şu dakikadan sonra, bu resmin tribünün oval kısmı olması. Şayet kenar ölçüleri buysa ovalliğin en derin yerinde bu mesafe 11 m'yi bile geçebilir.
Yorum
-
İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErol Agaoglu @AgaogluErol 17 dk.
@bizeheryerTT Detayı verdim.2011 yılında alınan UEFA kuralları Der ki kale arkası 10 m yanlar 8,50 m Olmak zorunda .Baska türlü kabul görmezTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.061
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrda sanırım zorundalık yok ama tavsiye kararı var. Yanlış biliniyor olabilir
Gesendet.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
bişeyi de dogru yapın be. inşaat muhendisi degilim ama az çok projelere bakmışlıgımız vardır. benim bu çizimden anladıgım 9.80dir.
aslında boyle bir mesafe gosterimi olmaz ya neyse. oklarla nerden nereye oldugu açıkça belirtilmeli mesafenin. neyse... bişey demiyorum.
kandırmaya çalışıyosanız kanmadık yani yanlış anlamayın.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman soğuk su yolu göründü bize desenizeTrabzonspor'un "T"si büyük yazılır!
Yorum
-
Zorunluluk yok minimum da 6-7.5 metreye izin var ama bizimki 10-8.5 olacak.Projenin başından beri gördüğümüz kesiti doğru.Hala taraftarı kandırma peşindeler.Reklam panosu vs...Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum