Yahu Trabzon belediyesinin sitesinde bu karar.Ne karıştırması....
sımdı baktım sıteye vallahı pes .bızde oy attık ama dar goruslu ınsan toplulugunun kraldan cok kralcı olma cabalarını goruyoruz.ama asla boyle bıseyın olcagını sanmıyorum
O stadın adı rte olsun bırakın Trabzonspor u bir daha Trabzonluyum bile demem diyemem. Adamlar resmen bizimle dalga geçiyor, şerefimizle haysiyetimizle oynuyor.
Böyle bir şey olur da o stadı hala başlarına yıkamazsak aslında suç biraz da bizde olur. Haklarımız şu ana kadar gaspedilirken yöneticisinden belediye başkanına valisine milletvekiline kadar bizle dalga geçerken biz hala yüzde 70 destekliyorsak suç biraz da bizde.
Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...
sımdı baktım sıteye vallahı pes .bızde oy attık ama dar goruslu ınsan toplulugunun kraldan cok kralcı olma cabalarını goruyoruz.ama asla boyle bıseyın olcagını sanmıyorum
Umarım olmaz ama bu olasılığın konuşuluyor olması bile bizim için utanç vericidir....
Stadlar 49 yıllıgına gençlik spor genel müdürlüğü tarafından klüplere kiralanır hiçbir stad hiçbir klube ait değildir.
Alsınlar boş stadların kolonlarına otursunlar, stadlar seyirciler için yapılır, stad bizim stadımız parası da bizim paramız, kimsenin babasının malı değil.
belediyenin halkla ilişkiler birimi filan var mı, ( bir ilişkileri var da halkla, onu kastetmiyorum) , telefon numarası varsa arayalım, burda yazmakla zaman kaybetmeyelim...
Sen trabzondaki halkın stadın ismini rte olarak görmek istediklerini mi düşünüyorsun ?
Herkesin oyu kendine, yasa değiştirip Kupasını çalanlara yardım eden ve kollayan bunu da kendi iyi bir halt yemiş gibi belirten adama oy veren insanların yüzde 90'ı stada isminin verilmesini de mantıklı bulacaktır.
Tayyip sözde cok ugras vermis
Lan sanki kendi cebinizdeki parayla yaptiriyosunuz o kompleksi!
Yemin ederim kulup uyeligimi askiya aldiririm
Ben tamamen karsiyim RTE ismi verilmesine.. ama bu mantik disi ve yani gercekten cocuksu sözlere ne denilmesi gerek onunda bilmiyorum..
Yani yer tahsili yapan. Toki ye görev veren. Para kaynagini saglayan bisey yapmadi sadece oturup develtin parasi kendi kendi yapti.. ya on yil önce devletin parasi mi vardi.. ya birakin bu isleri..
her fener maçı öncesi bir tane külek kafalı çıkıp böyle bir açıklama yapıyor, zaten baraut fıçısı olan taraftarı patlatıp, sonra sahada anamızı belleyip gidiyorlar. Geçen sene vali, bu sene belediye başkanı, seneye bakalım bu kutsal görevi kim yapacak.
Yorum