İlk olarak torul tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.
Yorum
-
İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSu kale arkalarinda loca moca olmayacakti aslinda, dortmunt'un süd tribünü gibi dümdüz olacakti. Maratona ve karsisina yeterdi loca. Ahh ahh cok yanlis yaptilar cok.
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461
İlk olarak SinanDanli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKale arkalarında loca yokki onlar seyirci cıkışı alt kat tribünlerde hiç cıkış kapısı yok bazen nagatif düşünmemek gerek.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak SinanDanli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKale arkalarında loca yokki onlar seyirci cıkışı alt kat tribünlerde hiç cıkış kapısı yok bazen nagatif düşünmemek gerek.
Ben mi yanlis biliyorum?Gecti, istemem gelmeni.
Yorum
-
İçimden bir ses şiddetli yağmurda ve nadir de olsa kar yağışlarında sahanın zemininde ciddi sorunlar yaşayacağımızı söylüyor. İngiltere gibi çok yağmur alan, Almanya gibi soğuk ülkelerdeki uygulamalar incelenmeli ve bu konuda daha işin başından tedbirler alınmalı. Ben pek ümit etmiyorum umarım yanılırım."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİçimden bir ses şiddetli yağmurda ve nadir de olsa kar yağışlarında sahanın zemininde ciddi sorunlar yaşayacağımızı söaylüyor. İngiltere gibi çok yağmur alan, Almanya gibi soğuk ülkelerdeki uygulamalar incelenmeli ve bu konuda daha işin başından tedbirler alınmalı. Ben pek ümit etmiyorum umarım yanılırım.
aga bizim memlekette detay ile kimse uğraşmaz başımıza gelir belki gerekeni yaparızsakin olun...
Yorum
-
İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledetay mı dedin, tedbir mi dedin
aga bizim memlekette detay ile kimse uğraşmaz başımıza gelir belki gerekeni yaparız
Orduspor maçı öncesi efsane traktör hamlesini herkes hatırlar. Onun sonucu bize 20 yıllık ekme çimleri kaybetmek olarak geri dönmüştü. Oysa bakımı yapılsa gereken yenilikler yapılsa belki de uzun yıllar daha sağlıklı çime sahip olacaktık. İşin uzmanı değilim belki değişmesi gerekiyordu zaten ama sonuç olarak bizi oraya sürükleyen şey sahaya traktör girmesi oldu.
"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnlar loca degil mi yahu?
Ben mi yanlis biliyorum?
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@Bekir
haber61 senin çektiğin fotoğrafları kırpıp paylaşmış. Bunu yaparken izin aldılar mı senden haberdarmısın konudan?
aynı foto . sıralamada aynı gidiyor.
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...c49c726b06ca88Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@Bekir
haber61 senin çektiğin fotoğrafları kırpıp paylaşmış. Bunu yaparken izin aldılar mı senden haberdarmısın konudan?
aynı foto . sıralamada aynı gidiyor.
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...c49c726b06ca88u will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekime hizmet ettiklerine baktigimizda, bu hirsizligin normal oldugunu gorebiliriz.. haber 61 sitesinde haberden cok AKP reklami var.. doymadi serefsizlerTengri Biz Menen
-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
-Tabi lan manyakmısın.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum