misafir tirbünü üst katta olacak emin olun alta koymazlar imkanı yok zira bi aptal bile öyle olursa o statta maç oynanmayacağını bilir yemin ediyorum o alt tirbünde rakip taraftar olsun ölü çıkar ordan insan bu an oluyo zıvandan çıkıyo özellikle bizim stad valla azmeder beton bloğu bile söküp atarlar kafalarına altta olmasının imkanı ihtimali yok...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak torul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemisafir tirbünü üst katta olacak emin olun alta koymazlar imkanı yok zira bi aptal bile öyle olursa o statta maç oynanmayacağını bilir yemin ediyorum o alt tirbünde rakip taraftar olsun ölü çıkar ordan insan bu an oluyo zıvandan çıkıyo özellikle bizim stad valla azmeder beton bloğu bile söküp atarlar kafalarına altta olmasının imkanı ihtimali yok...
bence"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Benim anlamadığım bir nokta var yaklaşık 4-5 ay önce Misafir takım tribünü Kapalı ile Yol tarafı kale arkasının birleştiği yerde üst katta olacak dendi biz de ne güzel kamera açısında olmayacak diye sevinmiştik sonra aradan 2-3 ay geçti bu sefer de Maraton ile yol tarafı kale arkasının birleştiği üst katta olacak dendi şimdi iste alt katta deniyor bu bilgileri biri mi uyduruyor yoksa projeyi kafalarına göre mi değiştiriyor bunlar?
Yorum
-
İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim anlamadığım bir nokta var yaklaşık 4-5 ay önce Misafir takım tribünü Kapalı ile Yol tarafı kale arkasının birleştiği yerde üst katta olacak dendi biz de ne güzel kamera açısında olmayacak diye sevinmiştik sonra aradan 2-3 ay geçti bu sefer de Maraton ile yol tarafı kale arkasının birleştiği üst katta olacak dendi şimdi iste alt katta deniyor bu bilgileri biri mi uyduruyor yoksa projeyi kafalarına göre mi değiştiriyor bunlar?
konumu ise. maratonla yol tarafının kesiştiği ara da üst katta olacakMiguel Veloso - Angel Lafita
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesonra da elde kalan projeyi bize kakaladılar deyince aauvv.. mainz bile beğenmedi bu projeyi.. mainz mi, o da nedu?
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakkınız olmazsa sövmeyecek misiniz?
Yorum
-
Arkadaşlar öyle tepkiler veriyorsunuz ki inanın şaşırıyorum!
Ben de misafir tribününün kamera açısında olmaması gerektiğini düşünüyorum.
Fakat biraz araştırma yapınca işin pratikte böyle olmadığını gördüm.
Yapılan ve yapılmış olan stadyumlara baktığımda misafir tribününün çoğunlukla kamera açısında olduğunu gördüm.
Çok saçma fakat böyle yapıyorlar...
Umarım misafir tribününün yerini değiştirebiliriz. Fakat pek ümitli değilim...
Malum hiç bir şekilde estetik değişimlere açık olmayan bir TOKİ mevcut!
Ayrıca daha önce bu konuda, misafir tribünü çıkışı ayrı olduğu için değiştirilemez şeklinde bir açıkla okumuştum.
Demem o ki sanırım bu konuda da bir değişiklik söz konusu olmayacak...
O yüzden sağlığınız için sinirlerinizi bozmanıza gerek yok.
Dua edelim de merdivenleri ''SARI'' renk boyayacağız demesinler.
Asıl o zaman kan gövdeyi götürür gibi geliyor bana)
Yorum
-
Misafir tribünü alt kata yapılacak olursa şayet büyük bir rezalet olur.
Zaten Trabzon'da toplasan 100 kişi bağırıyor sağlam bir taraftar grubu Akyazı'da desibel rekorunu kırar artık. Bizimkilerde çekirdek çitleyerek tarihe tanıklık ederler her zaman olduğu gibi."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
Yorum