Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• misafir tirbünü üst katta olacak emin olun alta koymazlar imkanı yok zira bi aptal bile öyle olursa o statta maç oynanmayacağını bilir yemin ediyorum o alt tirbünde rakip taraftar olsun ölü çıkar ordan insan bu an oluyo zıvandan çıkıyo özellikle bizim stad valla azmeder beton bloğu bile söküp atarlar kafalarına altta olmasının imkanı ihtimali yok...
    Anut ile cahili ikna, pek güçtür. İ.Hakkı Bıçakçızade

Yorum

• İlk olarak torul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      misafir tirbünü üst katta olacak emin olun alta koymazlar imkanı yok zira bi aptal bile öyle olursa o statta maç oynanmayacağını bilir yemin ediyorum o alt tirbünde rakip taraftar olsun ölü çıkar ordan insan bu an oluyo zıvandan çıkıyo özellikle bizim stad valla azmeder beton bloğu bile söküp atarlar kafalarına altta olmasının imkanı ihtimali yok...
      üst katta misafir tribünü olmaz
      bence
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Benim anlamadığım bir nokta var yaklaşık 4-5 ay önce Misafir takım tribünü Kapalı ile Yol tarafı kale arkasının birleştiği yerde üst katta olacak dendi biz de ne güzel kamera açısında olmayacak diye sevinmiştik sonra aradan 2-3 ay geçti bu sefer de Maraton ile yol tarafı kale arkasının birleştiği üst katta olacak dendi şimdi iste alt katta deniyor bu bilgileri biri mi uyduruyor yoksa projeyi kafalarına göre mi değiştiriyor bunlar?

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

Bu hızla giderse 2019 da biter

Sent from my iPhone using Tapatalk
          Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• sonra da elde kalan projeyi bize kakaladılar deyince aauvv.. mainz bile beğenmedi bu projeyi.. mainz mi, o da nedu?
            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Benim anlamadığım bir nokta var yaklaşık 4-5 ay önce Misafir takım tribünü Kapalı ile Yol tarafı kale arkasının birleştiği yerde üst katta olacak dendi biz de ne güzel kamera açısında olmayacak diye sevinmiştik sonra aradan 2-3 ay geçti bu sefer de Maraton ile yol tarafı kale arkasının birleştiği üst katta olacak dendi şimdi iste alt katta deniyor bu bilgileri biri mi uyduruyor yoksa projeyi kafalarına göre mi değiştiriyor bunlar?
              ben bu konuya nokta koyayım en iyisi stadyum konumnu daha önce yapılan düzenlemeler vs bikaç ıvır zıvır yüzünden konum değiştirilemiyor biz çok denedik
              konumu ise. maratonla yol tarafının kesiştiği ara da üst katta olacak
              Miguel Veloso - Angel Lafita

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sonra da elde kalan projeyi bize kakaladılar deyince aauvv.. mainz bile beğenmedi bu projeyi.. mainz mi, o da nedu?
                Arkadaş konuyu çarpıtmayı ne kadarda seviyorsunuz. Beğenmedi değil maliyeti yüzünden vaz geçti. Mainzin bu stadyumun yerine yaptırdığı stadyumu gördün mü bilmiyorum!

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hakkınız olmazsa sövmeyecek misiniz?
                  Aldığım aile terbiyesi gereği, bütün kurallara uyuyorum. Yaptıklarım, yapacaklarımın teminatıdır... (Ulan ben bile inanmadım)

Yorum

• Mainz'in Coface Arena stadı Localı tribünü..

En son Furkan S. tarafından düzenlendi; 27.02.2015, 23:04.

Yorum

• Arkadaşlar öyle tepkiler veriyorsunuz ki inanın şaşırıyorum!

Ben de misafir tribününün kamera açısında olmaması gerektiğini düşünüyorum.
                      Fakat biraz araştırma yapınca işin pratikte böyle olmadığını gördüm.
                      Yapılan ve yapılmış olan stadyumlara baktığımda misafir tribününün çoğunlukla kamera açısında olduğunu gördüm.
                      Çok saçma fakat böyle yapıyorlar...

Umarım misafir tribününün yerini değiştirebiliriz. Fakat pek ümitli değilim...
                      Malum hiç bir şekilde estetik değişimlere açık olmayan bir TOKİ mevcut!
                      Ayrıca daha önce bu konuda, misafir tribünü çıkışı ayrı olduğu için değiştirilemez şeklinde bir açıkla okumuştum.
                      Demem o ki sanırım bu konuda da bir değişiklik söz konusu olmayacak...
                      O yüzden sağlığınız için sinirlerinizi bozmanıza gerek yok.

Dua edelim de merdivenleri ''SARI'' renk boyayacağız demesinler.
                      Asıl o zaman kan gövdeyi götürür gibi geliyor bana )

Yorum

• Arkadaşlar misafir tribünü işaretlediğim yere yapılacak diye planlandı.
                        Daha sonra değiştirilebilir mi? Bilemiyorum...

Yorum

• Misafir tribünü alt kata yapılacak olursa şayet büyük bir rezalet olur.

Zaten Trabzon'da toplasan 100 kişi bağırıyor sağlam bir taraftar grubu Akyazı'da desibel rekorunu kırar artık. Bizimkilerde çekirdek çitleyerek tarihe tanıklık ederler her zaman olduğu gibi.
                          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Misafir tribünü maratonun ortasına koyun. Daha iyi olur..
                            MCMLXVII

Yorum

• Taraftarımızın misafir tribününün olmasını istediği yer

En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 28.02.2015, 00:05.

Yorum

• Bu da stadyumun merdivenlerinin belirgin olmuş hali...

Yorum

Çalışıyor...
                                X