Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Canliyayin kamerasindan gördügüm kadariyla loca bölümü komple beyaza boyatilmis. Bence cok hoś duruyor..
    En son Magic61 tarafından düzenlendi; 10.08.2015, 15:39.

Yorum

• Taraftarın Boya konusunda çok daha fazla baskı yapması gerekirdi ama hiç bir şekilde burada bile her hangi bir konuda birlik olunamıyor. Mesela Mete Arat denen mimarın projeye sadık kalınmasında ısrar etmesinin ve stadın dışının komple kırmızı beyaz olacak olması sizi rahatsız etmiyor mu? Aynı şekilde stadın iç renkleri, stadın zemin kaplama renkleri seçme şansı varken neden hiç seçilemedi neden hiç istenen olmadı farkında mısınız? Koltuk renklerimiz ne olursa olsun ister bordo olsun ister mavi merdiven boşlukları sarı olduktan sonra sizin için fark eder mi? Neden TOKİ sürekli trabzonsporun ve taraftarın hiç istemediği konuların üzerine gidiyor? UEFA standartları kisvesi arkasında neden trabzonsporun daha en az 50 sene kullanacağı bir tesisin yapılarını kendi isteklerine göre yapıyor? Arkadaşlar biz tokiye bu şekilde teslim olursak taraftarda tepki vermez ise ortaya her rengin olduğu bir şehir stadı ortaya çıkar. Çünkü ne Trabzonspor ne de Trabzon tokinin umrunda değil. Bu kadar vurdumduymaz umursamaz başka bir idare türkiyede yok.

Yorum

• Foto yok mu bugunden, ic kamera da kabulum

MT27i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Magic61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Canliyayin kamerasindan gördügüm kadariyla loca bölümü komple beyaza boyatilmis. Bence cok hoś duruyor..
          localarin iç renkleri alaçatı beyazı olarak seçildi toki tarafından

Yorum

• biletler kale arkalarının 5 lira kapalı alanlarda alt kat 15 üst kat 10 lira olursa tükenir. yoksa 50 lira bilet deyip 40 bin kişiyi o stada zor toplarsın. bu statta sürümden kazanacaksın başka çaren yok. oraya en az 30 bin adam toplayamazsan rakiplere deplasman değil cennet bahçelerini yaşatırsın. 20 binlik avni akerde 5 bin kişi 40 binlik statta sinek gibi olur.
            HAYATIMA ANLAM YÜKLENİYOR...LOADİNG...%61...

Yorum

• 15 tl ye bilet olacaksa hic olmasin seyirci.
              Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Kale arkasında gelişme var.

Yorum

• Stadın doluluğunun "taraftar odaklı" tartışılması gerçekten çok ilginç geliyor bana.
                  Hangi sezonda yaşıyoruz diyesim geliyor.
                  Hayaller aleminde mi yoksa? Kuruntu yapıp öfkelenmeye gerek yok. Gerçekleri kabul edip arkanıza yaslanın.
                  Stadın mayısa yetişeceğini söyleyen de yalan söylüyor.
                  Her zamanki gibi.
                  +
                  Bence üst katı hiç satışa açılmasın stadın.
                  Alt kat açılsın sadece en azından seyirci toplu görünür. Sanmıyorum ama oldu ki alt kat doldu üst katı da açarsın.
                  En son Sibel tarafından düzenlendi; 11.08.2015, 00:09.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Stadın doluluğunun "taraftar odaklı" tartışılması gerçekten çok ilginç geliyor bana.
                    Hangi sezonda yaşıyoruz diyesim geliyor.
                    Hayaller aleminde mi yoksa? Kuruntu yapıp öfkelenmeye gerek yok. Gerçekleri kabul edip arkanıza yaslanın.
                    Stadın mayısa yetişeceğini söyleyen de yalan söylüyor.
                    Her zamanki gibi.
                    +
                    Bence üst katı hiç satışa açılmasın stadın.
                    Alt kat açılsın sadece en azından seyirci toplu görünür. Sanmıyorum ama oldu ki alt kat doldu üst katı da açarsın.
                    Burada tribün dolmaz etmez sözlerine sadece;
                    1 adet şampiyonluk diyorum. O kupayı kaldıralım bakın o zaman alt kat üst kat doluyor mu dolmuyor mu.!

Yorum

• Yorum

• Stadyumla GSGM binası arasındaki boşlukları dolduracak sahalar hakkında bir çalışma yapılıyor mu?
                        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Burada tribün dolmaz etmez sözlerine sadece;
                          1 adet şampiyonluk diyorum. O kupayı kaldıralım bakın o zaman alt kat üst kat doluyor mu dolmuyor mu.!
                          Valla onu size ben diyeyim zaten.
                          Başarı gelmezse hiçbir şey gelmez. Tribune gidenler takıma ve oynanmayan futbola sovmekten başka bir şey yapmıyor. Hepimiz insanız ve onlar da haklı. Çileden çıktık. Futboldan soğuduk.
                          Trabzonspor Trabzonspor olmaktan çıktı. Burada Trabzonspor kalıcı gerçek taraftar gider destek verir edebiyatına gerek yok. Çünkü öyle olmuyor. Ama hiç polemiğe girmek istemiyorum.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Valla onu size ben diyeyim zaten.
                            Başarı gelmezse hiçbir şey gelmez. Tribune gidenler takıma ve oynanmayan futbola sovmekten başka bir şey yapmıyor. Hepimiz insanız ve onlar da haklı. Çileden çıktık. Futboldan soğuduk.
                            Trabzonspor Trabzonspor olmaktan çıktı. Burada Trabzonspor kalıcı gerçek taraftar gider destek verir edebiyatına gerek yok. Çünkü öyle olmuyor. Ama hiç polemiğe girmek istemiyorum.
                            Arabesk kelimeleri seven toplumuz zaten. Başarı varsa varız yoksa yokuz
                            Ölürüz,biteriz, şöyleyiz, böyleyiz kalk hadi dediğinde kırk dereden su getirecek yapımızda mevcut.

Yorum

• Danimarka Toki AVM Arena

Yorum

• yol tarafındaki üçgenler kapalıdakinden daha mı yüksek öyle mi görünüyor
                                https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                                Eze eze 2021-2022.
                                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X