Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Konuyla alakası nedir bu mesajların ?
    ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu stad kul istediği için yapılmıyor Allah istediği için yapılıyor bu stadın o dolgu üstünde durmasıda Allahın istediği içindir nankör olmayalım Allah isterse bir zelzele verir orda stad diye birşey kalmaz
      İşte bu mantık, 1.500.000.000 müslümanın 15.000.000 israilliyle baş edememesinin temel sebebidir.

Stad Allah istediği için yapılıyormuş,

Allah stad istemez, dünyadaki tüm stadlar kullar istediği için yapılır.
      Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
      -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İşte bu mantık, 1.500.000.000 müslümanın 15.000.000 israilliyle baş edememesinin temel sebebidir.

Stad Allah istediği için yapılıyormuş,

Allah stad istemez, dünyadaki tüm stadlar kullar istediği için yapılır.

Ben çok uzatmak istemedim,

Ancak kula razı olmayı Allaha razı olmak adledenler için diyecek birşey yok...

Herkes mücadelesine devam etsin

Yorum

• Bazı arkadaşlar unutuyor!

Bu stadyumu TOKİ yapıyor!

Ve TOKİ'nin yaptığı en güzel stadyum oluyor!

Tabi ki eksik yaptıkları şeyler var, tabi ki Vodafone'dan destek alıp stadyumu teknolojik imkanlarla donatamıyorlar ama haklarını yiyemem, iyi iş çıkarıyorlar.

Hiç bir stadyuma özenmedikleri kadar özeniyorlar.

Keşke tribünler daha yakın olsaydı, keşke misafir seyircisi orada olmasaydı, keşke 2 tane araç giriş çıkış kapısı olsaydı fln...

Eksikleri var...

Ama en çok kıyaslanan Vodafone'un bile büyük eksikleri var.

Misal seyirci giriş kapılarının fazla olması, ilk katında da seyirci giriş kapıları olması, deniz tarafındaki kale arkasının sadece 15 sıra olması, alan yetersizliği nedeniyle sıkısık olması gibi...

Sonuç olarak Akyazı ve Vodafone stadyumları ülkemizin en güzel iki stadyumu olacak.

Yorum

• Trabzonda ki mükemmel taraftar stadı doldursun diye yeni stadda 1 tl den satarız biletleri
            yoksa o stad açılış maçı hariç full çekmez
            http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• İlk olarak Furkan Dündar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonda ki mükemmel taraftar stadı doldursun diye yeni stadda 1 tl den satarız biletleri
              yoksa o stad açılış maçı hariç full çekmez
              fena olmaz doğruda olur 1 tl çok iyi rakam nasılsa stadı loca doldurdular ordan kazansınlar parayı

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu stad kul istediği için yapılmıyor Allah istediği için yapılıyor bu stadın o dolgu üstünde durmasıda Allahın istediği içindir nankör olmayalım Allah isterse bir zelzele verir orda stad diye birşey kalmaz
                Allah oranının dolmasini isteseydi deniz olarak değil kara olarak yaratirdi.

Yorum

• İlk olarak art(w)in tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Allah oranının dolmasini isteseydi deniz olarak değil kara olarak yaratirdi.
                  Allah sebepler yaratır ve kuluna ihsanda bulunur

Yorum

• Hayatımda gördügüm en saçma posta cevap verdiğim için kendimden igrendim su anda. Allah stad istemiş. hey Allah'im sen buyuksun.
                    En son art(w)in tarafından düzenlendi; 26.12.2014, 16:15.

Yorum

• Arkadaşlar stadyum konusunu olmadık yerlere getirmeyiniz lütfen !!!
                      ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Stadin dolmamasi taraftar gruplariyla alakalimi acaba, hani bizde vardir ya hergrubun kendi yonetimi.biraz seytanin avukatligini yapayim;acaba muhalefetmi gruplari stada yollamiyor.ha burdan sunu cikartmayin hemen (ihö nün adamimisin?) hayir alakasi yok ben hangi Önetim gelirse gelsin suana kadar kalben ve madden destek vermis bir taraftar olarak soruyorum. Ama insanin icinde süpheler doguyor trabzonda cok derin trabzonmu var acaba.
                        GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ

Yorum

• Bu konuda trabzonda yasayan ve taraftar gruplarini yakinen taniyan arkadaslar bilgi verbilirmi rica etsem.
                          GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ

Yorum

• Nerden, nereye.. Yeni stadyum boş olacak diye düşünüyorum. İnanç kalmadı artık. Ruh gitti, aşk bitti.

edit: boş derken 4-5 bin seyirciye oynar. Her zamanki gibi.
                            En son İlkhan tarafından düzenlendi; 26.12.2014, 17:27.
                            MCMLXVII

Yorum

• yeni stadımız olsun ama dolmasın çokta önemli değil.

Yorum

• boş tribünler sadece bizim değil bütün takımların ortak derdi. fb, gs ve bjk'nin tribünlerini görünce durumun vehameti çok daha net ortaya çıkıyor. artık taraftar maçlara itibar etmiyor ve günden güne bu durum daha da kötüye gidecek. Çünkü ligin kalitesi sıfırın altında. Şike aleni bir şekilde kurumsallaşmış durumda. Hakem fecaatleri zaten herkesin mâlumu. Türkiye'de futbol yavaş yavaş bitiyor. Tahminimce 5 seneye kadar bu ülkede futbol, son nefesini vermiş olur. Çünkü kulüpler ağır maliyetlerin altında ezilerek iflas edecekler gibi. gs'nin hâli ortada. fb sadece aziz ve etrafındaki bir kaç büyük sponsor sayesinde ayakta durabiliyor. bjk de bir kaç iş adamının gayretiyle krizi atlattı. ama hiç kimse ilaniâye cebinden para vermez. Artık hiçbir büyük marka kulüplere sponsor olmak niyetinde değil. Çünkü şikenin kurumsallaştığı bir ligde büyük markalar sponsor olup da isimlerinin zedelenmesini istemiyor. Milli takımın da hâli ortada. Önümüzdeki yıllarda büyük kulüpler başta olmak üzere bir çok kulüp büyük krizlerle başetmek zorunda kalacak.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X