BEKİR Kardeşim yazdıysan kusura bakma bu kale arkasındaki yeşil bırandanın altında örnek koltuklar mı var.eğer öyleyse sana fotorafını çektirmiyorlarmı.Devlet sırrı değildir inşallah...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Mellih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebursa timsah şeklinde yapacam diye uzun zamandır çatı üzerinde oyanalınıyor..
bildigin pyton yilani"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
bjk nin stadını ilk defa inceledim. tek güzelliği üstünün şeffaf olması. bizim numaralıyla hemen hemen aynı onları numarılısı. maraton tribününde ise 2 kat loca var. giriş çıkışı karşıya yapmışlar. bizim stadın locaları gizlenir , giriş çıkışlar kapatılırsa çokta kötü değilmiş. http://vodafonearena.com.tr/live.html
Yorum
-
İlk olarak oğuzhan can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebjk nin stadını ilk defa inceledim. tek güzelliği üstünün şeffaf olması. bizim numaralıyla hemen hemen aynı onları numarılısı. maraton tribününde ise 2 kat loca var. giriş çıkışı karşıya yapmışlar. bizim stadın locaları gizlenir , giriş çıkışlar kapatılırsa çokta kötü değilmiş. http://vodafonearena.com.tr/live.html
Yorum
-
İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Nerden, nereye.. Yeni stadyum boş olacak diye düşünüyorum. İnanç kalmadı artık. Ruh gitti, aşk bitti.BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
-
Akşam şikecilerin maçında da in cin top oynuyordu onların iddiası bizden daha fazla olmasına ve stat şartlarının da daha iyi olmasına rağmen passoligden sonra seyirci ortalamaları inanılmaz derecede düştü.Passolig inşallah anayasa mahkemesi tarafından iptal edilir yoksa bu passolig zımbırtısının tam anlamıyla oturması ve üstteki görüntünün oluşması 3-5 seneyi bulur.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
İlk olarak meto053 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBEKİR Kardeşim yazdıysan kusura bakma bu kale arkasındaki yeşil bırandanın altında örnek koltuklar mı var.eğer öyleyse sana fotorafını çektirmiyorlarmı.Devlet sırrı değildir inşallah...Prekastların arasına yerleştirilen izolasyon malzemeleri onlar...
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn ilerideki Burak ofsayt ama yine de top istiyor galiba
Gesendet von meinem LG-D855Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleohh ne ala pazar gunu bizim santiye tatil in cin top oynuyoGÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ
Yorum
-
İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn ilerideki Burak ofsayt ama yine de top istiyor galiba
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleohh ne ala pazar gunu bizim santiye tatil in cin top oynuyoGÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum