Bekir eline sağlık.. Resimlerde o çıkışı sadece yaklaşık 2 metre daha büyüttüler gibi, köşeyi komple çıkışa ayırmadılar o kadarda sırıtmayacak gibi. Dua edelim
Evet, birkaç prekast var üstünde ama insanın içi rahat etmez yahu bunu yaparken, yani şunu ben çizmiş olsam gece rüyama girer, simetri hastası mıyım neyim
Evet, birkaç prekast var üstünde ama insanın içi rahat etmez yahu bunu yaparken, yani şunu ben çizmiş olsam gece rüyama girer, simetri hastası mıyım neyim
Yok simetri hastası değilsin olması gereken eşit olması bu şekilde bunu düzenliyorlar sa diğer taraftakini de eşitlemeleri lazımdı ama bi bildikleri vardır elbet
Yok simetri hastası değilsin olması gereken eşit olması bu şekilde bunu düzenliyorlar sa diğer taraftakini de eşitlemeleri lazımdı ama bi bildikleri vardır elbet
Bi bildikleri yok Fatih, bi tane büyük çıkış lazımdı o da oraya yapıldı. Ne yapın edin kameranın görüş açısına sokmayın da şunu, numaralı tarafına koyun bi şekilde, neyse ya, moralim bozuluyor, boşver
Bi bildikleri yok Fatih, bi tane büyük çıkış lazımdı o da oraya yapıldı. Ne yapın edin kameranın görüş açısına sokmayın da şunu, numaralı tarafına koyun bi şekilde, neyse ya, moralim bozuluyor, boşver
Lafın gelişi dedim zaten bir bildikleri vardır diye ya komple köşeyi açsalardı ne yapardık
Bekir, hiç teknikle alakası yok bu bildiğin amatörlük işte!
Sen yıllara mal olacak bir eser yapıyorsun ve o kocaman kapıyı tv'nin gözüne sokuyorsun! Tek açıklama yapılabilir.
Bunun adı A-MA-TÖR-LÜK!!
Bjk'nın stadyumuna imreniyorum yemin ederim. Bir taşı bile nasıl koyacaklarını düşünüyorlar, estetiğe önem veriyorlar.
İnsan biraz özenir ya şu işe! En basitinde ilk prekastları tutan kısımlar açıkta kalmış, bjk nın ki ne kdr şık görünüyor. Bunlar küçük detaylar ama şıklık katıyorlar...
Neyse bu amatörlerin yaptığı işler nedeniyle canımızı sıkmayalım daha fazla
Dün Adnan Öztürk bir televizyon programına çıktı.TT Arena'yla ilgili etraflıca bir sunum yaptı.Çeşitli statlardan örnekler vererek...
Zeminin Güneş enerjisinden daha fazla yararlanabilmesi için çatıların nasıl olması gerektiğini anlattı.Hafif ya da şeffaf malzeme kullanmanın zeminin sağlığı açısından önemi büyükmüş.Bizim çatımız biraz okuyabildiğim kadarıyla çelikten olacakmış sanırım.
Acaba biz de çimlere yapay ışıklar veren araçları koyma gereği duyacak mıyız? Adnan Öztürk'ün söylemesine göre bunun için yıllık 750.000 EUR elektrik parası ödüyorlarmış.
Yine Güneş ışıklarının daha fazla düşmesi için stadın doğu-batı eksenli yerleştirilmesi gerekiyormuş.Herhalde bu kadar temel konularda problem olmamıştır.
Dün Adnan Öztürk bir televizyon programına çıktı.TT Arena'yla ilgili etraflıca bir sunum yaptı.Çeşitli statlardan örnekler vererek...
Zeminin Güneş enerjisinden daha fazla yararlanabilmesi için çatıların nasıl olması gerektiğini anlattı.Hafif ya da şeffaf malzeme kullanmanın zeminin sağlığı açısından önemi büyükmüş.Bizim çatımız biraz okuyabildiğim kadarıyla çelikten olacakmış sanırım.
Acaba biz de çimlere yapay ışıklar veren araçları koyma gereği duyacak mıyız? Adnan Öztürk'ün söylemesine göre bunun için yıllık 750.000 EUR elektrik parası ödüyorlarmış.
Yine Güneş ışıklarının daha fazla düşmesi için stadın doğu-batı eksenli yerleştirilmesi gerekiyormuş.Herhalde bu kadar temel konularda problem olmamıştır.
TT Arenada çelik kasnak üzeri yine metal kaplama yapıldı güneş ışıklarını içeri aktarımı engellendiği için yılda 750.000 EUR yükün altına giriyorlar. Bizde ise Çelik kasnak üzeri Beyaz Membran kullanılacak. Membran ışık geçirgenliğine sahip bir madde Gs yaptığı gibi bir yüke gireceğimizi sanmıyorum.
55 milyon dolar getirisi olan bir stad icin ben ekstradan 1million euro elektrik parasi ödemeye razi olurdum
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Çatıyla ilgili arkadaş paylaşmış facebooktaki mesajımı...
Araç çıkışı da dediğimiz gibi, en büyük araçların girebilmesi için bi tane büyük çıkışın olması gerekiyor. Teknik olarak numaralı tarafındaki köşelere yapmak mümkün olmamış, ayrıntısını sormayın, ben de sormadım çünkü, öğrenmek istemiyorum...
valla diğer çıkışlardan bildiğim kadarıyla vinçler kamyonlar girip çıkabiliyor stad şu an bitmedi o dev hangar kapısından hadi çatı için daha büyük vinçler giricek deseler onuda anlarımda çatı yapıldıktan sonra prekastlar filan her şey bittikten sonra o dev hangar çıkışından nasıl büyük bir araç gelip giricek ve içeride ne yapıcak acaba çok merak ediyorum
valla diğer çıkışlardan bildiğim kadarıyla vinçler kamyonlar girip çıkabiliyor stad şu an bitmedi o dev hangar kapısından hadi çatı için daha büyük vinçler giricek deseler onuda anlarımda çatı yapıldıktan sonra prekastlar filan her şey bittikten sonra o dev hangar çıkışından nasıl büyük bir araç gelip giricek ve içeride ne yapıcak acaba çok merak ediyorum
Bir kuralı vardır kardeşim, sormadım açıkçası, itfaiye aracı olur, başka bişey olur ama olur işte. Bu konuyu kapatalım izninizle çünkü sinir bozmaktan başka bi işe yaramıyor.
Yorum