Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mehmetts1961 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Selçuk kardeşim asıl sen 4 tekerli arabanın 1 tekerini sökmüşsün kim kazançlı?3 tribün stadyum mu olur.Projeyi kim çizmişse ruhu öldürdüğünü bilmemiş.4 tribün dünyanın her yerinde ruhtur.loca yapacam diye koskoca 1 tribün harap edilir mi?3 metrelik tribün çıkışını diyorsunuz bunlar koskoca bir tribünü yok etmenin yanında devede kulak kalır.Futbol stadı istiyoruz evet ,3 tribün futbol stadı mı olur güzel kardeşim?Oldu olacak apartman yapsalardı tribün yerine..
    abi orasi zaten protokol tribünü
    normal halkin o tarafda öylede böylede isi yoktu
    ha disarda oturmus zenginlerimiz ha localarda, ne fark ederki

arti olarak ordaki localar türkiyedeki en kolay pazarlanacak localar olacak
    who is who nun trabzonda bulusdugu yer
    o yönden böyle yapilmasi belkide avantaj olacak
    herseyde bir hayir vardir diyelim
    beni dis cephenin kapatilmamasi daha cok endiselendiriyor
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      abi orasi zaten protokol tribünü
      normal halkin o tarafda öylede böylede isi yoktu
      ha disarda oturmus zenginlerimiz ha localarda, ne fark ederki

arti olarak ordaki localar türkiyedeki en kolay pazarlanacak localar olacak
      who is who nun trabzonda bulusdugu yer
      o yönden böyle yapilmasi belkide avantaj olacak
      herseyde bir hayir vardir diyelim
      beni dis cephenin kapatilmamasi daha cok endiselendiriyor
      Selçuk'çum orda zengin oturacak meselesi değil mesele rakip üstüne baskı kurma meselesi.Orada şikeci fenerin oyuncuları tribüne bakınca bir apartman değil ,bir taraftar topluluğunu görmesi,onların nefesini ensesinde hissetmesi önemli..
      Tabi ki her işte bir hayır vardır dilerim bizim için de hayırlısı olur.Dışcepe çok da sıkıntı olmayacaktır o iş halledilir yetkili arkadaşlar tarafından

Yorum

• Her ıkı stad cok ıyı gorunuyor.Insallah bızım stadda ıhtısamlı olacak.
        Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

stadin 4 bir yani 2 katli loca dösenmis
          maratonda 5 kale arkalarinda 4er giris tüneli

bizim stadda para icin protokol tribünü harcandi
          inönüde localar icin hertarafi giris tünellerinlen dösemisler

bence akyaziyi hak ettiginden fazla elestiriyoruz

mehmetts1961 abide ins. devam insaatin detaylarini bizlen paylasir

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bi arkadaş bi loca tasarımı yapmıştı, arıyorum arıyorum bulamıyorum. Bulabilen paylaşırsa çok makbule geçer.
            loca onu iki buyuk prekast boyle olucak sanirim senden anladigim kadari ile abi cizdigim yerin aldtindaki eski prekastlar sokulucek dimi buyukleri ile degisicek

En son kanforfi tarafından düzenlendi; 27.11.2014, 02:25.

Yorum

• Bitmiş hali ile müthiş olacak deniz kenarı olması baska bır ıhtısam katar bu stada
              Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• @f1bekir abi ve arkadaslar hersey bundan ibaret loca moca kalmadi her sey ortada 20 cm asagi duvar indirdilermi led tabelaya falanda gerek kalmazz ust resimde orjinal haline bakin birde benim PAINT le cizdigim haline bakin paintle bile cok guzel olduysa orjinal yapilmis hali muazzam olur

eger duvar buyuk gozukuyor gibi bahaneler sunucaklarsada ustten prekasti torpuleyip bundan kullansinlar komple ustlere
                En son kanforfi tarafından düzenlendi; 27.11.2014, 02:31.

Yorum

• İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  loca onu iki buyuk prekast boyle olucak sanirim senden anladigim kadari ile abi cizdigim yerin aldtindaki eski prekastlar sokulucek dimi buyukleri ile degisicek

bence düsünce dogruda aynisi bir prekast yukarda olacaktir
                  böyle bütün 1 sira kayibediyoruz
                  yani simdilik loca önü yüksek olacaktir sonra bu düzey loca icinlen düzelir

dün akyazinin eksiklerini topluyorduk
                  en büyük eksik kumsal
                  En son selcuk tarafından düzenlendi; 27.11.2014, 02:58.

Ünal Karaman

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bitmiş hali ile müthiş olacak deniz kenarı olması baska bır ıhtısam katar bu stada
                    Birde ışıklandırmanın bordo olduğunu düşün. Çok güzel bi görüntü çıkar ortaya. Hayal ettiğim dalga motifli stadyum yapılmadı belki ama hiç değilse böyle avuturum kendimi.

Gesendet.
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hayır, sökülmeden üstlerine yeni prekastlar koyulacak.

Bir de kırmızı ile çizdiğim yere bir prekast daha yerleştirilecek. Kırmızı çizginin üstünde kalan o basamak gibi çıkıntı da prekastla kapanacak. Bir basamak yukarıdan başlayacak yani bu çizimin
                      En son f1bekir tarafından düzenlendi; 27.11.2014, 09:44.

Yorum

• sanki her mac full cekiyoruz da localar yüzünden insanlar disarda kaliyor
                        https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İngiltere'nin yüksek tirajlı gazetesi The Telegraph'ın editörü Adam Hurrey, dünyadaki dev stat projelerini araştırdı, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin yaptırdığı yeni stadyumu, dünyanın en heyecan verici 10 stat projesi arasında gösterdi.

"Estadio La Peineta (Atletico Madrid, 2017), Baku National Stadium (Azerbaijan, 2015), Zenit Arena (Zenit Saint Petersburg, 2016), Stade des Lumières (Lyon, 2015), Allianz Parque (Palmeiras, 2014), Timsah Arena (Bursaspor, 2015), Nouveau Stade de Bordeaux (2015), CSKA Moscow Stadium (2015), New Ferenc Puskas Stadium (Budapest, 2018), Al Wakrah Stadium (Qatar, 2022)"
                          ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak mehmetts1961 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Güzel kardeşim koskoca maraton tribününde sadece 4 adet çıkış var.Çıkışsız olması tabiki tercih edilir ama o da düşündüğün gibi göze batacak,bütünlüğü bozacak bir durum değil.
                            Mühendis olarak ve vodafone arenayi incelemiş biri olrak en azından çıkış sayısını dogru bilmenizi beklerdim .. maraton da 6 adet çıkış var ...

Bir tribün locaya ayrılmış demeden önce de alt katın loca değil tribün girisi olduğunu belirtseniz ? bizim tribunde de sadece iki kat loca olduğunu ! daha ıyi olurdu.. bjk stadi gibi yapsaydık her tribünde kat aralarinin üstüne 2 kat tribün öyle olacaktı ..

Ayrica stadyumlarda çalışmış mühendis olarak , sizin icin
                            Moda bilmemnesi olması mi Geçer akçe , yoksa , moda bilmemnesi yapılabilecek betonarme alana sahip yapı olması mi ? Size bu yüzden kac m2 betonarme alana sahip olduklarini sormuştum...
                            Yani akyazı Moda haftası falan düşünemiyorum da ben . O yere has gelir getirici yerlerin eklenmesi çok dogal çünkü stadlarini kendileri yapıyorlar ...

Bizim icin önemli olan toki nin içine ne koymayı planladıgi değil... Biz büyük kulüp olarak kendi projelerimizi stdyuma ekleriz.. Yeter ki projede alan olsun

Siz statik olarak çatinin, çatınin değişiklige uygun olrak tasarlanmis olduğunu söylüyorsunuz.. Bende bizim stadyumun betonarme yapı olarak geliştirmeye çok açık olduğunu soylerim... Bjk stadında iki tribun arasindaki o mesafeyi kapatmak icin Localarin görüş acısindan calmamislar mi ??

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              stadin 4 bir yani 2 katli loca dösenmis
                              maratonda 5 kale arkalarinda 4er giris tüneli

bizim stadda para icin protokol tribünü harcandi
                              inönüde localar icin hertarafi giris tünellerinlen dösemisler

bence akyaziyi hak ettiginden fazla elestiriyoruz

mehmetts1961 abide ins. devam insaatin detaylarini bizlen paylasir
                              Köşedeki çıkış da maratona yakin 6 eder

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Köstebek yuvası dediğim tribünlerin girişleri var ya hani tribüne giriyoruz,turnikelerden sonra siz vodafone arenedaki gibi stadı bölen köstebek yuvası gibi olmasını mı tercih ederdiniz yoksa bizim stadımızda olduğu gibi kat aralarından verilmesini mi?
                                Hangisi sesi sahaya daha bir tok olarak yansıtır,hangisi daha güzel.
                                tamam anladım,700 adet ledleri var,Vestel'i sponsor yaparız onlar da bize verir de onların imkanı var mı bizim gibi kutu gibi bütünleşmiş,kat aralarından girişi verilmiş bir stad yapmaya?
                                renktaşlar bencede localar için ayrı bir tribün olmalıydı,aynen san mames gibi. Bjk deki alt kattaki köstebek yuvası tamamen onların tercihi. Hem kat arası ayrı loca hemde köstebek yuvası olmayandan olabilirdi,san mames yada emirates gibi..
                                Sağolsun mehmet arkadaşın sayesinde gözümze uyku girmedi sıkıntıdan .vodafone un teknik özellikleri bizi pskolojik olarak çökertti. Ben bile bu halimle daha iyi bir stat hayal edebiliyorken,bize bu statı bu locayı çizen mimar neyin kafasıyla çizdi anlamak.mümkün değil.gerçi sadri şener o dönemde hep topu tokiye attı,bu rezaletin baş mimarı kendisi bence.
                                En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 27.11.2014, 10:20.

Yorum

Çalışıyor...
                                X