Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TS-FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Önce tribünün sahaya uzaklığı uzadıkça uzadı...
    Şimdi ise localar az mı çok mu,ne kadar para kazanırız localardan..
    Arkadaşlar,bu kadar sığ değiliz yahu !
    Stadyumla ilgili teknolojik altyapı,
    Ts Club,mağazalar,müze,efsanelerin heykelleri vb..,
    Stadyumun konforu,kullanışlılığı..,
    Stadyumun sürekli canlılığını koruması ..konu çok..
    Localar konusu sıktı..

Tabi,insan istiyor ki ;Trabzon'da bir ekip oluşsun..
    Gitsin stadyum sorumlusu yöneticiyle görüşsün..
    Talepleri iletsin,bilgi alsın ve takip etsin..
    Kim bilir,belki o da olur..
    Bunların hepsine önem veriyorum ama stadyum konforu, TS Club ve müzeye daha çok önem veriyorum

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      25 bin kombine mi? Çok komiksiniz

O stat derbiler haricinde Kadir has stadına dönmezse ben de bir şey bilmiyorum. 40 bin Trabzon şehri için çok yüksek bir rakam oldu. Keşke biraz daha realist baksaydık.
      İlk zamanlar bende dolmaz veya yarısı sürekli boş olur diye düşündüm. Ama sağlam bir kadro ile 2-3 sene sürekli zirveye oynandı mı bu statın şehre çağ atlatacağını düşünür oldum. Yeter ki iyi yönetilelim.
      Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• Uzun zamandır stadyum konusunu takip ediyorum. Yazmamak için kendimi çok zorladım fakat dayanamadım yazmaya karar verdim. Arkadaşlar stadyum demek seyirci taraftar demektir. Taraftar (seyirci) unsuru olmayan futbol hiçbirşeydir. Bunun en önemli faktörü para ve de ekonomi değildir. Yeni yapılan akyazı stadyumu tahminimce Trabzon şehrine yaklaşık bir 100 yıla yakın hizmet edecektir. Stadyumun kapasitesi de sanıldığı gibi yüksek değildir. Uzun vadede eğer TRABZONSPOR iddialı sezonlar yaşarsa bu kapasitenin de yetmiyeceğini Allah ömür verirse hep beraber göreceğiz. TRABZONSPOR un avrupada fırtına gibi estiği sezonda Lazio maçına zar zor bilet bulmuştum. Stadda iğne atsan yere düşmeyecek şekilde hınca hınç bir doluluk vardı. Merdivenler bile dolu stad dışında içeriye giremiyen en az bir 10 bin taraftar daha vardı. Bu yüzden bu kapasite mevzusuna takılıp kalmayın. Asıl konuya dönecek olursak kapalı tirübüne yapılan 2 katlı apartman çok ama çok canımı sıkıyor. Mübarek sanki tribün değil sanki rezidans. Dediğim gibi futbol demek taraftar demektir. Buda bütün tribünlerin birbirine senkronundan ahenkinden ve de kaynaşmasından geçer. Ama ne yazık ki bu yeni yapılan stadyumda kaybedilmiştir. Koskoca tribün stadyumdan izole edilmiştir. Değişen projeyle de diğer tribünlere ek localar yapılarak stad loca mezarlığına maalesef dönüşmüştür. Madem herşey para ise barcelona r.madrid dortmund m.united devasa stadlarını loca cennetine niye çevirmiyorlar. Yoksa onlar loca satmayı bizim kadar bilmiyorlar mı yada onların taraftarları bizimkinden daha fakir mi.Yahut onların zengin işadamı taraftarları yok mu. Hiçbirşey bilmiyosanız insan kıçı kırık bursa ve konya stadyumlarına bakar da bişeyler anlar. Adamların stad tribünleri olması gerektiği gibi. Dışardan yabancı birini getirip üç stadı gösterip bunlardan hangileri futbol stadyumu diye soru sorsak bizimkini büyük ihtimalle bişeye benzetemiyecektir.Yazık yazık hemde çok yazık.
        En son berit tarafından düzenlendi; 04.05.2014, 00:57.

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Video'da şantiye şefinin verdiği kapasite rakamları benim de kafamı karıştırdı. Eksik söylediği birşeyler vardır umarım.

Vip/Protokol Tribünü .... 4.000
          Maraton Tribünü ......... 15.000
          Kale Arkaları Tribünü .... 7.500 x 2= 15.000
          hangi video bu.ve köşeleri dahil etmemiştir sayıya...

Yorum

• İlk olarak Ufuk Turgut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            avnı akerden de 10-12 tirilyon para gırıyor sanırım kombınelerle bırlıkte dıye bılıyorum.
            Yaklaşık 5.5 milyon TL olması lazım
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Esnaf konusunda ben de her yıl gittiğimde dumur oluyorum adeta:

''Bir markete girmiştim.Kola aldım.Şişe kola 0,75 kuruştu çok ucuz diye fiyatı teyid etmek maksadıyla,üzerindeki fiyat doğru mu?Neden bu kadar ucuz?''Dediğimde;

-Aliy misun,Almay misun?Almayacasan bırak oni haburaya!''

Diye bir tepkiyle karşılaşmış,hemen akabinde;

''Arkadaş için bir de sigara alacağım.''

-''Ne kadar x marka sigara?''

-''''8,50 TL.

''Ödemek için kredi kartını uzattım.''

-''Heee;haşimdi sen oni ucuz dedun ya.''

-''Eeee?''

-''Habundanda kredi kartıyla ödeduğun için 0,75 kuruş ÇAKAYRUM sana!''

-''O niye?''

-''E fark aliyruk.''

-''Abicim al da Niye Çakayrum diyorsun?''

-''E aliyrum işte.Çakayrum!''

-''Neyse,sen çak abi bana oradan ne kadarsa.Ayrıca ben ilk defa duyuyorum bu söylediğinizi.Yani kredi kartıyla fark için 0,75 kuruş almayı.''

-''Sen nerelusun?''

-''Trabzon.''

-''Nerede otiriysun?''

Alacağım bir sigara bir kola sorguya çekildik!

-''İstanbul'da oturuyorum ama ben ilk defa gördüm''

-''Vay enayiler,çakamaylar mi?E bular nasi kar edey?''

Amca çakmaya yer arıyor...

-''Dedim amca allah aşkına çek şuradan ne kadarsa acelem var.''

-''Biz nabayruk burada?Tövbe estağfurullah.Al!Habuni da unutma.Hayde güle güle''

Unutmuyorum 4 yıl öncesiydi bu vakka ve inanılmaz sinirlenmiştim çıktığımda marketten...

Esnaf eğitim programları düzenlenmeli Trabzon'da...

Tabi cesaret edebilecek birileri varsa...
              Bu düpedüz terbiyesizlik.
              Ahlaksızlık.
              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• iyi taraflarını da görmeye çalışalım.
                artık çakallar karaborsa yapamayacak..
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• Bizim kaplamanın aynısı galiba....

Yorum

• stadın kapasitesi 34 bin olacakmış galiba

Vip/Protokol Tribünü .... 4.000
                    Maraton Tribünü ......... 15.000
                    Kale Arkaları Tribünü .... 7.500 x 2= 15.000
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• stad bitince uçak sefer sayılarını artırmaları lazım,çünkü ben dahil yeni stadda maçı izlemek için gidecek çok insan var,
                      @zafercalikoglu
                      @trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        4 sene önce 8.5 ne sigarasıymış acaba Amca cidden çakmış . . .
                        karadenizli heryerde karadenizli, hep farklı yerden bakıyoruz vesselam,

şu diyaloğu yaşayan olmuştur illaki trabzonda,

- Abi 2 lahmacun bir ayran
                        - Olsun gardaşum

Olsun nedir ya,
                        Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• İlk olarak mekatronik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          karadenizli heryerde karadenizli, hep farklı yerden bakıyoruz vesselam,

şu diyaloğu yaşayan olmuştur illaki trabzonda,

- Abi 2 lahmacun bir ayran
                          - Olsun gardaşum

Olsun nedir ya,
                          Konu dışı olduğunu biliyorum ama geçen yaz bende lokantaya gittim beşikdüzünde yemek söyledim, adam dedi ki "la evde sana yemek vermeylar mı?"

1.5 pide söyledim başka yerde 1.5 pideyi napcasun? 1 yeder sana dedi adam

Yorum

• tribünlerin taç çizgisine uzaklığı kesin ve net olarak belli mi şuan acaba,yoksa tüm diğer detaylar gibi halen devlet sırrı olarak saklanıyor mu
                            ANADOLU KAPLANI

Yorum

• Tribündeki yerimizi alcağız. Karşı tarafa baktığımızda tribün değil; adına loca denilen abuk apartmanları göreceğiz...

Türkiye'de futbolu hayatının içine en çok sokan şehrin stadyumu futbol kültürüne aykırı...

Yapımda emeği geçenlere yazıklar olsun...
                              “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                              Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                25 bin kombine mi? Çok komiksiniz

O stat derbiler haricinde Kadir has stadına dönmezse ben de bir şey bilmiyorum. 40 bin Trabzon şehri için çok yüksek bir rakam oldu. Keşke biraz daha realist baksaydık.
                                Ben Alttan gelen nesile güveniyorum.. Belki ilk 5 yıl zorlanırız ama zaman geçtikçe stad kulturu oturur dıye dusunuyorum. Valencıa Sevilla gibi sehirlerin nufusu bizim kadar. Avrupada bızden daha az nufuslu sehirler rahat dolduruyor. Bizde de zamanla stad dolacaktır..
                                Çekiç olmaya görsün insanoglu tüm dünyayı civilerden ibaret görür..

Yorum

Çalışıyor...
                                X