Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    4.000 Adet diye yazılmıştı.
    Gece gündüz durmadan çift vardiya çalışmaları gerekiyor o zaman
    Fakat gece bir çalışma yok galiba gördüğüm kadarıyla
    Yoksa çok zaman alır tabi birazını bitirince üst yapıya geçebilirler bir yandan
    "3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
    Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."

Yorum

• İlk olarak Gökhan ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gece gündüz durmadan çift vardiya çalışmaları gerekiyor o zaman
      Fakat gece bir çalışma yok galiba gördüğüm kadarıyla
      Yoksa çok zaman alır tabi birazını bitirince üst yapıya geçebilirler bir yandan
      Zaten üst yapılık alanı kazandıkdan sonra bir yandan üst yapının inşasına da başlanacak iki iş bir yandan devam edecek.Hatta 3 iş dolguda bir yandan devam ediyor diye biliyorum.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Zaten üst yapılık alanı kazandıkdan sonra bir yandan üst yapının inşasına da başlanacak iki iş bir yandan devam edecek.Hatta 3 iş dolguda bir yandan devam ediyor diye biliyorum.
        Kışın biraz zor olur ama yazın gece de çalışırlar zaten
        Bizim buranın iklimi buna çok müsait
        Umarım yüklenici firmanın makine parkıda buna müsade edecek şekilde geniş olur
        Biran önce bitirsinlerde bizde görelim artık
        "3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
        Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."

Yorum

• 2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• arkadaşlar stadın kapasitesi 40 bin mi ? 42 binmi ?
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

Yorum

Yorum

Yorum

• juve stadı defalarca paylaşıldı bu sayfalarda. Hala paylaşılmasının mantığı ne? Buna bir sınırlama getirilsin artık gereksiz yere resim paylaşımı yapılmasın. Bu sayfada sadece akyazı projesini takip etmek için bakıyorum ama her sayfanın yarısından fazlası başka stadlar .
                    Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• yarın kurban pazarına gitmeyi düşünüyorum o vesileyle yakından görmüş olurum projeyi. eğer müsaade alıp yetkili biriyle konuşabilirsem kazık çakma işi ve inşaat hızıyla ilgili bişeler öğrenebilirim.

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İhalesi yapılan bir iş üzerinde o işi alan müteahhitin değişiklik yapma şansı yoktur.
                        Bizim baskı yapmamız gereken kişiler farklı aslında..
                        Öncelikle Kulüpten başlamak gerek. Kulübe gerekçeleriyle olması gerekenleri izah edilmeli.
                        Asıl baskıyı kulübün yapmasını sağlamalıyız.
                        Design&Build anlaşılmışsa değişiklik şansı vardır. Yalnız, bu durumda ortaya çıkacak bütçe revizyonu tahmini zorluğu sebebiyle bizim stadtaki sistemin böyle çalıştığını sanmıyorum. Yine de ihaleyi dip fiyattan vermişler diye her şeyin avan projede görüldüğü gibi (paylaştıkları bir tek bu) kalma zorunluluğu yok. Simge projelerde, yerel yönetim, sivil toplum kuruluşu vb. gibi organizasyonlara kulak verilerek değişikliklere gidilebilir.

İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Benim merak ettigim bir sey var. Dis cephede (kaplama+cati) olabilecek herhangi bir degisiklik stadin betonarmesine falan etki etmez diye düsünüyorum. Catinin ve dis kaplamanin bitisik ve seffaf oldugundan böyle düsünüyorum.

Yanlismi düsünüyorum acaba?
                        Çatının sürekli olması, kendi iç statik hesaplarını etkiler. Büyük resme bakınca, stadın betonarme hesabında, canlı yükle birlikte çatı en önemli değişkendir. Dışarıdan baskı ile değişiklik yapılması en zor hatta imkansız kısım olacaktır.

İlk olarak Gökhan ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yok renktaş ben stad projesinde fore kazıklardan bahsetmiştim (:
                        Toplam kaçtane var acaba projede?
                        1 ayda 250 fore kazık çakılmışsa çok iyi bir hızda gidilmiş bence
                        Tamamı ne kadardı o yüzden sordum
                        Standart auger, 10 metre derinliğe 2 saatte iniyor. Denize dolgu zeminin, normalden daha gevşek ve su seviyesinin çok yüksek olduğunu düşünürsek bu süre kısalacaktır tahminimce. 25 metreden 250 kazık için 3 veya 4 makina yederli.
                        Naber?

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Abartmayın. 1 ay oldu.
                          ozur dilerim ondan oncede dolgu muhendisiydik..
                          u will need justice at the end..

Yorum

• arkadaşlar yeni konu başlık nasıl açabiliyoruz acaba
                            ANADOLU KAPLANI

Yorum

• İlk olarak ronaldo5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              arkadaşlar yeni konu başlık nasıl açabiliyoruz acaba
                              Önce 100 mesajı tamamlaman gerek
                              Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• Devam eden stadyum projelerini geziyordum bir şey dikkatimi çekti. Sivas da yapımı süren stadyum projesinde resimlerin paylaşıldığı bir forumda işi yapan firmanın şefleri ile birebir soru cevap diyaloğu ile bilgi alıyorlar . Sorulan her soruya cevap veriyor . Bizim projede böyle bir iletişim, bir bağ kurulamaz mı ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X