Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sen burda yaza yaza bagira bagira neyi degistirebildin ki bunuda degistireceksin.Sen derken genel olarak söylüyorum herkese.. Hersey "malesef" olacagina varir! Tepkinizi koyun tabi ki..Sanki ben cok istiyorum RTE olsun stadin ismi..ama beni ismi ilgilendirmez ben RTE olsa bile kafaya takip Takima küsmem. Ama olmasini istemiyorum o ayri ... Bence böyle biseyin mümkünati yok o yüzden fazla kafaya takmiyorum..RTE olmayacak. Olursa Trabzonspor nekadar zarar göreceginin farkinda. Olmaz olmaz korkmayin bukadar..

Birde Trabzon'da 70% aldilar diye Stadin ismide o sahsin ismi olsun diye isteyecek halleri yok Trabzonlularin. Adamlar kime oy vereydi? Demirtas'a mi Ekmeke mi? ben inaniyorumki Trabzonda 100 de 85 i istemez bu ismi. RTE oy verenler bile istemez.
    peki olursa ne yapacaksın.

bizi nasıl teselli edeceksin.

1. Akp ve Rte'ye oy verdiğine inanıyorum
    2. RTE olmasını sende istiyorsun galiba ki burada kem küm ediyorsun...

yani millet hayal görüyor öylemi.

şu ülkede olan bitenden sonra stadın ismini RTE koymaları neden şaşırtıcı olsun ki.

bu olanların açıklaması ne ?
    En son memmedaga tarafından düzenlendi; 17.09.2014, 04:48.
    sakin olun...

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çok iyimsersin kardeşim, o isim oraya temel atma töreninde konulmuştu...
      esasında acı gerçek bu,

dönen senaryo ; istemem yan cebime koy
      sakin olun...

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Bu kadar transfer
        THY sponsorluğu
        Hızla ilerleyen stat inşaatı
        Anlayacağınız işler iyi

Ben bu yıl sonunda şampiyonluk ve RTE spor kompleksi görüyorum.
        Böyle birşey olursa hiç içime sindiremem.

Yorum

• Ağam mesele oy sevgi değil mesele Trabzonspor. O stada rte adı verilmesinden rahatsız olmayan bir insan Trabzonspor taraftarı değildir. Al bu kadar samimi ve açığım. Meseleyi anla meseleyi hala trip atıyosun kardeşim. Trabzonsporu konus sen ne yapıcaksın benim kimi sevdiğimi kime oy verdiğimi. Sen git belediye başkanına kız, damperi açık giden kamyonun şoförüne kız ust geçidin 10 metre olmamasına değil.
          devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• adını ne olacaağını tartışmak bile çok ayıp kısaca avni aker arena olabilr isim hakkını alacak firma............... avniaker arenadan başkası yalan devletin istanbulda yapamadığı şeyleri trabzonda belediye aracılığıyla yapması bizim acizliğimizden kaynaklanıyor.adam bizim kupamızın hala fenerbahçede kalmasına sbep kişidir verilemezzz hem obir fenerbajçali verilemez

Yorum

• İlk olarak Muhammed KOÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ağam mesele oy sevgi değil mesele Trabzonspor. O stada rte adı verilmesinden rahatsız olmayan bir insan Trabzonspor taraftarı değildir. Al bu kadar samimi ve açığım. Meseleyi anla meseleyi hala trip atıyosun kardeşim. Trabzonsporu konus sen ne yapıcaksın benim kimi sevdiğimi kime oy verdiğimi. Sen git belediye başkanına kız, damperi açık giden kamyonun şoförüne kız ust geçidin 10 metre olmamasına değil.
              he kardeşim,

trip atmayın ama tepkinizi koyun falan filan kem küm,

önerin nedir burada insanlar tepki koyuyor diye trip atmış bağırmış çağırmış kavga etmiş oluyor.

benim aklı üstün kardeşim anlat ne yapmak lazım oturup kabullenmek mi ?meseleyi anlamayan biz kot kafalılara anlat...

edebiyat parçalayıp kısaca bu işi kabullenin diyorsun sonra biz trip atıyor oluyoruz la havle......
              sakin olun...

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                he kardeşim,

trip atmayın ama tepkinizi koyun falan filan kem küm,

önerin nedir burada insanlar tepki koyuyor diye trip atmış bağırmış çağırmış kavga etmiş oluyor.

benim aklı üstün kardeşim anlat ne yapmak lazım oturup kabullenmek mi ?meseleyi anlamayan biz kot kafalılara anlat...

edebiyat parçalayıp kısaca bu işi kabullenin diyorsun sonra biz trip atıyor oluyoruz la havle......
                Benim için tartışma bitmiştir renkdaş.
                devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• İlk olarak Muhammed KOÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Benim için tartışma bitmiştir renkdaş.
                  ok
                  esenlikler
                  sakin olun...

Yorum

• Degerli Renkdaslar,

Oguz Kardesimin onerisi cok mantikli. Zamaninda gazetelere ilan vermek suretiyle tepki vermis bir ailedir BMN. O nedenle yapilacak boyle bir anket cok faydali sonuclar saglayabilir.
                    Ancak sorularin yonlendirme olmadan net bir sekilde sorulmasi cok onemli.
                    Madem AKP Genel Merkezi Trabzon Halkina sormak istiyor, biz de Trabzonspor'un gercek sahiplerine Trabzonspor taraftarina soruyoruz diyebiliriz.
                    Daha sonra sonuclari twitter uzerinden medyaya ve bazi sagduyulu yazarlara gonderir ve deriz ki:
                    "Ey Turkiye iste Trabzonspor taraftarinin istegi bu."
                    Bakalim medyada nasil yanki buluyor bu girisim...
                    Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                    You'll Never Walk Alone...
                    https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bizim evde de son seçimde malum şahsa oy veren iki kişi kesinlikle karşı bu isme. sırf kendisine göre alternatifsiz gördüğü için vermişti oyu.. aynı şekilde çevremde de arkadaşlarımda da aynı şey geçerli herkes tepkili ve oylama yapılsa emin olun %40 bile alamaz bu öneri.. tabi oylamayı malum teşkilat kendi üyeleri arasında yapmazsa..

bu arada eğer görüşebildiysen kulüp ne yapacak abi bilgin var mı ?
                      Anket doğru bi şekilde yapılırsa tabii ki sonuç istediğimiz gibi çıkacaktır. Kompleksin ismi RTE mi olsun Avni Aker mi olsun diye sorarsan ancak Trabzon'da yaşayıp da Trabzonsporlu olmayanlar ya da futbolla hiç alakası olmayan insanlar RTE'den yana oy kullanabilir. Bu da ancak %10-20 olur diye düşünüyorum.

Ama dediğin gibi anketin nasıl yapılacağı önemli.

Kulüp kesinlikle bu isme karşı olduklarını ve ısrarla öyle bişey olmayacağını söylüyor ama somut bir girişiminiz olacak mı diye sorduğumuzda şu an somut olarak bişey yapamayız, ancak size söz verebilirim diyor. Somut girişim için devir işlemlerinin yapılması gerekiyor, o da inşaat bittikten sonra olacak diyor.

Yorum

• İlk olarak Punishenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        AK Parti Genel Merkezi, Recep Tayyip Erdoğan isminin Akyazı'ya verilip verilmemesiyle ilgili Trabzon'da anket yapacak. (TrabzonAjans)
                        Burada konu Trabzonspor, neden sadece Trabzon'a mâl oluyor bu konu. Trabzonspor'u sadece Trabzon'da olan insanlar mı destekliyor. O anketten ne sonucun çıkacağı belli .
                        .

Yorum

• anket düzgün yapilirsa o isim rte olmaz diye tahmin ediyorum. gerci yapilmasinada gerek yok cünkü etkili olmiyacak.
                          burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• isimi kulüp belirliyecek.
                            burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Trabzonspor da bir anket düzenlesin madem, belediye bu yetkiyi kendinde buluyorken. İçinde siyasi bir isim bulundurmayan bir anket. Bölünmüşlük insanların hoşuna gidiyor .
                              .

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Haberin doğruluğunu bilmiyorum ama anket yapılacaksa İlçelere köylere sormayacaksın maç günü stadın etrafında meydanda yapacaksın ki gerçekliği olsun yoksa git bizim köye sor adam maça gittiği yok gazeteden okur radyodan dinler söver gerçek taraftar tribüne giden ve sorulacaksa adres belli.
                                Neden kardeş sadece maça gidenin takımımı Trabzonspor. Böyle anlamsız manasız yorumlar yapıldığı sürece büyük takım olamayız maalesef. Size kalsa demek Trabzon da olmadığımızdan maça gidemediğimiz den kulüp hakkında söz söyleme hakkımız yok. Bari söyle de senin evde yapsınlar anketi.
                                (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

Yükleniyor...
                                X